LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Moja tamala ob gledanju Sanjskega moškega (prizor v avtu z eno....se na dolgo poljubljata) : "Mami, a se jesta ?" Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 zanimivo, res..in kj si ti povedali ji, povej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Par minut sem se smejala....ker je bil atako začudena...Potem sem rekla, da se lupčkata. Naslednji dan je bil zvečer en film...pa je tamalo takoj zanimal, če se bojo tud kej jedl Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 "Greva skupaj ubit ta večer!" mi je predlagal en Škorpijon...čisto po škorpijonsko Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>"Greva skupaj ubit ta večer!" mi je predlagal en Škorpijon...čisto po škorpijonsko pa ga je shkorpjon vsaj NAMOCHIL 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 Današnji večer je še mlad, kdo ve, kaj vse še bo...Jutri me vprašaj Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 .ko se prdec zbudi ,se dan naredi .Kaj pa ste pričakovali?,kremplje, prevelke sekalce, zeleno slino,norost?posebne značilnosti: jih ni.Tako preprosto se je zbuditi poleg tvojih ušes in z obema rokama gnesti ti lasje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>> je rekel ji, da ji bo dal naslov, če mu ga ona mau potegne Hehehehehe,tole pa nekam znan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Gledam, pa gledam, pa vidim.........da spim.......!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 >Na kratko je Amerika napihnjena v vseh pogledih. Vse namrec dajo na > udobnost in > razkosje, pa ce je to arhitektura, hrana ali kaj drugega. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Izjava za v okvir pri meni doma! TU ZIVIM MEDTEM, KO CAKAM. Ker to zame res drzi. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 > ...raje zavajajoče tipe spogledljivo fehtajo in izsiljujejo poglede, kot pa se prjazno humano nasmehnit, tisti smeh,ki ga je vsak sestradan´..> ...., da taki nea bodo motl duhovne vrline tistih, ki zelijo odrascat dalje.>ja jest pa se sam smejim,k poznam izvor in povod energij; ampak res, sklenil sem,da >zdele bom zbiral odrasle somišljenike, ne pa tiste,ki sam rabjo, oddajo pa skor neč ,ne maram cigumigu dobrikanj in spodbud Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Hehehehe, a tole na koga konkretn leti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Na mestnem avtobusu je bila taka gužva, da je še šofer stal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 .res.. pa tok je bil dober, da je sebe spravu v nevarn položaj, humani nastop, nikej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 To je sam za take kt si ti, da so pol veseli k radio! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Vceraj popoldne...z necakom gledava televizijo..se nekako dogovoriva, nekaj casa bo 'moj' program, nekaj casa 'njegov' Pride 'moj cas', vzamem daljinca, da bi preklopil na Discovery, pa me mali pogleda in rece: "Ce bos preklopil, bom jokal." Sem bil obziren, pa hitro stekel v drugo sobo...pa skoraj umrl od smeha...res... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Iz enega filma: TUKAJ ZIVIM MEDTEM, KO CAKAM! ...tko k jaz Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Pa se, kaj mi je en kolega reku glede moje nove simpatije.... SEJ PROV, DA GRESTA BL POCAS, SAM V LERU PA TUD NI TREBA SKOS FURAT! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 >.STA JI REKLA, DA NE POVEDAT, pa sta ravno ona dva povedala naprej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>čer sm zvedu neki zanimivga, heh a veš,da dajo v nutello, ja nugatino, notr kri od žwali, da mau bel mehak zgleda :bonk: sm mislu,da je dost mlek al pa voda, ne pa to, huhbljak :bonk: :shocked: .nevim ce ga bom še jedu :confused: dober tek, mmmmmmljaskus :grims: in to ne kerokol ampak svinjsko krini mi pa jasno kaj to med izjavami dela 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pride 'moj cas', vzamem daljinca, da bi preklopil na Discovery, pa me mali pogleda in rece: "Ce bos preklopil, bom jokal."Sem bil obziren, pa hitro stekel v drugo sobo...pa skoraj umrl od smeha...res...: In ni jokal, ne? Ker nisi upal nič preklopit. Joj, kak to tamali naštudirajo...! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> In ni jokal, ne? Ker nisi upal nič preklopit. Joj, kak to tamali naštudirajo...! Nisem upal preklopiti Ocitno me ne poznas...ce ne drugace, bi preklopil iz inata ..on bo meni...ga zmagam v 'otrocjosti'..kadarkoli... kot za salo Ko sem se 'odsmejal' v sosedni sobi sem kasneje ugasnil TV in sva sla ven, na ribnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Ni vse krompir kaj se sveti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.