Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

a res? seata mas? pih! x^x

ja, to sem opazila (hitri vozniki, a dobri)... xyesx

pa tud se mi zdi kul avto, dobra izbira... xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja, sej sm ful zadovolna z njim, sm kupla rablenga, 98 letnik, pa je mel 2003 leta šele 19.000 km...ok, zdej sm jih v 2 letih naštepala na 50.000, ampak ful fajn. Je bil bl garažiran. Sam me to mot, k je sam 1.0, jst pa rada mal norim...sej tko, v mejah normale, pa k sm sama....drugih e ogrožam...fotr ma tud seata - cordobo 1.6, k pa uno pelem....uf....šviiiiiiiiiiiist. x:px x:Dx

aha super, sam to je pa res cudno, da seat, ki je bolj pri takih sportnih, sam 1.0... xscratchx

1.2 bi pricakovala, nekak.

sam mas pa zato najbrz nizjo registracijo a ne?

al je isto?

morda pa pade v isti, pac najnizji razred (jaz sem glih se not - 1.3)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tole za stanovanjski kredit NLB so zdaj mensezdi dal na TV.. ko se dva dol dajeta v avtu, pa jima varnostnik prinese letak za st. kredit x:Dx

Sem jo dobila že nekaj časa nazaj po mailu, pa nekak nisem verjela, da jo bodo na TV dal.. predobra... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x8Dx xDDx

Vedno, kadar vidim reklamo za Fruchtzwerge, mi gre na smeh, kajti spomnim se skeča na enem od nemških kabelskih programov (RTL ali PRO7?)

Prizor: Jetnik sedi na svojem pogradu v celici, stražar pa mu prinese pošiljko od doma, lepo zapakirano škatlo s šestimi Fruchtzwergi. Jetnik jih z užitkom pomlati enega za drugim.

Naslednje jutro stražar najde prazno celico, na oknih pa prežagane rešetke. Jetnik je pobegnil.

Na pogradu leži pokrov škatle - stražar ga vzame v roke in se hip zatem lopne po čelu. Jasno, bedak idiotski, včeraj ni opazil, da na njem piše Fluchtzwerge x!x x:Dx xrolleyesx :eek: (Flucht = beg!)

x:o)x

Včeraj vidla reklamo za Seat... :palec:

John McEnroe se krega z redarjem, da je avto parkiran na črti in ne izven parkirišča.

Njegov standardni prepir s sodnikom x^x

Aha, hvala za pojasnilo;

kot 1. ne gledam tenisa

kot 2. nism vedla, da se standardno kreg s sodniki

kot 3. sicer študerala marketing, tko da močno upam, da ciljna populacija tega Seata gleda tenis (oz vsaj vé za tč.1 in tč2), če ne, so brcnil v temo.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

zame pa ... v bistvu je pohvale vredno, da si upajo malo iz srednje poti.

ce hoces, da te vsi razumejo, ostane bore malo. potem klasicno: otroci, domaci ljubljencki in v najbolj brezizhodnem primeru seks...

meni je vsec, da so sli iz okvirja, je pa tudi mcenroe tako znan po tem, da tudi, ce ne ves kdo je, prepoznas ta stil ( tudi ne gledam tenisa in ga nisem spoznala takoj, sele, ko je zacel bentit, ker sem se spomnila posnetkov iz porocil itd....)

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

zame pa ... v bistvu je pohvale vredno, da si upajo malo iz srednje poti.

ce hoces, da te vsi razumejo, ostane bore malo. potem klasicno: otroci, domaci ljubljencki in v najbolj brezizhodnem primeru seks...

meni je vsec, da so sli iz okvirja, je pa tudi mcenroe tako znan po tem, da tudi, ce ne ves kdo je, prepoznas ta stil ( tudi ne gledam tenisa in ga nisem spoznala takoj, sele, ko je zacel bentit, ker sem se spomnila posnetkov iz porocil itd....)

