Emily 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Men je butasta tista o plenicah - ko dojenček govori z glasom odraslega moškega... Še bolj butasta je pa tista za posteljo, ko ponosna mamica pravi, da zdaj, odkar imata z možem to posteljo, njun sinko ponoči kar sam pride k njima in potem vsi trije sladko spijo, obenem pa vidiš, da tisti "veliki" sinko ni starejši od 9 mesecev - le kako bi potem lahko kar sam prišel ponoči k njima v posteljo. Pa še vzgojni vidik je tukaj problematičen - otroka navajata na spanje pri starših, kar bo vsem tremkasneje močno škodovalo, otrok pa se tega ne bo mogel (hotel) odvaditi Kaj pa intimno življenje staršev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Kaj pa intimno življenje staršev [/b] Prek plota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Prek plota Ja, vprašanje, če tam imajo tako udobno in mehno posteljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ene izmed butastih reklam, ki sem jih pozabla omenit so reklame za mobitel. Za kozlat. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 za mobitel so pa kr zanimive reklame...niso lih butaste proti drugimi! no vsaj za mene npr: za simobil vodafone je bil fajn komad zadi... pa se ena reklama, nevem tocn ktera, k je una notr spilala k spila pri mali kliniki medicinsko sestro Franjo, no k v reklami ful klice fanta pa ga ni pa si na hitr od mimoidocega sposodi mobitel in mu ga vrze v okno, in njen koncn pride pa rece:"konc butl" na mobitel kr pozab, da ga je zabrisala v okno Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 pa se ena reklama, nevem tocn ktera, k je una notr spilala k spila pri mali kliniki medicinsko sestro Franjo, no k v reklami ful klice fanta pa ga ni pa si na hitr od mimoidocega sposodi mobitel in mu ga vrze v okno, in njen koncn pride pa rece:"konc butl" na mobitel kr pozab, da ga je zabrisala v okno Ja tota je bla dobra ja, samo sem bolj misla reklame za planet na mobitelu, pa ono za nočne klice, ko je minuta pogovora 5 minut. One reklame pa so bedne. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Dans sem vidla eno full dobro reklamo. Reklama je pa za zavarovalnico Triglav. Sedita dva (en v naši mali kliniki špila Vesota), pred sabo pa mata škatlice, noter pa mata cigare. Prvo oni drugi odpre pa vzame cigaro, pa Veso samo gleda, pol pa še Veso odpre svojo škatlo, pa potegne korenček namest cigare. Pol pa obrne škatlo pa ma noter same korenčke, pa onemu drugemu ponudi en korenček. Sem se dans fajn nasmejala poleg, ko sem vidla toto reklamo. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Za kaj je tista reklama, k so plakati po ljubljan....mas fotografijo od jabolka pa pise: pomaranca? pa mas od mucke pa pise: pes? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 :xx!: :xx!: :xx!: Pa ne morš verjet kake gluposti se grejo... Heh, bivši lastnik tegale stanovanja (ki ga žal ni več med živimi) bi lahk v šusu osvojil 7500000 SIT.. Me že en teden bombandirajo z nekimi hudimi spešl ovojnicami, strogo zaupno in vse, najprej nisem vedla a naj sploh odprem, pol sem pa pomislila, da glede na to, da ga že neki časa ni, tko strašno nujno ne more bit..In not pač reklama od Mladinske knjige.. Dons pa spet, ena divja pisana kuverta, nujno, zavarovano, kaj vem kaj še vse..In sem odprla in mal šla brat.. Hmm.. Gospod bi dobil ne vem kolk milijonov keša, pa peugeot 307, pa še ne vem kake nagrade.. če bi odposlal kuverto, s katero naroča eno knjigo za 8 jurjev... :xx!: :xx!: :xx!: Ej, no.... x!x x!x :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Najbolj bedne reklame za mene, so pa reklame za pralni prah