Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Da ne bom čisto s teme....Najbolj mi je bila všeč reklama GEDAPAAAAAAAA (get up) za en avto. Kakšen Renault mogoče, ne spomnim se točno.

xokx renault clio... xyesx

*moje sozalje, saj vem, men bi tud najedal (kot mi je gips edinich ko sem ga imela - na svoj rojstni dan si izpahnila glezenj glih, edini gips sem fasala direkt na svoj r.d. x:Dx xrolleyesx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

saj vem Tinka, saj pravim, a vseeno.

ne maram 'na strah' pa na TAK shok.

drugac SEM za shokirat (kak ne x;)x), sam tole... :||

ni zame pac...

ne maram...

zakaj niso dali enega ki je, zame bi bil ucinek cist isti kot ce je spik?

vsakdo ki je brez roke se mi smili, ne sam sportnik, vsakdo UPORABLJA roke, se umiva in vse... jih ne rabimo samo za sportne dosezke, tud delavec uporablja obe roki..

saj en ma pa azbestozo pa tud ne more vec delat. :|

pa da bi zdaj anjo rupel kaj jaz vem kaj...

ma ne vem no.

ni mi vsec pa konc. kaj cmo...

morda me kako mnenje se kaj preprica, sam dvomim, ker sem sla na 1. vtis... ki je bil blazno neprijeten, in dvomim da bom zato kaj bolj pocas vozila.

tud na chike mi ne rabijo pisat kajenje ubija a ves. :xx!:

in prosim ce mi prizanesejo s kakimi fotkami kakih operacij in pljuc in podobnega, ker nenazadnje ni okusno in ne eticno.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xokx renault clio... xyesx

O, potem pa kar vem točno x;)x

Ne vem, zakaj nimamo več duhovitih reklam. Tudi za te praške in vložke in podobno bi se dalo naredit simpatične reklame. Štosne. Sej ljudje to štekajo. Namesto, da bi vsak dan vrteli take reklame, morajo pa potem narediti posebne oddaje o smešnih reklamah. Mimo.

marsa x:Dx

ja se strinjam s tem vsem.

meni ta samo ni moteca. mi je bolj motece npr. obvestilo o piki bozic.

tudi jaz ne maram it na strah, na splosno...ampak zato me pa zanima, za kaj je.

ker ce je za previdnost pi pirotehniki, npr., mi je bolj smiselno, kot ce je za proti nagibanju iz vlaka, npr....

( v tem smislu je itak slaba reklama, ne dela, ce ne ves, za kaj je)

morda mi je 'vsec' v smislu tega, da si koncno nekdo upa nekaj drugacnega pokazat, namesto samo zugat, pac - prstom u oko: tako je potem.

ceprav je to seveda tudi zuganje....

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Saj najbrž namen tega sporočila ni da bi bil všečen, pač pa da šokira. Očitno je doseglo svoj namen.

Se ne strinjam čist s tabo Marsa (:blackeye: sm se kar sama, za nestrinjanje s teboj x;)x ) Sporočilo je veliko bolj efektivno, če ga preda znana osebnost, kot pa N.N. pa čeprav na vozičku ali kako drugače.

Recimo, kaj posebnega pa so prsa Pike Božič??? Večina žensk jih ima (pa tudi kak moški sem in tja) Zakaj so pa njene tok posebne, da so za naslovnico? Kdo kupi časopis zato, da vidi Pikin parček?

Bi morali prenehati kupovati tovrstne časopise, bi mogoče drugače razmišljali, če bi naklada upadla in ne narastla, kot je že običajno v teh primerih.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Namesto, da bi vsak dan vrteli take reklame, morajo pa potem narediti posebne oddaje o smešnih reklamah. Mimo.

x:o)x

ja. x:Dx

saj kaksna sempatja je kul, men je mega ona Frka v bajti! tolk se rezhim.

pa za fruc, ki sem ze omenila, ko z zobmi limone lovijo! x:Dx x:o)x

pa za brizer je blo par dobrih... xDDx

pa ceprav ne maram vulgarnih reklam pa s spolnimi asociacijami, mi je vseen bila vsec ona za bandidos (mensezdi), ki je zenska policajka, ki imajo oni flashe v zepih, ona pa misli da kok huda bejba je. x:Dx

ta mi je tud ok.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Sporočilo je velikobolj efektivno, če ga preda znana osebnost, kot pa N.N. pa čeprav na vozičku ali kako drugače.

