Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ja dej cifro...

Ti a teli herbali, da so res tko... da .... ah pozab...

Evo, cifra: 00 42 5 863 52 053 - dr. Hana Suralova x:Dx

Glede herbala pa...jutr si glavo umivam, pa ti lohk demonstriram! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Všeč mi je reklama za Adidas, kjer nogometaši padajo v vesolje-igrišče je samo tam, kjer so v realnosti črte na njem, vse ostalo je praznina x:Dx ne vem, če jo vrtijo tudi v Sloveniji.

Jo vrtijo, pa je svetska. :palec:

Ej, jst tud ne vem, kera je ta za modri paket. :C: x:Dx Bo treba mal več tv gledat. x:Dx

Men je pa radijska tista za Julči.

OPRAVILI SMO NAKLJUČNO TELEFONSKO ANKETO: KDO JE JULČI?

Ena moja soseda.

Ne paznam.

A je to zajebancija?

(Hehe)

Potem smo vprašali KAJ JE JULČI?

Ena ful dobra picerija.

Ja, Julči je ena picerija.

Picerija, dobra za popizdit... x:Dx

Morš jo slišat, da je smešna. x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Evo, cifra: 00 42 5 863 52 053 - dr. Hana Suralova x:Dx

Glede herbala pa...jutr si glavo umivam, pa ti lohk demonstriram! x;)x x:Dx

Jo vrtijo, pa je svetska. :palec:

Hvala za številko Pika Pikica , ti si res taprava prjatlca.... :palec:

Demonstriraš? Kako, se prideš k meni tuširat? Ali jaz pridem k tebi pogledat?

x:Ix

Hvala za številko Pika Pikica ,  ti si res taprava prjatlca.... :palec:

Demonstriraš? Kako, se prideš k meni tuširat? Ali jaz pridem k tebi pogledat?

x:Ix

Veš da morm poskrbet za dobrobit mojih ljubih lunatkov! x;)x xsrcx

Ja, lohk probava oboje, pr men in pr teb, da vidva, kje bo večji učink. :inocent: x:Dx

Zanimivo, šele tuki zvem, da gre pr tistmu tipu na plaži za modri paket...

Pri ful neumno, nepovezano nesmiselnih reklamah sploh ne opazim, kaj reklamirajo, tud če dejansko gledam in poslušam, mi sploh ne ostane v glavi, ker res izdelek čist nič ne povežejo s tematiko reklame. Kje nej na primer tle najdem asociacijo? v modri barvi?, ko pridem na plažo? al, ko se grem tuširat? kdaj točno bom pomislila na oglaševani modri paket? :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Zanimivo, šele tuki zvem, da gre pr tistmu tipu na plaži za modri paket...

Pri ful neumno, nepovezano nesmiselnih reklamah sploh ne opazim, kaj reklamirajo, tud če dejansko gledam in poslušam, mi sploh ne ostane v glavi, ker res izdelek čist nič ne povežejo s tematiko reklame. Kje nej na primer tle najdem asociacijo? v modri barvi?, ko pridem na plažo? al, ko se grem tuširat? kdaj točno bom pomislila na oglaševani modri paket? :o|o:

Associacija je v pritoku informacij Enaeva... gre za to koliko imaš odprto "pipico" toliko podatkov lahko sprejmeš v časovni enoti...... če imaš švoh pritok dalj časa čakaš na recimo E-pošto (če gre za pošto z obsežno priponko recimo) ali pa recimo dlje časa traja, da se ti tale stran odpre, ko klikneš nanjo.... Analogno temu, če imaš švoh pritok vode, se boš dlje časa tuširal.... no ja kar pa tudi ni slabo.....

• 3 weeks later...

Evo, jest sploh u kino n hodm, sam zato k nimajo reklam!

Jest gledam televizjo in zlo rada mam reklame, ker takrt k so, greh lohk jest, pa pit, pa lulat, evo - u kinu, pa morm 2 ure lacna in zejna sedet!

MAM ZLO RADA REKLAME, kakrsnekoli, sam da so, dalse so, bl so mi usec!!!! :yumy:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

<{POST_SNAPBACK}>Evo, jest sploh u kino n hodm, sam zato k nimajo reklam!

Jest gledam televizjo in zlo rada mam reklame, ker takrt k so, greh lohk jest, pa pit, pa lulat, evo - u kinu, pa morm 2 ure lacna in zejna sedet!

MAM ZLO RADA REKLAME, kakrsnekoli, sam da so, dalse so, bl so mi usec!!!! :yumy:

BB ja tole je pa ena taka rezonska razlaga... zaradi tega imam tudi jaz rad reklame...

Zadnje čase sploh ne opažam nobenih zanimivih reklam, ljubezen mojega življenja - Hana Surlova se ne pojavlja več, une bejbe ki pa črne in sive puloverje prekladajo po pralnem stroju, mi pa nekak niso interesantne.

men je pa trenutno ful všeč reklama za en avto (ne vem za katerga že gre). un žabec iz mupet showa nastopa v njej in se na konc tok fajn zasmeje. Prov simpatičen mi je.
life is uncertain - eat dessert first

Vsi te praski pa to...vanish pa tist vse roza...fuj :xx!: :xx!: Ampak una v novi reklami za crna oblacila, slovenka z govorno napako...ki govori neki o prijateljici Evi...una mi je pa blazno simpaticna in lusna :palec: x:Dx x:Ix Res, pravo so izbral x;)x Sploh ne premaknem, ko je ta reklama x:o)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

men je pa trenutno ful všeč reklama za en avto (ne vem za katerga že gre). un žabec iz mupet showa nastopa v njej in se na konc tok fajn zasmeje. Prov simpatičen mi je.

ja za BMW,ja tamalga :P hehe :D cist je huda reklama velik lepsa kt avtic :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vsi te praski pa to...vanish pa tist vse roza...fuj :xx!: :xx!: Ampak una v novi reklami za crna oblacila, slovenka z govorno napako...ki govori neki o prijateljici Evi...una mi je pa blazno simpaticna in lusna :palec: x:Dx x:Ix Res, pravo so izbral x;)x Sploh ne premaknem, ko je ta reklama x:o)x

Hmmm Mišel a ti si se tudi zaljubila v osebo, ki reklamira.... a bova šla skupaj na zdravljenje?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...