ali pa za čistila, kjer madeži kar sami od sebe letijo z oblačil........mi grejo res na jet ra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 :xx!: :xx!: :xx!: Pa ne morš verjet kake gluposti se grejo... Heh, bivši lastnik tegale stanovanja (ki ga žal ni več med živimi) bi lahk v šusu osvojil 7500000 SIT.. Me že en teden bombandirajo z nekimi hudimi spešl ovojnicami, strogo zaupno in vse, najprej nisem vedla a naj sploh odprem, pol sem pa pomislila, da glede na to, da ga že neki časa ni, tko strašno nujno ne more bit..In not pač reklama od Mladinske knjige.. Dons pa spet, ena divja pisana kuverta, nujno, zavarovano, kaj vem kaj še vse..In sem odprla in mal šla brat.. Hmm.. Gospod bi dobil ne vem kolk milijonov keša, pa peugeot 307, pa še ne vem kake nagrade.. če bi odposlal kuverto, s katero naroča eno knjigo za 8 jurjev... :xx!: :xx!: :xx!: Ej, no.... x!x x!x :xx!:Hmm a ti si tudi to dobila...Ekhmm, a boš poslala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ni name, je na lastnika stanovanja.. ki je umrl par let nazaj :xx!: a tud če bi blo name ne bi, ker mi je svinjarija totalna.. veš kok babic, ki ne bodo vsega drobnega tiska prebrale, bo poslalo uno kuverto, na kateri piše DA. In pol bodo dobile domov kr eno knjigo in račun za 8 jurjev in čez :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Ni name, je na lastnika stanovanja.. ki je umrl par let nazaj :xx!: a tud če bi blo name ne bi, ker mi je svinjarija totalna.. veš kok babic, ki ne bodo vsega drobnega tiska prebrale, bo poslalo uno kuverto, na kateri piše DA. In pol bodo dobile domov kr eno knjigo in račun za 8 jurjev in čez :xx!: Hja jaz sem bil presenečen kako poceni je knjiga.... če računaš, da so učbeniki za osnovno šolo tam nekje okrog 7 do 10 jurjev, pa imajo manj kot 100 strani...Seveda pa je vse drago, pa tudi če stane samo 1 tolar, če ne potrebuješ, kajne... in namen tele propagande je ravno to... prodati ti, tudi tisto, kar v resnici sploh ne potrebuješ.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 jaz tud prav pop* na tole. :xx!:moja mama je tak ene parkrat dobila, sem cist zivcna ratala, pol je bla pa name jezna, ko sem tolk nepotrpezljiva. :|||ker nisem hotla slisat niti besedice vec, mi je blo brez veze da se kaj dodatno nasteva, ker totalen nateg, prav za prijavit jih na vse zivo! caplarija totalna.sam ne vem ce je bla mk, pojma nimam kaj je blo, ker sem bla tolk jezna, kaj se grejo in predvsem KAKO! mater. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 jaz tud prav pop* na tole. :xx!:moja mama je tak ene parkrat dobila, sem cist zivcna ratala, pol je bla pa name jezna, ko sem tolk nepotrpezljiva. :|||ker nisem hotla slisat niti besedice vec, mi je blo brez veze da se kaj dodatno nasteva, ker totalen nateg, prav za prijavit jih na vse zivo! caplarija totalna.sam ne vem ce je bla mk, pojma nimam kaj je blo, ker sem bla tolk jezna, kaj se grejo in predvsem KAKO! mater. Eh Marsa, pa ne smeš bit no tolk nepotrpežljiva no..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 a tud če bi blo name ne bi, ker mi je svinjarija totalna.. veš kok babic, ki ne bodo vsega drobnega tiska prebrale, bo poslalo uno kuverto, na kateri piše DA. In pol bodo dobile domov kr eno knjigo in račun za 8 jurjev in čez :xx!: Točno tako je bilo pri moji babici. Rekla je, da je naročila, kaj pa veš, mogoče bo pa zadela Pa sem ji prej že dostikrat povedala, kako je to, pa vedno znova dela neumnosti. Je naročila eno knjigo, o nekih alternativnih zdravljenjih ( za 8. čukov tud ), sem jo prelistala. Ni kaj prida, če se želiš s tem ukvarjat.Skratka, taki ljudje na to