Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

Guest sstane
kok dobr... :onfire: :palec:

macona: al pa BSPlayer

Ta zadnja je najboljša x;)x

men so vse reklame, ki so povezane s pasjo ali mačjo hrano všeč x:Dx

x:Dx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

A se spomnite te: Ženska gre mimo polnega bazena kopalcev in slučajno pade vanj. Naenkrat ostane bazen brez vode, v katerem ležijo kopalci in napihjene blazine. Razlog je njen higienski vložek, ki ima izredno vpojnost! x:Dx x:o)x

Zdi se mi edina izvirna reklama za tovrstne izdelke, ostale poneumljajo.

te pa se nisem vidla. xDDx

men je pa vsec ona za en sampon, ki ima oni metalc take lepe kodrcke pa tko z laski lahkotno otresa, v bistvu pa debel metalc. x:px

herbal nekaj. x:)x

blazotno pa so mi zoprne za britje, ko jo tip caka 3 minute medtem ko si ona guli noge med tusiranjem. :o|o:

al pa ko pricakuje tipcka pa se sam z deo sprayem (namest da bi se sam fliknila pod tus... saj ce se lohk vmes obrije... xDDx)

pa ko se *SKUPY*, drug druzga z deo sprayem, ces kok lustn in razigran. xrolleyesx x:o)x

nad zoprne.

pa one butoloske z vodnim kamnom al pa ko jih sred trgovine posvinjajo da kok dobro sredstvo proti flekom. x:Ox

jaz bi enga na gobec, ce bi mi to nardil. x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

te pa se nisem vidla. xDDx

men je pa vsec ona za en sampon, ki ima oni metalc take lepe kodrcke pa tko z laski lahkotno otresa, v bistvu pa debel metalc. x:px

ful ma dobre lase...

jst sem pa v totalni krizi... reklame tud slišat trenutno ne morem, ne da bi še kaj delala. Sem upala, da bo po dopustu kaj bolje pa ni. že cel teden imam ugasnjen radio

verjamem. xDDx

saj ga mam se jaz, sploh ne poslusam radia. ne da se mi skoz poslusat nekoga al pa necesa, pa vase vpijat, ze itak sem prepolna vtisov pa informacij pa vsega, se mi ze gabi vse s cimer me skoz filajo in posiljujejo. :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx :palec: :palec: x8Dx

...pa v sproščenem teku z iskrico radosti v očeh... xDDx

Meni je tudi tista všeč....šampon, ki da energijo xDDx lahkotnost in veter v laseh x:Dx

Najbolj butasta reklama zame....tista za vložke dnevne ,ko se dve pogovarjata v lokalu..pa ena čveka in čveka, da že sama ko to gledam zavijam z očmi.....komaj poslušam tisto čvekanje, posebj tisto na stranišču....

Ali totalno mimo ....za Malizio.....stavek kakšen moški pa si, ki ne uporablja Malize...beda....(nič kreativnosti) :xx!:

Da ne govorim o reklamah za pralne praške...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
meni je pa najbolj všeč reklama z dvema pikapolonicama, ko sta v avtu in se cel avto trese ko se dajeta dol, res mi je dobra reklama, mislim da je za pegouta, nisem pa ziher x:Dx
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

• 3 weeks later...

Joj Sstane xrolleyesx ...

ampak dobro, tema je za to,...te zastopim :o|o:

Ampak veš, kaj, vztrajen pa si :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest sstane

Danes ob 18 30 vas čakam na telefonu TV PIKA v kontaktni oddaji v živo, HALO reklama se pa že vrti.

Lahko me vprašate karkoli, vsak klic pa PIKA nagradi z eno PIKASOL x:Dx

Guest sstane

Evo, danes ob 19 30 je ponovitev oddaje na TV PIKA.

Je še sam tudi nisem videl, pa da vidim, kaj sem ga sračil x:Dx

Tudi na internetu se vidi mms://wmedia.siol.net/tvpika/live

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...