Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

men je bla pa una od zavarovalnice triglav: čistilka

ko pride čistilka pucat stanovanje po žuru.... pa vidimo totalno razsuto stanovanje, pa že vse pospravi pa še zadnji pogled po stanovanju, pa vidi sliko kao popackano, pa zaviha rokave in gre kao v akcijo... slika je pa neko umetniško delo x:Dx x:Dx x:Dx

pa peugeot je cool! :palec:

v razne vložke in praške se sploh ne bom spuščala.... :xx!: :xx!: :xx!:

...sem janez novak in ... Vanish :xx!: :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

pa uni ta veliki jumbo plakati so mi dobri: kazen za prehitro vožnjo, pa pol puščica usmerjena na tla, tam pa na pločniku stojijo sveče! :palec:

al pa un plakat ko se po avtocesti voziš, pa na jumbu plakatu stojijo mrhovinarji, ki pravijo: čakamo nate! :palec: :palec:

Men je pa gut za Smart.

Model se parkira svojega Smarta in potem nima drobiza za parkirno uro. In se odloci da bo zacel pet na cesti...Feel od robbie-ja williamsa za drobiz. No in tko zacne pet, pa se pri eni besedi zmoti, pa pride mem Robbie in ga popravi pa mu da drobiz...neki na to foro..sam vse skup je ful simpaticno izpadl..tisto fusanje pa vse.

Sej nevem, ce kje sploh vrtijo to reklmao, jst sm jo vidla na Robbie-jevem koncertu :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pri nas je kar nekaj ful dobrih, a jih verjetno ne poznate x;)x

me pa hudo zanima katere oglase s tem misliš?!?!?!? x?x x!x x?x :vragec:

ne poznaš, sigurno ne... lokalne fore na eni radijski postaji x;)x

aja ti bom odgovorila kot Selene ... namesto Otožne, kar je v bistvu isto

tinka:  no ja glede na to da je oglas za sok Fruc, gre pa za parodijo na sˇpanske nadaljevanke... ajd  :xx!:

ja saj se strinjam, kr neki, ampak ves koncept fruca je kr neki...potem pac pase. isto kot tisti klonirani fantje, pa proteus napaden...kr neki.

meni je vsec to...absurdno. brez zamere x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

una je dobra za omako za špagete...ko Albert kuha špagete... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

al pa za vodko Brizer:k un upraša vaša strast so ptičke...ptičke???!??? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

al pa dolores traktores... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Una za špagete je pa tut men fajnska...

So mi pa na drugih satelitskih simpatične reklame, pa si ne znam pojasnit zakaj, a so res tok boljše, al sem tistih na naših programih že naveličana :vio:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

JOJ...reklama za Avo mi para žice...tist posiljen tip...dvignite rokav, dvignite rokav...

če bi bla tam, bi ga kar na gobec... :mad2:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Všeč mi je pa reklama za en avto, ko so vsi avtočki...sam njegov je pa AVTO! x8Dx x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

contesa, pojma nimam...res ne... x:o)x x:Dx x;)x sam reklama je pa fajn... :palec: x:Dx

Conti...zdej mi pa povej, kako bi ti piškot namazala na kruh...lepo te prosim... x:o)x x:Dx x;)x

Pismu...jez se pa z nožem matram... x:px :vragec: x;)x x:Dx

• 4 weeks later...
Dobra ideja za reklamo se mi zdi tista, ko si ženska nalima selotejp na zobe, da bi si jih očistila x:Dx , pa potem priskoči na pomoč Orbit x;)x

reklame, ki se vrtijo po tv so butaste in žaljive za ženske...kot da vse samo čakamo na novi tip vložkov, pralnih praškov, barv za lase...

rajši imam tiste reklame, ki ne pridejo na tv, une znajo biti vsaj inteligentno smešne. npr. ena iz nizozemske se mi zdi. tko gre družina na morje(mami, oči, sin in hčerka). Peljejo se v avtu in oče prižge radio. Zasliši se ena elektronska muska z besedilom: I wanna F...u in the ass....Tamala dva se spogledata, mat in fotr nč ne rečeta in vsi veselo prepevajo naprej...potem se prikaže na zaslonu napis Wanna learn English?Visit summer english courses... x:Dx x:Dx :palec:

DON'T PANIC

:inocent:

Surya, jaz jih pa vidim bolj kot šalo na naš račun. Saj je polno nekih posploševanj in se pač iz takšnih posplošitev izhaja, je pa res, da so bolj ali manj privlačne ideje :sori: . Sem že razmišljala, kako bi jaz naredila npr. reklamo za prašek ali vložke, da bi bila všečna, pa nisem nobene dobre ideje dobila :o|o:

mah, jest reklame kr spregledam...v bistvu jih ne maram..silijo te kupit tisto česar ne rabiš, predvsem pa je sedaj že toliko različne ponudbe, da sploh ne veš več kaj kupit...ja, živimo v potrošniški družbi xrolleyesx
DON'T PANIC

saj jaz itak kupim tisto, kar želim jaz, nisem jaz glih tip človeka, ki bi palil na reklame, samo če je dobra ideja v smislu, da je duhovita, jo pa rada večkrat pogledam x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...