mari 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 men je bla pa una od zavarovalnice triglav: čistilka ko pride čistilka pucat stanovanje po žuru.... pa vidimo totalno razsuto stanovanje, pa že vse pospravi pa še zadnji pogled po stanovanju, pa vidi sliko kao popackano, pa zaviha rokave in gre kao v akcijo... slika je pa neko umetniško delo pa peugeot je cool! v razne vložke in praške se sploh ne bom spuščala.... :xx!: :xx!: :xx!: ...sem janez novak in ... Vanish :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 kul mi je... od siddharte ovitek za CD: blood bag čist mim za fructal: dolores traktores :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 pa uni ta veliki jumbo plakati so mi dobri: kazen za prehitro vožnjo, pa pol puščica usmerjena na tla, tam pa na pločniku stojijo sveče! al pa un plakat ko se po avtocesti voziš, pa na jumbu plakatu stojijo mrhovinarji, ki pravijo: čakamo nate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 bloodbag je kul, ampak stvar designa....dolores je pa totalno kul avno, ker je cisto out...v tem je ves stos dolores Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pri nas je kar nekaj ful dobrih, a jih verjetno ne poznate me pa hudo zanima katere oglase s tem misliš?!?!?!? x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 tinka: no ja glede na to da je oglas za sok Fruc, gre pa za parodijo na španske nadaljevanke... ajd :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Men je pa gut za Smart.Model se parkira svojega Smarta in potem nima drobiza za parkirno uro. In se odloci da bo zacel pet na cesti...Feel od robbie-ja williamsa za drobiz. No in tko zacne pet, pa se pri eni besedi zmoti, pa pride mem Robbie in ga popravi pa mu da drobiz...neki na to foro..sam vse skup je ful simpaticno izpadl..tisto fusanje pa vse.Sej nevem, ce kje sploh vrtijo to reklmao, jst sm jo vidla na Robbie-jevem koncertu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pri nas je kar nekaj ful dobrih, a jih verjetno ne poznate me pa hudo zanima katere oglase s tem misliš?!?!?!? x!x ne poznaš, sigurno ne... lokalne fore na eni radijski postaji aja ti bom odgovorila kot Selene ... namesto Otožne, kar je v bistvu isto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 tinka: no ja glede na to da je oglas za sok Fruc, gre pa za parodijo na sˇpanske nadaljevanke... ajd :xx!:ja saj se strinjam, kr neki, ampak ves koncept fruca je kr neki...potem pac pase. isto kot tisti klonirani fantje, pa proteus napaden...kr neki.meni je vsec to...absurdno. brez zamere Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 una je dobra za omako za špagete...ko Albert kuha špagete... al pa za vodko Brizer:k un upraša vaša strast so ptičke...ptičke???!??? al pa dolores traktores... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Una za špagete je pa tut men fajnska... So mi pa na drugih satelitskih simpatične reklame, pa si ne znam pojasnit zakaj, a so res tok boljše, al sem tistih na naših programih že naveličana Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 JOJ...reklama za Avo mi para žice...tist posiljen tip...dvignite rokav, dvignite rokav...če bi bla tam, bi ga kar na gobec... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Všeč mi je pa reklama za en avto, ko so vsi avtočki...sam njegov je pa AVTO! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 contesa, pojma nimam...res ne... sam reklama je pa fajn... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...trenutno, za jogurt za domov(odpri tukaj ) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Conti...zdej mi pa povej, kako bi ti piškot namazala na kruh...lepo te prosim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Pismu...jez se pa z nožem matram... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 tisto o odpravljanju prhljaja se mi'posreči' videti v času večerje ali kosila :xx!: O vložkih največkrat v družbi otrok TV ... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Dobra ideja za reklamo se mi zdi tista, ko si ženska nalima selotejp na zobe, da bi si jih očistila , pa potem priskoči na pomoč Orbit Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 reklame, ki se vrtijo po tv so butaste in žaljive za ženske...kot da vse samo čakamo na novi tip vložkov, pralnih praškov, barv za lase...rajši imam tiste reklame, ki ne pridejo na tv, une znajo biti vsaj inteligentno smešne. npr. ena iz nizozemske se mi zdi. tko gre družina na morje(mami, oči, sin in hčerka). Peljejo se v avtu in oče prižge radio. Zasliši se ena elektronska muska z besedilom: I wanna F...u in the ass....Tamala dva se spogledata, mat in fotr nč ne rečeta in vsi veselo prepevajo naprej...potem se prikaže na zaslonu napis Wanna learn English?Visit summer english courses... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Surya, jaz jih pa vidim bolj kot šalo na naš račun. Saj je polno nekih posploševanj in se pač iz takšnih posplošitev izhaja, je pa res, da so bolj ali manj privlačne ideje . Sem že razmišljala, kako bi jaz naredila npr. reklamo za prašek ali vložke, da bi bila všečna, pa nisem nobene dobre ideje dobila :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 mah, jest reklame kr spregledam...v bistvu jih ne maram..silijo te kupit tisto česar ne rabiš, predvsem pa je sedaj že toliko različne ponudbe, da sploh ne veš več kaj kupit...ja, živimo v potrošniški družbi Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 saj jaz itak kupim tisto, kar želim jaz, nisem jaz glih tip človeka, ki bi palil na reklame, samo če je dobra ideja v smislu, da je duhovita, jo pa rada večkrat pogledam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 to pa ja Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.