Torej pred sto leti, ko sem še tenis špilo, mi je bil Đon vzornik in, ko sem ga zagledal v tejle reklami sem se spomnil vseh tistih prizorov, ko se je kregal sez sodniki, najbolj carski pa je bil meč proti Živoinoviču v Avstraliji. Spet je šlo ali je bila žogica v avtu ali ne med tem, ko se je Mac kregal s sodniki, je šel Živoinovič sedet v ložo in tam nafehtal sendvič. Mac se je kar dolgo pregovarjal z glavnim sodnikom tako da je Živoinovič dokončal sendvič si z nohti otrebil zobe in potem šel vprašat glavnega sodnika kaj sta se z Mac zmenila...

ja, jaz tud nisem ravno tenis fan, sam mimo tega modela res nisi mogel, vem se to, da je bil porocen s tatum o'neal (ki je mensezdi sco - jasno da ne gresta skupaj, ne spomnim se pa kaj je on....).

tak popizdljivez, mal prepotenten, sam ne cist nesimpaticen.

pa zadnjic sem gledala eno oddajo.

reklame pa se zmery nisem vidla.

Picasso

ja, jaz tud nisem ravno tenis fan, sam mimo tega modela res nisi mogel, vem se to, da je bil porocen s tatum o'neal (ki je mensezdi sco - jasno da ne gresta skupaj, ne spomnim se pa kaj je on....).

tak popizdljivez, mal prepotenten, sam ne cist nesimpaticen.

pa zadnjic sem gledala eno oddajo.

reklame pa se zmery nisem vidla.

Ja, jaz kot njegov fan sem prebral veliko itervjujev z njim in moram povedat, da je človek dokaj umirjen, da ne rečem družinski tip (vsaj deloval je tako), da pa ga zelo prizadanejo krivice in, ko se mu je na terenu zgodila krivica, je seveda poskušal do konca dokazati, da ima prav....

meni je tale (če se ne motim, sta celo dve) z Macom tudi všeč :palec:

saj on je taka pojava, da ni treba biti ravno teniški fan, da veš, za kaj gre xDDx

(sam tega pa nisem ujela, za kateri avto je reklama x:o)x )

Ma ja sej avto pri tem tako in tako ni važen... hehehehhehe.....

seveda da je, point dobre reklame je ravno v tem, da ves, za kaj gre.

za seata mensezdi...

Picasso

meni je tale (če se ne motim, sta celo dve) z Macom tudi všeč :palec:

saj on je taka pojava, da ni treba biti ravno teniški fan, da veš, za kaj gre xDDx

(sam tega pa nisem ujela, za kateri avto je reklama x:o)x )

Dve taki reklami sta, ja. Sm jih že ful prej (kak mesec pred TV-jem) dobila na mejl.

Jst TV bol mal gledam, športa pa sploh ne, preklopim rajš drugam, športne strani v cajtugnih (ki jih redko berem, ker itak skos enainsto pišejo; par se jih na cesti stolče, kako fabrko pokradejo, kak dojenček se X misici ali politiku rodi, tečaji začnejo padat sam da jih ošvrknem s pogledom ipd.) tut preskočim in eto; nimam pojma zakva en XY tip meče lopar po tleh? x:Dx x:Dx :vragec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Dve taki reklami sta, ja. Sm jih že ful prej (kak mesec pred TV-jem) dobila na mejl.

Jst TV bol mal gledam, športa pa sploh ne, preklopim rajš drugam, športne strani v cajtugnih (ki jih redko berem, ker itak skos enainsto pišejo; par se jih na cesti stolče, kako fabrko pokradejo, kak dojenček se X misici ali politiku rodi, tečaji začnejo padat sam da jih ošvrknem s pogledom ipd.) tut preskočim in eto; nimam pojma zakva en XY tip meče lopar po tleh? x:Dx x:Dx :vragec:

Hja meče ga zato ker mu sponzorji dajo velik loparjev, jest ga nisem nikoli metal........

• 2 weeks later...

:eek: :8): :inocent:

Reklama, ki podcenjuje inteligenco "ciljne skupine" je obsojena na neuspeh.

Vsakič, ko vidim reklamo za lasno barvo, izjavim nekaj, kar je neprimerno za javnost.

Namreč, ženska pravi, da je pobarvala lase že pred štirimi tedni, pa je barva še enako

intenzivna kot prvi dan, jaz pa napenjam in napenjam oči, da bi opazila narastek,

pa potem ugotovim, da je najbrž z mojimi očmi nekaj narobe. Ali pa imam jaz zanič barvo,

kajti že po treh tednih imam kak cm narastka x!x x!x x!x :V:

Koga šopajo x?x x?x x?x :V:

:eek: x:Dx x:Dx x:Dx

Men je butasta tista o plenicah - ko dojenček govori z glasom odraslega moškega... x:Dx x:Dx :wOOt:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...