padajo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 Eh Marsa, pa ne smeš bit no tolk nepotrpežljiva no..... vem ebor, sam sem... :|||men se ne da tud sekunde dlje vec necesa prenasat, ko me ne zanima oz. mam dost. pa zlo sovrazim nategovanje, obljubljanje ki je v osnovi lazh, da nekdo nekoga na tak nacin obrne, se mi zdi ogabno, halo izpolnil bos pildek in bos dobil pezhoja?jasno da se mi dvigne pritisk, caplji, sploh ce to posiljajo moji mami in ce mi o TEM govori, namest o seb oz. kar je bolj pomembnega. al pa cesa ne maram (of topic sam vseen) je pa to, da mi nekdo govori, kaj se je nekomu tretjemu dogajal.. in to se nezanimivosti, vsakdanja jajca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Točno tako je bilo pri moji babici. Rekla je, da je naročila, kaj pa veš, mogoče bo pa zadela Pa sem ji prej že dostikrat povedala, kako je to, pa vedno znova dela neumnosti. Je naročila eno knjigo, o nekih alternativnih zdravljenjih ( za 8. čukov tud ), sem jo prelistala. Ni kaj prida, če se želiš s tem ukvarjat.Skratka, taki ljudje na to padajo Ja men se zdi, da je ta knjiga tudi nekaj o zdravljenju ali zdravem življenju.... pa tudi toliko stane, tako, da najbrž gre za isto stvar...Mene je zanimala serijska številka.. in če drži kar mi piše je vsaj 100 000 ljudi to že dobilo (oziroma gospodinjstev...).. zdaj ne vem koliko je lastna cena knjige in ne vem koliko jih bodo na..... samo malo sem se s številkami poigral.... vem ebor, sam sem... :|||men se ne da tud sekunde dlje vec necesa prenasat, ko me ne zanima oz. mam dost. pa zlo sovrazim nategovanje, obljubljanje ki je v osnovi lazh, da nekdo nekoga na tak nacin obrne, se mi zdi ogabno, halo izpolnil bos pildek in bos dobil pezhoja?jasno da se mi dvigne pritisk, caplji, sploh ce to posiljajo moji mami in ce mi o TEM govori, namest o seb oz. kar je bolj pomembnega. al pa cesa ne maram (of topic sam vseen) je pa to, da mi nekdo govori, kaj se je nekomu tretjemu dogajal.. in to se nezanimivosti, vsakdanja jajca. Hmm, hmmm...hja kaj pa če ..ah te ne bom prepričeval...No ja Piđo je full fletn avto, mar ne?Hja .. glede na odzive na določene zunanje dražljaje tudi marsikaj izveš o človeku.... če ti direktno pripoveduje, kaj o sebi, bo to povedal iz sebe(malce po svoje), kajne... torej je to tudi en način, da spoznaš svojo mamo....Hja, po eni strani je to res opravljanje, po drugi strani, pa... je mogoče le razlaga na "primeru", seveda, če ti to ni všeč se obrni stran...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 saj mas prav ebor, sam vcas je tecno poslusat vse mozne opise tega, kako je sel nekdo deseti na avtobus al kaj tacga. no v tem primeru pa me je kar vznejevoljila njena naivnost in si ne da dopovedat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 saj mas prav ebor, sam vcas je tecno poslusat vse mozne opise tega, kako je sel nekdo deseti na avtobus al kaj tacga. no v tem primeru pa me je kar vznejevoljila njena naivnost in si ne da dopovedat. Ja včasih so presneto trmasti... jaz sem v soboto prepričeval o neki stvaro očeta.... pa ne bo poslušal.... se mi zdi, da pač hmm kot ene vrste adrenalina.... moraja tako narest, pa čeprav je že v štartu napačno..... (no imava pa še to smolo ti imaš relacijo mati-hči, jaz oče-sin.... to je itak nekek vrste konkurenčna relacija, ki.... je nagnjena k tem, da dela kontra... hehehhehee se mi zdi da relacija hči-oče, sin-mati bolje klapajo... ne vem mogoče se motim....Sam zdej sem že mimo teme itak...