Skoči na vsebino

Izjava!

stankaa

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Dialog pri okenčku za podaljšanje vozniških dovoljenj nekje na Gorenjskem:

Uslužbenka: "Upravna taksa je 1.600 sit, vozniško dovoljenje pa imate podaljšano do 80-tega leta...

Stranka: " A če prej umrem, dobim kaj denarja nazaj?"

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

"Naslednjič ko si boste privoščli tak kiks, vas bom nagnal z govornice." - Sašo Peče, podpredsednik parlamenta

(posnetek zavrtel Karoli danes zjutraj na Valu202)

(pod rubriko "Bravo, naši!" :xx!: :vragec: )

• 2 weeks later...
mam sestrco, 5 let ma in je zadnič nekak izzsilila kokakolo, pol pa valda lulat...in grema, zrihtama pa me vpraša: kam pa gre barva od kokakole da čist prozorno lulam? jaz pa :eek: :eek: me ja kr vrglo....nism mela pojma ka ji naj rečem x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Evo se ena od Cimeta:"Zelo sem hvalezen materi in ocetu, da sta me tako dobro vzgojila. Njuna vzgoja mi je vcepila ogromno mero samokritičnosti.Predvsem do samega sebe."

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pa se precej podobna njegova izjava, ko so ga vprasali kaj bo pocel po koncani nogometni karieri:"Ne vem se tocno. Najprej bom pa verjetno napisal avtobiografijo o samemu sebi."

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

No tale je pa od Sasa Hribarja iz Hri-bar showa:

"Slovenska dekleta so zelo zgovorna, se posebej ce imate veliko denarja-takrat pride zelo hitro do samoglasnikov." x:Dx :vragec: x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...