cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 najbolj smesno je bilo pa to,da sem stranke opozorila na to ,da je reklama prevara,pa so me imeli za budalo in ces ,kaj bom jaz zdej njim pametovala.trije so me mogoc poslusali,ostali so se pa pac zajebali....no,sami so si krivi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 jaz sem cist shizila na reklamo za C4.oni transformer. Hudo! praski? vanishi?da me polijejo sred trgovine??? enga na gobec, prec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 da me polijejo sred trgovine??? enga na gobec, prec... Tudi prav.Ker NAS prasek odstrani tudi kri z belih oblacil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 dokazano je njegov uspeh 86.7 procenten. (:xx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 bubrege za jaja pa to.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>dokazano je njegov uspeh 86.7 procenten. (:xx!Spet si vse pomesala, to je reklama za kremo proti gubam Prasek je 100%, odstrani vse, tudi gube Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 x:Dx sem z njim pol! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 CITAT(krokodil @ 17. Aug 2005 ob 17:03[snapback)Prasek je 100%, odstrani vse, tudi gube Jaz tud mela to.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 he he ,kje pa mate vi babe gube,a na riti? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 eno mam, recimo, med drugim, vsako leto poleti, na trebuhu na sredi (belo), ki pomeni, da vse morje sedim. drugac pa ene par takih, od smeha, saj ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Cigu-migu, kar malo bližje me poglej..... Eh, saj, to so samo smejalne gube .....te pa so mi povšeči .... Ne kupim praška :xx!: .....hm, znaš prepričat ljudi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 he he,men se zdijo gube na starejshih zhenskah tko lepo privlachne,se mi zdi kot da prav govorijo..kot pri drevesu krogi recimo.vcasih prav opazujem kaksno nonchko in mi je tko lepo po gubah se s pogledom sprehajat in ugotavljat obrazne izraze...skratka zame so gube znak sposhtovanja.a sem bolj preprichljiva kot prashek? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 no ja... saj...men je frend enkrat zadnjic rekel, ko sem rekla 'pa gube'... pravi - kaskne gube?! halo? pa pravim ja no tle in tle in to...pa pravi, ah kje, to je IZRAZ, izkusnje... pa se mi je zdel kul da tko gleda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja... saj...men je frend enkrat zadnjic rekel, ko sem rekla 'pa gube'... pravi - kaskne gube?! halo? pa pravim ja no tle in tle in to...pa pravi, ah kje, to je IZRAZ, izkusnje... pa se mi je zdel kul da tko gleda. tocno tko,jst tud tko gledam,sploh pa shizim na gube na rokah,kolk so mi dobre roke non,take zgarane,pa tolk majo za povedat... