Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Men je pa najbl svetovna reklama za vse čase : MIDVA SVA PA DOBRE VILE. DOBRE VILE, JA. KJE JE PA TA TRETA? mi je žal, da je ne more bit več....valda, k ni več une oddaje pa srečk, sam bi blo vseen carsko jo še kdaj vidt. Pa za ta jogurt mi je tud fajn, k se derejo. Sploh tm, k so pr zobarju, pa čakajo, una se pa zadere UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Uni v čakalnici pa vsi bledi ratajo! Pa kera še? bom razmisnla, do drugič! Ebor, mam njeno cifro. A češ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ...najbl smotana reklama trenutno je una z najrajs-bi-kar-samga-sebe-pofuku Raspotnikom pod tusem za modri paket ADSL... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Jst pa ne prebavljam reklame za une šampone ... Herbal essences :xx!: :xx!: :xx!: , ženskam kr prihaja, k si z njim lase umivajo. Mislm ... :xx!: Ja, jst ga tud uporabljam, pa morm rečt, da jih čist štekam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Morm začet mal TV gledat, sploh se ne morem spomnit nobene reklame, ki bi mi bila všeč ali pa ne... grozne so pa tiste za praške najbolj Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>uno pr uni reklami poje urska majdich (billy's private parking) z DJ silvanom ful ti hvala bom sla kr na iMesh aja pa una reklama je zoprna za ultra tanke vlozke, zoprn tip, zoprna bejba, zoprna reklama Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa se fajn otroka ima...se dobro, da ji je uspelo, med vsem tem ciscenjem... A dej dej, otroka, da ima... hmm tega pa nisem vedel... niti nisem opazil, da bi se kdaj zredila, vedno je imela tako.. hmm no luštno postavo.... Ti a misliš, da je možno, da ga je posvojila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men je pa najbl svetovna reklama za vse čase : MIDVA SVA PA DOBRE VILE. DOBRE VILE, JA. KJE JE PA TA TRETA? mi je žal, da je ne more bit več....valda, k ni več une oddaje pa srečk, sam bi blo vseen carsko jo še kdaj vidt. Pa za ta jogurt mi je tud fajn, k se derejo. Sploh tm, k so pr zobarju, pa čakajo, una se pa zadere UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Uni v čakalnici pa vsi bledi ratajo! Pa kera še? bom razmisnla, do drugič! Ebor, mam njeno cifro. A češ? Ja dej cifro... Ti a teli herbali, da so res tko... da .... ah pozab... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Cilit Bang... reklamirajo ga za čiščenje rje... in model pokaže plastično cev, pod njo pa 100letni kup rjastih madežev... plasika rjavi po tanovem, al kaj.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 kaj pa radijske reklame.... men je trenutno najbolj všeč tista jurček pa lisička na tržnici...pa da sta se mušnice znebila...pa jurček čuti da skupno usodo...hmmmm v gobovi juhi s petršiljem pa krompirjem...aha pa mislim olje ..mislim da je zvezda....ne vem No pa ravno taka(podobna) med poletjem....klobasa pa čevap... ..piknik pa čebula.... Fora pa je da je ta radijski oglas reklama za olje....fora pa je v tem, da se vse drugo zapomnim dialog itd...pa še sedaj ne vem za katero olje je točno reklama eh.... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 olje zvezda so dobre, ane? tle so vse....lahko v miru poslusas...dalec najboljse so cevap, lisicka in paradiznik http://www.gea.si/zvezda/index.asp Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Zelo me motijo jumbo plakati, ki kar bolščijo vate. Koliko gozdov posekajo za to sranje, samo da napišejo besedo ali celo samo črko na toliko kvadratov? Ej, pa tale Špar XXL ali whatever že, to je meni totalno mimo, saj folk itak posiljujejo že s prospekti po pošti. Nagravžno, tile jumbo plakati! Totalni brainwash! Se vidi, kako "kulturno" mesto je Ljubljana, oz. kulturna podoba mesta Ljubljana - po plakatih sodeč na nuli! :xx!: Najbolj me razp...... reklame za kozmetiko, vložke, pralne praške in whateverdrek. kakšne reklame so tako neumne, da oglaševalci delajo bolj norca iz sebe kot iz kupcev!Zakaj pa obstaja radio in TV? Naj tam oglašujejo in nekaj malega v časopisju, pa je dost.Najbolj me pa razjuri, da si drznejo v reklamah:1. uporabljati verze, besedne igre ipd! Lopovi! 2. zlorabljati besede sreča, zadovoljstvo, skrivnost, ... oz. jih uporabljati v takem kontekstu, ki nima veze z vrednotami, srečo, ... So pa seveda kvalitetne reklame, tudi izvirne. Teh je malo, večina je nesnage. