spelca 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 To je mednarodna zarota - tudi v ameriki v reklamah polivajo plavo rec po vlozkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 verjetn de zato, k prevech spominja na..... :xx!: ....rezhim Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Sem se glih ta vikend spomnila ene meni zelo ljube reklame, ko sem bila otrok in sicer za Čokolešnik. Spomnim se parih stavkov, kakšno točno pa je bilo zaporedje, pa ne vem. Peter mi je rekel, da to zmeraj je za večerjo.Notri je sestavljenka z lešniki in veverico.Dobro je, kot da jem veliko čokolado z lešniki. Čokolešnik, ker je dober za otroke !!!! Prepričali so me, še danes si ga privoščim.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 uf, je kar nekaj reklam, ki so mi dobre. sedaj sem dobila po mailu eno reklamo za bono napolitanke - slovenska reklam. Ful dobra !! ne vem, zakaj je še ni po tv ??? pa za sava gume je dobrapa tista nina tud pa pred leti, za gorenjsko banko se spomnete - v spovednici - za fovšijo pa 10 zdravih marij pol so jo pa ukinili, ker je preveč žalila :xx!: Koga? verjetno se je kdo v reklami najdel no, imam kar nekaj cool reklam, je pa tud nekaj brezveznih A zanimivo, v tem trenutku se nobene ne spomnim, mogoče le ona ta pocinkana :xx!: Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Imas pravo zaporedje. O, tudi cokolesnik si kupila!Peter mi je rekel, da to zmeraj je za večerjo.Poglej, mami, na skatlji je pesmica.Notri je sestavljenka z lešniki in veverico.Dobro je, kot da jem veliko čokolado z lešniki. Meni se je ta reklama zdela strasno luskana, me pa ni prepricala, ker sem bila ze pred tem zasvojena s cokolinom in cokolesnikom. Se zdaj, kadar grem v Slovenijo, vedno prinesem nazaj cokolino ali cokolesnik ali oboje. No, zadnjih sest mesecev imam izgovor, da "I have to feed the baby". Mimogrede, ce kdo nacrtuje izlet v Ameriko, mi lahko prinesete cokolino ali cokolesnik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Sem se glih ta vikend spomnila ene meni zelo ljube reklame, ko sem bila otrok in sicer za Čokolešnik. Spomnim se parih stavkov, kakšno točno pa je bilo zaporedje, pa ne vem. Peter mi je rekel, da to zmeraj je za večerjo.Notri je sestavljenka z lešniki in veverico.Dobro je, kot da jem veliko čokolado z lešniki. Čokolešnik, ker je dober za otroke !!!! Prepričali so me, še danes si ga privoščim.... Tud meni je ostala ta reklama ful v spominu. Na koncu si punčka tako simpatično čokolešnik z ustnice "obriše" ob rob krožnika. To sva z bratom vedno vadila, ha, ha ! Pol pa si zajčki umijejo zobje, pa spat...... Kako luštni spomini Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 .Vas reklame zavajajo?.vas to moti?Pravjo, da po RedBullu res ne zrastejo krila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Jest sem tut probala en pulover že stokrat oprat s Pervolom, pa je že tak, kot da bi ga kravi iz riti ven potegnil Šit, vložek sem pozabila......pridem nazaj........ AH SAJ GA ŽE IMAM! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Vpliv reklam je tolikšen, kot jim dopustiš. Sem glih razmišljala, kako lahko eni simpatični deklici s prosečimi učkami odrečeš baby boom al kaj je že, ki v resnici je, kaka,...... Še odrasle lahko zavedejo te reklame, otroci pa verjetno res mislijo, da potem te zadeve nujno potrebujejo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Rad imam odštekane in zelo duhovite reklame. Na primer spominjam se kot tamal na začetku 80-ih let je bila reklama za eno pijačo. Uleti tip pred šank in naroči pijačo EN ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ, pa se vsi kozarci in steklenice razbijejo od odmeva na ŽŽŽŽŽŽ. Druga verzija je ko se natakrci zatresejo joške. Pa recimo pred kakšnim letom je bila reklama za Fruc, kjer je bil tip na plesišču čist zafrucan. Nikoli ne bom pozabil neke nemške reklame, ki so ga pred leti rolali na RTL-u za zavarovalnico. Ko se tipu mudi na porodnišnico, pa gužva na cesti in razne peripetije, vse to v ritmu srbskih trobent. Kolk sm se nasmejal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 evo, sedaj sem pa zbrala nekaj neumnih reklam. ena je za damske vložke, ko ženska reče - kaj pa če me preseneti neprijetna novica :xx!: polko moški preide domov in ga žena