Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

a iznajdljiv recimo v smislu igranja s stereotipi, v stilu
x:)x

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

ne štekam te reklame. a zato, ker je tako velik in močan, so mu našli uporabno delo, da bo mline na veter ročno poganju x?x

xrainbowx

watching a game, having a bud x:px

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ne štekam te reklame. a zato, ker je tako velik in močan, so mu našli uporabno delo, da bo mline na veter ročno poganju x?x

xrainbowx

:o|o: x?x :eek:

To naj bi bila reklama za vetrne elektrarne.

In veliki, močni, v črno oblečeni dečko naj bi predstavljal veter ki prej ni počel nič drugega kot dvigal krila, kuštral lase, prevračal šotore. itd.

Je pa še precej bolj butastih reklam kot je ta... :o|o:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:o|o: x?x :eek:

To naj bi bila reklama za vetrne elektrarne.

In veliki, močni, v črno oblečeni dečko naj bi predstavljal veter ki prej ni počel nič drugega kot dvigal krila, kuštral lase, prevračal šotore. itd.

Je pa še precej bolj butastih reklam kot je ta... :o|o:

ajjjaaaaaa... zdej mi je potegl. dvigal krila, mršal lase. men se je pa čudn zdel zakaj ga noben ne na gobec. x:Dx vidš, moj IQ je čisto v podnu x:Ix

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ajjjaaaaaa... zdej mi je potegl. dvigal krila, mršal lase. men se je pa čudn zdel zakaj ga noben ne na gobec. x:Dx vidš, moj IQ je čisto v podnu x:Ix

xrainbowx

x:Dx

Torej si tapravi za v vlado... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

xrainbowx

watching a game, having a bud x:px

xrainbowx

še nadaljevanje

http://www.youtube.com/watch?v=Qq8Uc5BFogE...feature=related

Tu se šele dobi bistvo

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

še nadaljevanje

http://www.youtube.com/watch?v=Qq8Uc5BFogE...feature=related

Tu se šele dobi bistvo

x:Dx :palec:

eden brez hiše in joba, drugi brez zavarovanja, tretji v iraku, četrti izgubu vse delnice, zunaj pa katrina... x:px

xrainbowx

Fernando Pessoa

So lahko za zgled, samo kaj ko to razumemo samo mi, ki nismo na veliki nogi,

ali ljudje, ki smo se morali potruditi da v življenju nekaj imamo.

Mamila in vse podobne substance se lahko pistovetijo s kraljevskim življenejm, samo za koliko časa????????????

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Jeti

Mulc frdaman ..tuki si pa zasluži dve po riti ne tri... :vragec: , če ne upoštevaš nasveta reklame... x:Dx

podobno sceno je imel svak s 5 letnim sinom ... najprej ga je gledal kako se od togote valja po tleh trgovine ... potem je prosil trgovko za kozarec vode ... je mislila, da jo bo popil xDDx ... on pa pljusk, sinu na glavo ... je samo debelo pogledal, utihnil, vstal in šel z njim mirno do blagajne ... in nikoli več nobenega cirkusa z njim x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...