kapica 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 HELPMESOL kok dobr... macona: al pa BSPlayer Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 men so vse reklame, ki so povezane s pasjo ali mačjo hrano všeč Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 kok dobr... macona: al pa BSPlayerTa zadnja je najboljša men so vse reklame, ki so povezane s pasjo ali mačjo hrano všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Ta hip meni najljubša reklama je za Camay.... Ko tisti lepi stric reče j'em apelle Jean Pierre, ah Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 A se spomnite te: Ženska gre mimo polnega bazena kopalcev in slučajno pade vanj. Naenkrat ostane bazen brez vode, v katerem ležijo kopalci in napihjene blazine. Razlog je njen higienski vložek, ki ima izredno vpojnost! Zdi se mi edina izvirna reklama za tovrstne izdelke, ostale poneumljajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 te pa se nisem vidla. men je pa vsec ona za en sampon, ki ima oni metalc take lepe kodrcke pa tko z laski lahkotno otresa, v bistvu pa debel metalc. herbal nekaj. blazotno pa so mi zoprne za britje, ko jo tip caka 3 minute medtem ko si ona guli noge med tusiranjem. al pa ko pricakuje tipcka pa se sam z deo sprayem (namest da bi se sam fliknila pod tus... saj ce se lohk vmes obrije... ) pa ko se *SKUPY*, drug druzga z deo sprayem, ces kok lustn in razigran. nad zoprne. pa one butoloske z vodnim kamnom al pa ko jih sred trgovine posvinjajo da kok dobro sredstvo proti flekom. jaz bi enga na gobec, ce bi mi to nardil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 te pa se nisem vidla. men je pa vsec ona za en sampon, ki ima oni metalc take lepe kodrcke pa tko z laski lahkotno otresa, v bistvu pa debel metalc. herbal nekaj. ful ma dobre lase...jst sem pa v totalni krizi... reklame tud slišat trenutno ne morem, ne da bi še kaj delala. Sem upala, da bo po dopustu kaj bolje pa ni. že cel teden imam ugasnjen radio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 verjamem. saj ga mam se jaz, sploh ne poslusam radia. ne da se mi skoz poslusat nekoga al pa necesa, pa vase vpijat, ze itak sem prepolna vtisov pa informacij pa vsega, se mi ze gabi vse s cimer me skoz filajo in posiljujejo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 me skoz posiljujejo. Pa bodi devica, če moreš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2006 ne mroem bit in nisem, ker sem riba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ja ampak jaz ne morem kr ugasnit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 men je pa vsec ona za en sampon, ki ima oni metalc take lepe kodrcke pa tko z laski lahkotno otresa, v bistvu pa debel metalc. herbal nekaj. ...pa v sproščenem teku z iskrico radosti v očeh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Meni je tudi tista všeč....šampon, ki da energijo lahkotnost in veter v laseh Najbolj butasta reklama zame....tista za vložke dnevne ,ko se dve pogovarjata v lokalu..pa ena čveka in čveka, da že sama ko to gledam zavijam z očmi.....komaj poslušam tisto čvekanje, posebj tisto na stranišču.... Ali totalno mimo ....za Malizio.....stavek kakšen moški pa si, ki ne uporablja Malize...beda....(nič kreativnosti) :xx!: Da ne govorim o reklamah za pralne praške... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2006 hehe, Veza, ja to to! A ne, Strelka, malizia! cist mim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 zej pa vsi u trgovino po malizio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2006 sicer noute tapravi moski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 No pa dejmo mal o reklamah.... trenutno mi je všeč siolova za njihov paket picikato...žaba , pa miška ....pa bober je tud fenomenalen vsi in..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 meni je pa najbolj všeč reklama z dvema pikapolonicama, ko sta v avtu in se cel avto trese ko se dajeta dol, res mi je dobra reklama, mislim da je za pegouta, nisem pa ziher Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Jutri ob 18 30 na TV PIKA oddaja v živo. Kdor pokliče in z mano malo počveka, dobi darilo TV oglas- klikni na sliko http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/halo%20011%205o.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Joj Sstane ...ampak dobro, tema je za to,...te zastopim Ampak veš, kaj, vztrajen pa si Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Joj Sstane ...ampak dobro, tema je za to,...te zastopim Ampak veš, kaj, vztrajen pa si Hvala, Cooke, kuharice ste zakon http://www.salesalute.com/forum/editor/moje_datoteke/slike/narocilo/halo%20011%205o.JPG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Danes ob 18 30 vas čakam na telefonu TV PIKA v kontaktni oddaji v živo, HALO reklama se pa že vrti. Lahko me vprašate karkoli, vsak klic pa PIKA nagradi z eno PIKASOL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Evo, danes ob 19 30 je ponovitev oddaje na TV PIKA. Je še sam tudi nisem videl, pa da vidim, kaj sem ga sračil Tudi na internetu se vidi mms://wmedia.siol.net/tvpika/live Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
muc dobrega srca 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 najbolj butast oglas je o wc čistilih ravno sredi obeda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.