stankaa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Hja krokodilček, svaka ti čast! Dobro izpeljano. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ni vse krompir kaj se sveti nima vsak debel kmet neumnega krompirja 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Dialog pri okenčku za podaljšanje vozniških dovoljenj nekje na Gorenjskem:Uslužbenka: "Upravna taksa je 1.600 sit, vozniško dovoljenje pa imate podaljšano do 80-tega leta...Stranka: " A če prej umrem, dobim kaj denarja nazaj?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Enja "MAMA, KJE SE KONČAJO ŽILE?" me je danes vprašal tamau. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Ena "tunska": Gospod doktor, jaz sem en čist navaden Janko. Rad bi bil pa Jankovič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena "tunska": Gospod doktor, jaz sem en čist navaden Janko. Rad bi bil pa Jankovič. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 You are One ugly motherfucker (Predator - Schwarzenegger) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Zasto je igla, koju upotrebljavaju za eutanaziju, sterilna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Drugega otroka imate zato, ker se vam je prvi ponesrečil... Dr.Ludvik Toplak danes v ONI Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Kateri je on po vrstnem redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 "Naslednjič ko si boste privoščli tak kiks, vas bom nagnal z govornice." - Sašo Peče, podpredsednik parlamenta(posnetek zavrtel Karoli danes zjutraj na Valu202) (pod rubriko "Bravo, naši!" :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 "Kdor z malim denarjem zadovoljen ni, se z velikim ne znajde." - Andrej Karoli, Val202, danes zjutraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 mam sestrco, 5 let ma in je zadnič nekak izzsilila kokakolo, pol pa valda lulat...in grema, zrihtama pa me vpraša: kam pa gre barva od kokakole da čist prozorno lulam? jaz pa me ja kr vrglo....nism mela pojma ka ji naj rečem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zasto je igla, koju upotrebljavaju za eutanaziju, sterilna? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Najraje delam sam... drugi mi vse pokvarijo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Resnična izjava tedna. Tip je car, čeprav je skregan z matematiko. :-))) IZJAVA TEDNA... Fredy Miler: "Kdor ne mara moje glasbe, se lahko obrne za 360 stopinj ingre stran!!!" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Kul. Hvala principesa Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 bravo, fredy...res je as x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 v življenju sta mi dve stvari res dobro izpadli: zobje in lasje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Varaš lahko vedno LE samega sebe! dr.Zgaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Evo se ena od Cimeta:"Zelo sem hvalezen materi in ocetu, da sta me tako dobro vzgojila. Njuna vzgoja mi je vcepila ogromno mero samokritičnosti.Predvsem do samega sebe." Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Pa se precej podobna njegova izjava, ko so ga vprasali kaj bo pocel po koncani nogometni karieri:"Ne vem se tocno. Najprej bom pa verjetno napisal avtobiografijo o samemu sebi." Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Zbog nekih sto plitko misle, mi se davimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Resnična izjava tedna. Tip je car, čeprav je skregan z matematiko. :-))) IZJAVA TEDNA... Fredy Miler: "Kdor ne mara moje glasbe, se lahko obrne za 360 stopinj ingre stran!!!" ..ah ta Fredi Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 No tale je pa od Sasa Hribarja iz Hri-bar showa:"Slovenska dekleta so zelo zgovorna, se posebej ce imate veliko denarja-takrat pride zelo hitro do samoglasnikov." Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.