Ebor 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 sebe pa si, kaksen poseben pis, recimo modrc ali kopalke.... (sem odkrila brend, so nehal s tem programom tu, v slo).al ce v trgovini probas cevlje hude za 19 k sit, pol jih pa na netu najdes, prav take, za 15 ali manj. Ups, pa si me najdla... ja za spodnje perilo, se spomnim sem tudi jaz iskal ene boksarce... pismu material je bil tako prijeten za nosit ... sam so med tem, ko sem to skužil že vse prodali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 HELP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Kaj te matra, sstane? Aja, moja mt tud skos dobiva te fore, pa sm jih začela kr stran metat, preden jih ona vid. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Kaj te matra, sstane? Aja, moja mt tud skos dobiva te fore, pa sm jih začela kr stran metat, preden jih ona vid. Matra me spot, ki mora biti tako originalen kot je originalno tisto, kar bo ponujal Do petka smo si s Studio Moderna dali čas za iskanje najboljše ideje IMAŠ TI KAKŠNO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Hmmmmmmm....kej v zvezi z neslanimi šalami....tole bo treba en skupinski brainstorming udart. Al pa da poiščeš ful besed (k majo dober pomen) in vsebujejo besedo sol in pol na konc kaj majo te besede skupnega....eh, bluzim. Kok dolg pa nej bi bil ta spot? Samsonajt bi bil drgač perfect za to, sej veš, kok mu seka skos. Pride poba prec, sm ga že poslala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 ...jest sm bodibilder, a nism ze puvedu... kaj jest vem o soli, razen tega, da je nucam cimmanj, ce hocm da misice bl ven stopjo!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Če nimaš ideje v reklamo vključi otroka ali psa Poskusi najti nekaj z vsebino. Če b v reklami oseba, naj bo povezan z izdelkom, ali uporabnik ali strokovnjak. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ne se kle hecat. Ideje nucamo. Ne neslanih šal stresat! Stane, kam s zdej zginu? Kok dolga reklama? Pa, a so kake omejitve? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Samo dve minuti Ne se kle hecat. Ideje nucamo. Ne neslanih šal stresat! Stane, kam s zdej zginu? Kok dolga reklama? Pa, a so kake omejitve?Omejitev ni, razen da ne smerš preklinjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 ja najprej zacnim brejnstormat, kaj nam sploh pride na misu ob besedi sol, pol pa neki skombinirajmo skupi:-Martin Krpan-Jezus Kristus-hoja po vodi-morje in general...no jaz sm zacel, vi pa nadaljujte......lahko bi bil oglas v kerem skoz pijejo pivo... pol pa enmu zazvon GSM in pol damo napis: Sol, Vas alibi za zeno. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Kaj 2 minuti? Dolga bo tok al čez 2 minuti poveš? Uuuuuu. se je že začel...ok sol.... hm, hm:Samsonajt je že vse povedu! Itak morje, koprive in butalci (ta neb bla slaba) bi blo treba prebrt odlomk o tem iz knjuige...mam doma. To mam zaenkrat.- Še razmišlam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Kaj 2 minuti? Dolga bo tok al čez 2 minuti poveš? Uuuuuu. se je že začel...ok sol.... hm, hm:Samsonajt je že vse povedu! Itak morje, koprive in butalci (ta neb bla slaba) bi blo treba prebrt odlomk o tem iz knjuige...mam doma. To mam zaenkrat.- Še razmišlam.Dolga, kot na primer ta http://www.proactivsolution.si/default4.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 ...lahko bi mel pa res enga bodibuilderja ki govori o tem, da ne je nic soli, da ma cimmanj vode pod kozo.... potem pa pokazemo Jezusa, kako hodi po zlooo slani vodi in recemo: Ne imejte neslanih, raje s soljo postanite vsemogocni. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 ...lahko bi mel pa res enga bodibuilderja ki govori o tem, da ne je nic soli, da ma cimmanj vode pod kozo.... potem pa pokazemo Jezusa, kako hodi po zlooo slani vodi in recemo: Ne imejte neslanih, raje s soljo postanite vsemogocni. Bi mi rad papeža spravil na glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Samson. Ja, sstane, pa dej pol po tej reklami nared....najprej opišeš sol, kake težave imajo ljudje in da sol pomaga....to lohk komot v 2 minuti spraviš. Čeprov to ni tok udarno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Bi mi rad papeža spravil na glavo ....ves kaxna reklama bi bla zate, ce bi te Vatikan tozil... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 ....ves kaxna reklama bi bla zate, ce bi te Vatikan tozil... Potem bi že bila boljša tista Drnovškova, da naj dohtarji mislijo na svoje zdravje, on bo za svoje že sam poskrbel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ej, ti pošl Drnovšku darilni paket, pol pa dej reklamo: Predsednik države ve, kaj je najboljše zanj, saj uporablja Zdravo sol. Veste vi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ej, ti pošl Drnovšku darilni paket, pol pa dej reklamo: Predsednik države ve, kaj je najboljše zanj, saj uporablja Zdravo sol. Veste vi? Jao, same dobre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 No, vidš, na konc sam vse ta dobre skp daš, pa boš 2-minutno reklamo dubu! Bom še razmišljala...glih zdej bom jedla, pa bo sol notr, mogoče pa dobim razsvetljenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ne veš, v kakšnem sem zosu, jaz bi rad nekaj pametnega, oni pa pravijo, da pamet se sploh ne prodaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ja, sej po eni strani majo prov....sej veš, kako je s takimi reklamami...drugo je, če maš oddajo. Reklama je pa hitra in mora bit udarna, da pritegne. Včasih je tko, da bolj, ko prepričuješ ljudi, manj ti verjamejo. Kaj pa, če bi naredil nekak na to foro, kot maš pričevanja, da bi leteli teksti in slike ljudi, zadaj bi pa nekdo bral oddlomke it tekstov...ta najbolj udarne, seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Ja, sej po eni strani majo prov....sej veš, kako je s takimi reklamami...drugo je, če maš oddajo. Reklama je pa hitra in mora bit udarna, da pritegne. Včasih je tko, da bolj, ko prepričuješ ljudi, manj ti verjamejo. Kaj pa, če bi naredil nekak na to foro, kot maš pričevanja, da bi leteli teksti in slike ljudi, zadaj bi pa nekdo bral oddlomke it tekstov...ta najbolj udarne, seveda.Točno to je tudi njihov predlog, jaz bi pa rad nekaj bolj sofisticiranega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Jao. Sej, v bistvu maš prov. Mene to ne bi pritegnilo. Kaj bolj udarnega. Ja, more bit pol smešn, al pa mala povezava s seksom. Nimaš druge. Duhovitost in sex se prodajata...pa ne mislm v taki obliki, da bo ena na pol naga skakala okol, z dozo soli. Samo namigovanje uporabi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Jao. Sej, v bistvu maš prov. Mene to ne bi pritegnilo. Kaj bolj udarnega. Ja, more bit pol smešn, al pa mala povezava s seksom. Nimaš druge. Duhovitost in sex se prodajata...pa ne mislm v taki obliki, da bo ena na pol naga skakala okol, z dozo soli. Samo namigovanje uporabi. To, daj namig Ampak, za sex je dve minute preveč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.