ja saj to je problem...ker ce bi bil kar nekdo, ne bi nihce dvigoval prahu.

edino tisti cigancek zadnjic je naredil celo dramo, prvi neznanec po dolgem casu... x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>marsa  x:Dx

ja se strinjam s tem vsem.

meni ta samo ni moteca. mi je bolj motece npr. obvestilo o piki bozic.

tudi jaz ne maram it na strah, na splosno...ampak zato me pa zanima, za kaj je.

ker ce je za previdnost pi pirotehniki, npr., mi je bolj smiselno, kot ce je za proti nagibanju iz vlaka, npr....

( v tem smislu je itak slaba reklama, ne dela, ce ne ves, za kaj je)

morda mi je 'vsec' v smislu tega, da si koncno nekdo upa nekaj drugacnega pokazat, namesto samo zugat, pac - prstom u oko: tako je potem.

ceprav je to seveda tudi zuganje....

no saj to mi pa tud ni vsec... da za opozarjanje na prehitro voznjo... :||

saj so ze kazal... neke zrtve nesrec al nekaj... pa je pol se prenehal...

ja, saj pravim, del mene rece, kul, plemenito, da se gres tkole za dobre namene.

sam vsec mi pa pac ni. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Saj najbrž namen tega sporočila ni da bi bil všečen, pač pa da šokira. Očitno je doseglo svoj namen.

Se ne strinjam čist s tabo Marsa (:blackeye: sm se kar sama, za nestrinjanje s teboj  x;)x  ) Sporočilo je veliko bolj efektivno, če ga preda znana osebnost, kot pa N.N. pa čeprav na vozičku ali kako drugače.

res je, to je pac nespodbiten argument za...

ampak vseen.

in nekateri ga niti ne spoznajo, kot si vidla tud tule v temi, torej - namen pol ni bil dosezen v smislu, kot pravis, ga je pa VSEEN opazil ta, ki ni vedel (mensezdi da ebor).

ves kaksen prizor bi bil meni najbolj grozen in bi ziher delal, pa nihce ne bi bil nic na skodi in energetsko in nic?

otroski ceveljcki na cesti...

s TEM bi bil namen velik boljs dosezen, pa ne bi rabil energetsko zrtvovat nikogar.

to je bilo men vedno grozno, ostanki nesrece - otroski ceveljci, kar zmrazi me.

Picasso

Ha ha zdaj sem se spomnila še ene reklame. Tistih palčkov, ki pozvonijo eni gospodinji pri vratih in rečejo: smrdi smrdi kako smrdi... Reklama za wc net, nekaj za greznico al kaj. Počim od smeha, ko vidim tiste vrtne palčke, kako se držijo za nos x:Dx

hecno, da so vsi na te palcke tako zatripali...ja, so dobri! x:Dx

melodie - razlog, da ni smesnih oglasov/reklam, je ta, da neprestano ponavljanje najbolj dela.

zal. razni cillit bangi in kalgoniti in persili so najbolj prodajana roba.

pleonazem podzavesti, pranje mozganov. da avtomaticno sezes po persilu.

samo jaz sem zanalasc zadnjic AVO vzela, ker mi nic ne tezijo... x:o)x

pa smesne reklame so drage ( po navadi). in stranke zelo konzervativne ( skoraj vedno).

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>in nekateri ga niti ne spoznajo, kot si vidla tud tule v temi, torej - namen pol ni bil dosezen v smislu, kot pravis, ga je pa VSEEN opazil ta, ki ni vedel (mensezdi da ebor).

Ok...Ebor ga ni spoznal, slišal pa je zanj in ve kdo je. Jaz sem recimo pomislila, da mu je nekdo zelo podoben, ker če bi se Luki zgodilo, da izgubi roko, bi vsa veseljna Slovenija to vedela.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>

samo jaz sem zanalasc zadnjic AVO vzela, ker mi nic ne tezijo...    x:o)x

heh, Mitja pa Rexa, da sem se tezila da jaz hocem pac najkvalitetnejse in vse (ker kupim persil al pa ariel x;)x), za pranje pa sploh in da tle pa ne bom skrtarila...

na - pa se izkaze, da je rex 10x boljs opral (morda res zarad one sode). ne mors verjet, kri je sla dol in vse. kul. xyesx :palec:

tko da zdaj rexa kupujem. x:Dx x:o)x

pa smesne reklame so drage ( po navadi). in stranke zelo konzervativne ( skoraj vedno).
xyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ok...Ebor ga ni spoznal, slišal pa je zanj in ve kdo je. Jaz sem recimo pomislila, da mu je nekdo zelo podoben, ker če bi se Luki zgodilo, da izgubi roko, bi vsa veseljna Slovenija to vedela.

ja. In?