čak z večerjo - a smo v 60-tih? evo, vem da jih je še nekaj ful brezveznih, a se jih zdele na spomnem. kakor je že ena omenila, reklame vplivajo na tebe, kolikor se pač pustiš in dejansko, kakor ti je reklama všeč. Včasi se spomnim sam reklam, ne pa kaj reklamira. Je pa tud nekaj res, če ti skuz v glavo šopajo eno reklamo, boš ko boš v trgovini, in že ne boš imel izbrane priljubljne znamke, avtomatično segel po tisti, ki si jo videl že 1000-x po tv :xx!: To bo naredila bolj podzavest kot ti - saj zato pa so reklame. Da nam zlezejo v podzavest. mi je pa sedajle en evro plakat všeč. Mislim, da je za spodnje perilo. Ženska, ki ima obraz prekrit s tančico. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Ja, tudi meni se zgodi, da mi je kakšna reklama všeč in sploh ne vem, kaj reklamira, ali pa da mi je zoprna, pa spet ne vem, kaj reklamira.... Una je najboljša - Dokazano je, da ženske bolje opravljajo več stvari hkrati Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 HEHEHEHEHEHEA PA KDO OD VAS VE, KDO JE BLA NATAKARCA PR REKLAMI ŽŽŽŽŽŽŽŽ???????hehehehehehe 666 -ou..tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Niso všeč: vse reklame za vložke, pralne praške, mehčalce, ker so tako slaboumne, trapasto neverjetne...Všeč.. odštekane, včasih rada pogledam oddajo o reklamah, neki časa je bla na TV SLO, kasneje sem jo zasledila na enem nemškem programu...Všeč mi je npr. tista, k mali sedi na WC pa reče KOLK SMLDI!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 dodatek k prejshnjemu postu:nekatere od vas babnc jo poznate....pa na techaje hodite k njej....a bo kej lazhje? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 ah... sem se zdle spomnila, ko sodelavka za gume okrog se zanima... reklama za Savine gume Eskimo.. mi je tud fulll dobra! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 nekaterih raklam ne prenenenenesem! so pač enostavno bedne! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 aakhut.... KDO? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 HEHEHEHEHEHEA PA KDO OD VAS VE, KDO JE BLA NATAKARCA PR REKLAMI ŽŽŽŽŽŽŽŽ???????hehehehehehe 666 -ou..tralalaAja Kdo pa je to En ŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sem po mailu dobila pravkar eno reklamico... Ženska v banji umiva otroka... Otrok je temnolas in temne polti... Vstopi moški...prikaže pralni prašek s katerim pere..in pravi...poskusi tega...Ariel, seveda... Ženska (blondinka je ) posluša moškega, vzame Ariel..., filmček pokaže otroka, ki je ves penast in ga stušira...in je svetle polti, modrook... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 hihi.... a kdo de je?hihihi....slavna astrologinja vendar......heheena njenih prvih vlog....bla vchas en konc igralke...EMA KURENT 666 -ou.....tralala......hop....sa....sa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Sem se zadnjič spomnila na eno reklamo: Listje zeleno, sonce rumeno, hitro storjeno - barvice Romi.Stari in mladi slikamo radi, z barvami Romi gre lahko... To so bile take barvice na podoben sistem kot Edigs, bogve, če se še dobijo. Sem gledala to reklamo kakih 20 let nazaj. Al pa Mežek pa: Kapljica dežja se v mavrici smehlja fru fru, fru fru,rdeča jagoda malini šepeta fru fru, fru fru... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ..MENI JE UNA FUL SMEŠNA , NO ZDAJ JE ŽE NEKAJ ČASA NI ...K SO ENE OVCE NA KOSILNICAH PA SE VOZJO IN POJEJEO...ČIKA-DO...ČIKA-DO....SAM SE NE SPOMNIM, ZA KAJ JE ŽE BLA TA REKLAMA...ZA ČIGUMIJE ? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ja, citroen. meni je vsec ena, ki je za eno sportno pijaco, vidis neke maratonce, ki tecejo zadnji krog (recimo 2 etiopca prve klase),potem komentator rece: ' kdo narekuje tempo...?' nakar vidis zgrozeni pogled teh dveh maratoncev v kamero, in potem iz druge kamere posneto, vidis, da taprvi kamerman tece totalno hitreje, enih 50 m pred maratoncema.... v bistvu subtilno, pa totalno smesno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 una je bla huda k en kmet kida gnoj z enimi starimi vilami..pol pa reče da bi rabu ene dobre vile pa se mu pol prikažeta dve vili pa mu izpouneta željo...al neki tazga...hehe...za lotarijo...al za srečke je bla tista reklama..se jo kdo spomne.. Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.