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 super. jaz ne shizim glih na gube, to moram priznat. me pa ne motjo tolk zlo... pac... so... imam kar sreco sicer s tem, vseen.. morda bi v drugem primeru drugac gledala... sam, mas prav, men so tud vsec (ratal) stari ljudje.'vse mi je jasno'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Irska reklama Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Irska reklama fuuck,hudooo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 0&˛uŽfϦ٠ܫŚG©ĎŽä �€–Ź[±´‡ŻfŹő˝ôj4‹ä›\‹x0q›Úâň7›:~»aB0�^_ŻÍç•âoňÝĘďŘʼnĆěPĺřĆYTéëTÍBZĹË>Ĺ®Ő@md3ĂUfp]µFÉŽÜÚ§MţŢ�E!e\ŚËťî}|A�č>LĘąpżfżöűö•bş‰×)·ăťmBDŁ)úýˇ�\Ż�)ťőW ‚a'0,ÉQ¤¦7o‹”nĐ·´±‚–÷šĎ´2…B{o°ÖŚÉČv(W0˙ąn(N”ýŤ¤tmË’,0ś¦ňVhĺdń§Gw›ß׸ĆÜ&ťÉd§0dWŁąĂB�ź¬�Ă”ô¨=vŕ.u0Ç]´ć§ĄAëłCBdűMÔdAHťQłłpo�edˇ�áB„¨ĆŁEŕÓeî(Ç^[i±l2Ż VÚS:NŽE©WÂn`u]¶±4Xw�«9§yCŇMęŧĐHi‹MĆ>,ž¦ö›Xkµ‹'KŇa±qEd”…}†Îś€DďIučâźîŚĚ™Ű‘0(VNl˙Ś&e~ ¸=›—¬]ܨŁÁ)GÖJß[3Ş<!¨ä®KV9bîSŃ·^Ƭ‚‰kKŤ"¬Ĺ�w‡ă«pđÇ.1%•$¨eřPN„›äms?ęčv(ÖĆź‘Ú™té˘ÍGďűę˘ĆhÖÜü»ľLŰÎ#>éµÎ˙_=xÉ x:Dx to dobim *morda kaka tezka koda bogve katerega reda, ki blazota, ce jo odkrijem! schtraufenpacht, revolucija totalna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 kako? meni je normalno to odprlo.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 ja ker moram it valjda v IE xrolleyesx to pogledat... (predvidevam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Al pa zarad predvajalnika. Ne odpre z vsakmu. Žalostna reklama v glavnem. http://content3.metacafe.com/content/%5BFr...343.71015.3.wmv Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>0&˛uŽfϦ٠ܫŚG©ĎŽä �€–Ź[±´‡ŻfŹő˝ôj4‹ä›\‹x0q›Úâň7›:~»aB0�^_ŻÍç•âoňÝĘďŘʼnĆěPĺřĆYTéëTÍBZĹË>Ĺ®Ő@md3ĂUfp]µFÉŽÜÚ§MţŢ�E!e\ŚËťî}|A�č>LĘąpżfżöűö•bş‰×)·ăťmBDŁ)úýˇ�\Ż�)ťőW ‚a'0,ÉQ¤¦7o‹”nĐ·´±‚–÷šĎ´2…B{o°ÖŚÉČv(W0˙ąn(N”ýŤ¤tmË’,0ś¦ňVhĺdń§Gw›ß׸ĆÜ&ťÉd§0dWŁąĂB�ź¬�Ă”ô¨=vŕ.u0Ç]´ć§ĄAëłCBdűMÔdAHťQłłpo�edˇ�áB„¨ĆŁEŕÓeî(Ç^[i±l2Ż VÚS:NŽE©WÂn`u]¶±4Xw�«9§yCŇMęŧĐHi‹MĆ>,ž¦ö›Xkµ‹'KŇa±qEd”…}†Îś€DďIučâźîŚĚ™Ű‘0(VNl˙Ś&e~ ¸=›—¬]ܨŁÁ)GÖJß[3Ş<!¨ä®KV9bîSŃ·^Ƭ‚‰kKŤ"¬Ĺ�w‡ă«pđÇ.1%•$¨eřPN„›äms?ęčv(ÖĆź‘Ú™té˘ÍGďűę˘ĆhÖÜü»ľLŰÎ#>éµÎ˙_=xÉ x:Dx to dobim *morda kaka tezka koda bogve katerega reda, ki blazota, ce jo odkrijem! schtraufenpacht, revolucija totalna! desni gumb miši, shrani kot (save as) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 17. avgust 2005 joj zdaj kar shranjevat to?kaj pa ce mi bo cist brezveze recimo, pa tvegam kak bag al pa kajjazvem? ampak a ni dobr prislo!ce bi se hotla zmislit za hercegovscake pa tak, si ne bi mogla v sanjah boljsga! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Najbolj na zivce mi gre tista roza reklama,...za kaj je ze? vanish? Neki takega, ko se packajo, dajo v pralni stroj in ven pride bela speglana srajca? Pa za tune...tisto, sem navadna tuna, rad bi bil pa?? ne vem kaj ze .. Dormeo - Lorele zaradi tega vidt ne morem. Pa razne top shop scene... Peugeot ma dobre - za 206cc, ko un pade na streho...pa za navadn 206, ko ga nekdo izklesa tm en turk al kaj je ze...Pa Citroen C4, ko avto plese... Pa za Breezer je bil nekaj cajta fajn, pa se navelicas pol, sam useen... Na nemskih programih majo mnogo boljse, naprimer... Najhujse so za praske, cistila, vlozke, calgon in podobno... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Narediti je potrebno reklamo po načelu: blesava reklama, ki ostane ljudem v spominu......A ni res, vedno nam ostane v glavi najbolj blesava reklama? In zmaga je njihova, folk pa tumast,ker to kupuje...... p.s. meni tudi un tunček :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.