To bi pac zvedeli. dobil bi sto milijonov usmiljenja.

In - Vsi bi zacel upostevat prometna pravila? x:o)x

Picasso

Ma ne, ni point v temu.... čez nekaj dni se vse pozabi... recimo kaka mas histerija je vladala o smrti Diane.....pa se vsako leto manj sliši.

Gre samo za prepoznavnost imena, samo tolk.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>Ok...Ebor ga ni spoznal, slišal pa je zanj in ve kdo je. Jaz sem recimo pomislila, da mu je nekdo zelo podoben, ker če bi se Luki zgodilo, da izgubi roko, bi vsa veseljna Slovenija to vedela.

Hja jaz grem res zelo hitro mimo tega plakata (rolam pač mimo) zdelo se mi je da je on, pa sem si kot Cosma rekel ma daj no to mu je eden podoben, no danes sem se ustavil in gledam kje bi kaj pisalo in piše tam z drobnim tiskom (očal nisem imel sabo) nekaj o pijanih voznikih...

Zdaj šele se mi zdi plakat mimo... že tako in tako je manipulacija.. potem pa še ta napis.. kdo je zdaj tu pijani voznik? on, ali nekdo, ki ga je pohabil......

<{POST_SNAPBACK}>meni teži reklama dormeo :sick: kupla ga je moja teta in se ni nikol do zdj na dormeu naspala :sleeping:

ja pa sej tota reklama je pa res tečna............pa tak dolggggggggggooooo traja............mislim da okrog kake pol ure........tečno.........aja niso pa fajn tut tote top shop reklame.................pa naj bo reklama kratka in jedernata..........in misilim da ljudje ne gledajo tak dolge reklame in da verjetno med tem že nevem kolko krat preklopijo program...........

lp, robidica x:Dx

Na hitro.

Men so reklame čist mim. Je pa res, da me kakšna duhovita pritegne. Ne maram jih pa zato, ker je večina vlečenje potrošnika za nos. Recimo magic variante pa cilit recimo. Veliki plakati me motijo, čeprav včasih kakšen prostor popestrijo s kakšnim res izvirnim in estetskim sporočilom, hudo moteči so mi tisti z napol sporočilom, da se potem dva tedna sprašuješ kaj hočjo povedat. Ko pa pride zaključno sporočilo že vse pozabiš ali pa je itak mim. Tko jaz mislim.

• 3 weeks later...

mene pa zanima, če kdo ve kaj predstavlja tist jumbo plakat ko imajo vsi oči prekrite x?x x?x

me ful matra kaj je to ena reklama

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Včeraj sem po dolgem času gledala redni spored na TV - koliko reklam... in kakšne :eek: redkokatera vmes je uredu... ostale pa... totalno poneumljajo... sami praški pa vložki, deodoranti... tunčka pa ni več :)
Live and let live! Life is beautiful!!!!

je pa zato menda Marko Milic zdaj 'brez roke'. :xx!:

In ko bo ze zdavnaj mim tole, tele akcije butaste, se bo nasel kdo, ki bo za Spika rekel, aha to je tisti revez, ki je roko izgubil.

TO bo ostal.

ne filing, da je treba pocasnejs vozit.

Picasso

Ja ravno včeraj sem gledala en čuden plakat...nič jasen... pisalo na sončni strani alp pa ena skoraj gola..aja tangice...pa ene znane face s prikrito identiteto črno pego čez oči....

če ne drugega pritegne pozornost,,pa mal ti da mislit kaj bi to bilo...???

kaj pa tista reklama mislim da za OBI ne vem no nekaj takega...tista pa to much....kako letijo krti iz lukenj...ej če pa je tisto za na televizijo...pol pa tud ... :xx!:

Al pa je to reklama za hobi program..nisem prepričana...naredila pa negativen odziv...meni....

Torej kje je etika pa morala pri reklamah? Oz. kaj je etično in kaj moralno v reklamah?

Pozdravček xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...