Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

Ali pa ČANK ŠLANK x:Dx

x:Dx x:Dx če bi tole združili SUN MIX pa ČANK ŠLANK bi bla dobra parodija. Džirlotu bi se pa pomoje spet nasmejal x;)x x:Dx

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
x:Dx x:Dx če bi tole združili SUN MIX pa ČANK ŠLANK bi bla dobra parodija. Džirlotu bi se pa pomoje spet nasmejal x;)x x:Dx

Daj ti pogruntaj eno za SEXY SOL, da se bom še jaz smejal x:Dx

Ok bom mislil nate in tvojo sol. Za to rabim inspiracijo... Aja sem mal pokuku na tvojo spletno stran

x;)x , spet nekaj zdravega...

Nekoga moraš imeti rad,

Ivan Minatti (1924)

Guest sstane
Ok bom mislil nate in tvojo sol. Za to rabim inspiracijo... Aja sem mal pokuku na tvojo spletno stran

x;)x , spet nekaj zdravega...

ne mi reč! x:Dx

aja a sam ti bi se smejal?? x;)x smeh je treba deliti x;)x tule pa neki manjka x;)x x:px

Nekoga moraš imeti rad,

Ivan Minatti (1924)

Meni je ful všeč oglas Ralph Lauren s tistim psom... Samo ga ne najdem nikjer na netu, skenerja pa nimam :(

Drugače pa itak tista za Chanel z Bianco, potem pa Versace Crystal Noir z Isabeli, tudi Daria za Gucci ni slaba, Anja Rubik za Armanija je tud luškana, potem Anja za Ungaro, Lanvinove so tud fajn letos...

• 1 month later...
Guest sstane

:8):

http://www.lunin.net/forum/uploads/post-1871-1143836593_thumb.jpghttp://www.lunin.net/forum/uploads/post-1871-1143836656_thumb.jpg

No, če koga zanima, kateri oglasi so bili letos nagrajeni na Sof-u...

http://24ur.com/naslovnica/novice/gospodar...331_3071768.php

Drugače so mi bili všeč radijski oglasi za donacijo za ultrazvok Postojnski porodnišnici, Mali popki, al neki tacga... (mislim, da je bilo to lani poleti aktualno).

Oglas od Telekoma (živjo, zvonček, marjetica tuki...), gre pa ful v ušesa... pomeni, da so ga dobro nardil. x:)x

History must repeat itself because we pay such little attention to it the first time.

Blackie Sherrod

stane, blazno so nasponane barve, pa moti me, ker se najbolj vidi 'NIC'.

ID-ka, fajn ko si pripopala.

saj Simobli si pa zasluzi. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
stane, blazno so nasponane barve, pa moti me, ker se najbolj vidi 'NIC'.

ID-ka, fajn ko si pripopala.

saj Simobli si pa zasluzi. :palec:

Saj ni ta več aktualna, pač pa ta . Grem na TV Celje, imam ob pol enajstih intervju x;)x

http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/tisk/DIANA%20SPOT%201.JPG

Ok, veliko boljse IMA.. kot pa NIC - to prvo vidis, to je drugi opozorilc (poleg face)

dobro opravi! :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Ok, veliko boljse IMA.. kot pa NIC - to prvo vidis, to je drugi opozorilc (poleg face)

Sem že nazaj.

Kur..., imam še po starem uro naštimano in sem eno uro zamudil in sem bil v oddaji s štirimi damami samo pol ure :o|o: Ampak je vseeno šlo x:Dx

Guest sstane

http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/361_ABC%20spot%201.JPG

• 4 months later...

prva ni slaba x:)x tko sprosceno napeta :palec:

pri drugi se pa pri stavku: "veliko vitkega zdravja........." fuuuuul dobra melodija vzadi zacne :2src:

men bi sedel za spremljavo kaj od Vanesse Mae x:px

zdej si pa kr velik po tv :palec: hehehe... kaksne nore tud tam pa tam ven vrzes, faca x:Dx :palec:

velik uspeha se naprej! x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest sstane
prva ni slaba x:)x tko sprosceno napeta :palec:

pri drugi se pa pri stavku: "veliko vitkega zdravja........." fuuuuul dobra melodija vzadi zacne :2src:

men bi sedel za spremljavo kaj od Vanesse Mae x:px

zdej si pa kr velik po tv :palec: hehehe... kaksne nore tud tam pa tam ven vrzes, faca x:Dx :palec:

velik uspeha se naprej! x;)x

Kaj pa ta :8): http://www.salesalute.com/forum/editor/moj...cilo/madona.wmv

Ja ddddddddd...druga, a ne? x;)x x:Dx

tttttt tretja x:Dx

če spet mal preidem na vseee reklame x;)x

men so luštne Mobitelove, všeč mi je, ker zlo pogosto dajo tut kšno dobro pesmco, k se pol začne na radiih velik pogosteje vrtet (npr. tale zadnja Nine Million Bicycles mi je zelo všeč, pa je bla posneta že leta 2004, ampak so jo zdaj začel vrtet)

... How do you sleep, while the rest of us cry ...

Guest mačona
Stane, zakaj nikoli ne vidim tvojih filmov? odpre mi prazno stran ali pa se mi odpre Winamp, ampak se nič ne zgodi? x:)x :8):

Guest sstane
Stane, zakaj nikoli ne vidim tvojih filmov? odpre mi prazno stran ali pa se mi odpre Winamp, ampak se nič ne zgodi? x:)x :8):

Nasmontiraj si media player, pa bo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...