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 ja saj to sem tud jaz kriva. sam mroam se vseen se tole napisat: ne, moja mama pa sicer ne opravlja... sam tko, ful enih podatkov.. pa vsakdo, ki prodaja na vratih, jo zmuti s kaksno knjigo al kaj tacga in sem rpav jezna.ko znajo bit tko vsiljivi... ona pa nima srca da bi jih hladno odslovila, pol jo pa prepricajo, si misli, sa je res zanimivo. saj kaj tud je, kar ponujajo, tko kot je kaj tud kul, kar se tkole reklamira, sam na zivce mi gre da ni pravil v oglasevanju, ne mroem verjet da je tolikokrat krsena vsa mozna etika in cist osnovna pravila... to sovrazim, prav res.. povej, kaj dobim in kolk moram dat, sam ZADEVO mi prikazi, da mi bo vsec.ne da me ze v osnovi nategnes, da me torej opeharis se za tist mal filinga, ki bi mi ga kljub morebitnim pomanjkljivostim pa slabi volji vseen dala ta stvar. tko si pa samo besen, ker so te nategnili in potem to pac avtomaticno povezujes s to stvarjo in ti ne mroe bit vsec... ker si tud nanjo kar jezen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ja saj to sem tud jaz kriva. sam mroam se vseen se tole napisat: ne, moja mama pa sicer ne opravlja... sam tko, ful enih podatkov.. pa vsakdo, ki prodaja na vratih, jo zmuti s kaksno knjigo al kaj tacga in sem rpav jezna.ko znajo bit tko vsiljivi... ona pa nima srca da bi jih hladno odslovila, pol jo pa prepricajo, si misli, sa je res zanimivo. saj kaj tud je, kar ponujajo, tko kot je kaj tud kul, kar se tkole reklamira, sam na zivce mi gre da ni pravil v oglasevanju, ne mroem verjet da je tolikokrat krsena vsa mozna etika in cist osnovna pravila... to sovrazim, prav res.. povej, kaj dobim in kolk moram dat, sam ZADEVO mi prikazi, da mi bo vsec.ne da me ze v osnovi nategnes, da me torej opeharis se za tist mal filinga, ki bi mi ga kljub morebitnim pomanjkljivostim pa slabi volji vseen dala ta stvar. tko si pa samo besen, ker so te nategnili in potem to pac avtomaticno povezujes s to stvarjo in ti ne mroe bit vsec... ker si tud nanjo kar jezen. Hja te razumem, mah vse kar ti takole ponujajo... mah gre samo za finto, da ti prodajo tudi ali predvsem tisto, kar ne potrebuješ...Ne vem, jaz sem si za kupovanje vcepil en recept, po katerem grem kupit stvar sam in v trgovino... nikoli ne kupujem preko katalogov, tudi za tole knjigo, če bi me mikalo, da bi jo naročil, bi si jo prej šel ogledat v kakšno knjigarno.. ne razumem ljudi, ki lahko kupujejo na primer obleko preko katalogov... jaz jo moram nekako potipat.. jo čutit pod prsti, če je prijetna na otip, in všečna vizuelno.. potem mogoče... mah vsak ima pač svoj način kupovanja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 ne razumem ljudi, ki lahko kupujejo na primer obleko preko katalogov... jaz jo moram nekako potipat.. jo čutit pod prsti, če je prijetna na otip, in všečna vizuelno.. potem mogoče... mah vsak ima pač svoj način kupovanja....jaz cist isto, sam nikol ne ves, morda bi narocila en tocno dolocen pis, ki sem ga nekoc prej ze probala in vem tele infote, a ves?drugac pa jasno ne, halo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 jaz cist isto, sam nikol ne ves, morda bi narocila en tocno dolocen pis, ki sem ga nekoc prej ze probala in vem tele infote, a ves?drugac pa jasno ne, halo! Teoretično imaš sicer prav, samo sebe si ne predstavljam, da bi si naročil še ene enake hlače ali reklc, srajco...... mislem, nisem neki poznavalec mode... sam.. moda gre ja naprej, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2006 sebe pa si, kaksen poseben pis, recimo modrc ali kopalke.... (sem odkrila brend, so nehal s tem programom tu, v slo).al ce v trgovini probas cevlje hude za 19 k sit, pol jih pa na netu najdes, prav take, za 15 ali manj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.