tinka 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 moram malo vec gledat TV...ne vem o kom govorite...me zanima, kdo se tusira Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja dej cifro...Ti a teli herbali, da so res tko... da .... ah pozab... Evo, cifra: 00 42 5 863 52 053 - dr. Hana Suralova Glede herbala pa...jutr si glavo umivam, pa ti lohk demonstriram! <{POST_SNAPBACK}>Všeč mi je reklama za Adidas, kjer nogometaši padajo v vesolje-igrišče je samo tam, kjer so v realnosti črte na njem, vse ostalo je praznina ne vem, če jo vrtijo tudi v Sloveniji. Jo vrtijo, pa je svetska. Ej, jst tud ne vem, kera je ta za modri paket. Bo treba mal več tv gledat. Men je pa radijska tista za Julči.OPRAVILI SMO NAKLJUČNO TELEFONSKO ANKETO: KDO JE JULČI?Ena moja soseda.Ne paznam.A je to zajebancija?(Hehe)Potem smo vprašali KAJ JE JULČI?Ena ful dobra picerija. Ja, Julči je ena picerija.Picerija, dobra za popizdit... Morš jo slišat, da je smešna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, cifra: 00 42 5 863 52 053 - dr. Hana Suralova Glede herbala pa...jutr si glavo umivam, pa ti lohk demonstriram! Jo vrtijo, pa je svetska. Hvala za številko Pika Pikica , ti si res taprava prjatlca.... Demonstriraš? Kako, se prideš k meni tuširat? Ali jaz pridem k tebi pogledat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Hvala za številko Pika Pikica , ti si res taprava prjatlca.... Demonstriraš? Kako, se prideš k meni tuširat? Ali jaz pridem k tebi pogledat? Veš da morm poskrbet za dobrobit mojih ljubih lunatkov! Ja, lohk probava oboje, pr men in pr teb, da vidva, kje bo večji učink. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš da morm poskrbet za dobrobit mojih ljubih lunatkov! Ja, lohk probava oboje, pr men in pr teb, da vidva, kje bo večji učink. Oki se zmenma okol detajlov..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jap slušalke s krilci, da jih zapogneš za ušesa, kajne... mit krilzen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Zanimivo, šele tuki zvem, da gre pr tistmu tipu na plaži za modri paket...Pri ful neumno, nepovezano nesmiselnih reklamah sploh ne opazim, kaj reklamirajo, tud če dejansko gledam in poslušam, mi sploh ne ostane v glavi, ker res izdelek čist nič ne povežejo s tematiko reklame. Kje nej na primer tle najdem asociacijo? v modri barvi?, ko pridem na plažo? al, ko se grem tuširat? kdaj točno bom pomislila na oglaševani modri paket? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 tule zdaj Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo, šele tuki zvem, da gre pr tistmu tipu na plaži za modri paket...Pri ful neumno, nepovezano nesmiselnih reklamah sploh ne opazim, kaj reklamirajo, tud če dejansko gledam in poslušam, mi sploh ne ostane v glavi, ker res izdelek čist nič ne povežejo s tematiko reklame. Kje nej na primer tle najdem asociacijo? v modri barvi?, ko pridem na plažo? al, ko se grem tuširat? kdaj točno bom pomislila na oglaševani modri paket? Associacija je v pritoku informacij Enaeva... gre za to koliko imaš odprto "pipico" toliko podatkov lahko sprejmeš v časovni enoti...... če imaš švoh pritok dalj časa čakaš na recimo E-pošto (če gre za pošto z obsežno priponko recimo) ali pa recimo dlje časa traja, da se ti tale stran odpre, ko klikneš nanjo.... Analogno temu, če imaš švoh pritok vode, se boš dlje časa tuširal.... no ja kar pa tudi ni slabo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ... nisem si mislila, da bom še celo ta pravo razlago te reklame dobila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Ebor, no zdej pa povej, če una v Herbal essence upravičeno doživlja orgazme? Sva si včer skup glavo prala,veste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ebor, no zdej pa povej, če una v Herbal essence upravičeno doživlja orgazme? Sva si včer skup glavo prala,veste. Hmmm Pika, Pikica... a res moram... jaz takih stvari nebi ravno v javno dajal no,... Ja ludo i nezaboravno, heheheheeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Evo, jest sploh u kino n hodm, sam zato k nimajo reklam!Jest gledam televizjo in zlo rada mam reklame, ker takrt k so, greh lohk jest, pa pit, pa lulat, evo - u kinu, pa morm 2 ure lacna in zejna sedet!MAM ZLO RADA REKLAME, kakrsnekoli, sam da so, dalse so, bl so mi usec!!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, jest sploh u kino n hodm, sam zato k nimajo reklam!Jest gledam televizjo in zlo rada mam reklame, ker takrt k so, greh lohk jest, pa pit, pa lulat, evo - u kinu, pa morm 2 ure lacna in zejna sedet!MAM ZLO RADA REKLAME, kakrsnekoli, sam da so, dalse so, bl so mi usec!!!! BB ja tole je pa ena taka rezonska razlaga... zaradi tega imam tudi jaz rad reklame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>BB ja tole je pa ena taka rezonska razlaga... zaradi tega imam tudi jaz rad reklame... ...no vids, pa sm ti ZIMO pulepsala, ne? .... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ...no vids, pa sm ti ZIMO pulepsala, ne? .... Ma zimo , pomlad, poletje.... vse mi je jasn zdej je življenje dobilo en tak taprau smisel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Ma zimo , pomlad, poletje.... vse mi je jasn zdej je življenje dobilo en tak ta prau smisu......d bi si kr s Paloma robckom souze ubrisu... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Zadnje čase opažam reklamo za italijansko TV, italijansko estrado, italijansko itd. Ampak ne povsod. Samo na enih mestih. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Zadnje čase sploh ne opažam nobenih zanimivih reklam, ljubezen mojega življenja - Hana Surlova se ne pojavlja več, une bejbe ki pa črne in sive puloverje prekladajo po pralnem stroju, mi pa nekak niso interesantne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Zadnje čase opažam reklamo za italijansko TV, italijansko estrado, italijansko itd. Ampak ne povsod. Samo na enih mestih. VIVA MIKE BONGIORNO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 men je pa trenutno ful všeč reklama za en avto (ne vem za katerga že gre). un žabec iz mupet showa nastopa v njej in se na konc tok fajn zasmeje. Prov simpatičen mi je. Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Vsi te praski pa to...vanish pa tist vse roza...fuj :xx!: :xx!: Ampak una v novi reklami za crna oblacila, slovenka z govorno napako...ki govori neki o prijateljici Evi...una mi je pa blazno simpaticna in lusna Res, pravo so izbral Sploh ne premaknem, ko je ta reklama Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 men je pa trenutno ful všeč reklama za en avto (ne vem za katerga že gre). un žabec iz mupet showa nastopa v njej in se na konc tok fajn zasmeje. Prov simpatičen mi je. ja za BMW,ja tamalga hehe cist je huda reklama velik lepsa kt avtic Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Vsi te praski pa to...vanish pa tist vse roza...fuj :xx!: :xx!: Ampak una v novi reklami za crna oblacila, slovenka z govorno napako...ki govori neki o prijateljici Evi...una mi je pa blazno simpaticna in lusna Res, pravo so izbral Sploh ne premaknem, ko je ta reklama Hmmm Mišel a ti si se tudi zaljubila v osebo, ki reklamira.... a bova šla skupaj na zdravljenje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.