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Tinka...ma ja ...pri teh reklamah se vedno smejim na vsaaaaa usta. Ja tale paradjz ...hm....coool Hja glede verzov , pa vrednot...to pali ane. Reklama pa je... bom rekla sedaj zelooo modno besedo manipulacija. če boš imel kaj vem to boš najboljši najbol uspešen in oh in sploh....to zadovoljevanje potreb človeka se mi pa zdi no ...za dobro reklamo moraš bit talent .....imeti domišlijo pa še dober psiholog moraš bit.... Dobre vile...to pa SUPER..saj je bila nagrajena . reklama za 3X3 ...mislim no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V obdobjih, ko ne morete brez belih hlac in tangic... Imamo resitev!!! ALWAYS ULTRA Da boste bolj samozavestni! Ja vedno sem z veliko mere zavisti opazoval (na TV) ženske, kako ste v tistih dneh srečne vesele, da ne rečem živahne, saj imaste možnost uporabe raznih sofisticiranih vložkov.... Še ideja za proizvajalce vložkov:Vložki z vgrajenim MP3 plejerjem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Še ideja za proizvajalce vložkov:Vložki z vgrajenim MP3 plejerjem....+ slušalke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>+ slušalke Jap slušalke s krilci, da jih zapogneš za ušesa, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Ej lihkar je bil po TV spet un jokl, k se hod tuširat.. in ne boste verjeli 104 tič je šel na desno stran tuša, pa čeprav vsakič, ko tam potegne za ono ketno samo malo pricurlja.. mislim, a ta teleban res nima nič v glavi, da bi vsaj enkrat poskusil tuš na levi strani.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jap slušalke s krilci, da jih zapogneš za ušesa, kajne...Definitivno...in ti dajo krilaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Definitivno...in ti dajo krilaaaaaaaa Samo pozor, ne dajo ti pa zraven raketnega motorja ali vsaj propelerja.... da ne govorim o padalu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej lihkar je bil po TV spet un jokl, k se hod tuširat.. in ne boste verjeli 104 tič je šel na desno stran tuša, pa čeprav vsakič, ko tam potegne za ono ketno samo malo pricurlja.. mislim, a ta teleban res nima nič v glavi, da bi vsaj enkrat poskusil tuš na levi strani.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Oj Kokči, kako si... a si ga ti vidla joklna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj Kokči, kako si... a si ga ti vidla joklna?No, a ni glup ali kaj? Samo, reklama je pa sigurno dosegla svoj cilj. Sem že enkrat rekla: narod si vedno vtisne v spomin najbolj neumne reklame....in to je bistvo, ki povečuje prodajo. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, a ni glup ali kaj? Samo, reklama je pa sigurno dosegla svoj cilj. Sem že enkrat rekla: narod si vedno vtisne v spomin najbolj neumne reklame....in to je bistvo, ki povečuje prodajo. Aha a ti v komerciali delaš?Sam neki me pa moti, ampak tole zdej resno... to je kao reklama o modrem paketu... lej uni teleban ima modre kopalke, uni drugi tapametn, k se vedno na tapravi strani tušira ima pa rjave... Meni se zdi, da so tukaj kiksnli... oni k se na tapravi bi moral imeti modre kopalke--- a štekaš modre kopalke -modri paket- kakor ene vrste dres.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha a ti v komerciali delaš? a štekaš modre kopalke -modri paket- kakor ene vrste dres....Njp, , te še kar firbček matra,ne.... Vsekakor tele kopalke .....ampak, veš, da tega nisem opazila ....V resnici bolj malo spremljam to sceno, sploh reklame (v resnici mi gre na jetra,ko jih šopajo med filmi :xx!: ).....Če že, pogledam kakšen dober film ali poročila....to je tudi vse Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Všeč mi je reklama za Adidas, kjer nogometaši padajo v vesolje-igrišče je samo tam, kjer so v realnosti črte na njem, vse ostalo je praznina ne vem, če jo vrtijo tudi v Sloveniji. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Njp, , te še kar firbček matra,ne.... Vsekakor tele kopalke .....ampak, veš, da tega nisem opazila ....V resnici bolj malo spremljam to sceno, sploh reklame (v resnici mi gre na jetra,ko jih šopajo med filmi :xx!: ).....Če že, pogledam kakšen dober film ali poročila....to je tudi vse ja me še kar matra.. Ma tudi jaz bolj malo spremljam, samo zdaj, ko je košarka pa gledam malo več TV in evo... skoz reklame.... potem pa če že so, se pa vsaj mal pozabavam zraven.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.