Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

najbolj smesno je bilo pa to,da sem stranke opozorila na to ,da je reklama prevara,pa so me imeli za budalo in ces ,kaj bom jaz zdej njim pametovala.

trije so me mogoc poslusali,ostali so se pa pac zajebali....no,sami so si krivi

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

jaz sem cist shizila na reklamo za C4.

oni transformer. xsuperx Hudo! xDDx

praski? :sick:

vanishi?

da me polijejo sred trgovine??? :O:

enga na gobec, prec... x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

eno mam, recimo, med drugim, vsako leto poleti, na trebuhu na sredi (belo), ki pomeni, da vse morje sedim. x:o)x

drugac pa ene par takih, od smeha, saj ves... x;)x :madpro: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

he he,men se zdijo gube na starejshih zhenskah tko lepo privlachne,se mi zdi kot da prav govorijo..kot pri drevesu krogi recimo.

vcasih prav opazujem kaksno nonchko in mi je tko lepo po gubah se s pogledom sprehajat in ugotavljat obrazne izraze...skratka zame so gube znak sposhtovanja.

a sem bolj preprichljiva kot prashek? x:px x:Dx

shakti gawain

no ja... saj...

men je frend enkrat zadnjic rekel, ko sem rekla 'pa gube'... pravi - kaskne gube?! halo? pa pravim ja no tle in tle in to...

pa pravi, ah kje, to je IZRAZ, izkusnje... pa se mi je zdel kul da tko gleda. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>no ja... saj...

men je frend enkrat zadnjic rekel, ko sem rekla 'pa gube'... pravi - kaskne gube?! halo? pa pravim ja no tle in tle in to...

pa pravi, ah kje, to je IZRAZ, izkusnje... pa se mi je zdel kul da tko gleda. xDDx

:palec: tocno tko,jst tud tko gledam,sploh pa shizim na gube na rokah,kolk so mi dobre roke non,take zgarane,pa tolk majo za povedat... x:px :2src: x:)x

shakti gawain

super. :palec:

jaz ne shizim glih na gube, to moram priznat. x:Dx

me pa ne motjo tolk zlo... pac... so... imam kar sreco sicer s tem, vseen.. morda bi v drugem primeru drugac gledala... :)

sam, mas prav, men so tud vsec (ratal) stari ljudje.

'vse mi je jasno'. :vragec: x:px x;)x x:Dx

Picasso

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

0&˛uŽfϦ٠ܫŚG©ĎŽä �€–Ź[±´‡ŻfŹő˝ôj4‹ä›\‹x0q›Úâň7›:~»aB0�^_ŻÍç•âoňÝĘďŘʼnĆěPĺřĆYTéëTÍBZĹË>Ĺ®Ő@

md3ĂUfp]µFÉŽÜÚ§MţŢ�E!e\ŚËťî}|A�č>LĘąpżfżöűö•bş‰×)·ăťmBDŁ)úýˇ�\Ż�)ťőW ‚a'0,ÉQ¤¦7o‹”nĐ·´±‚–÷šĎ´2…B{o°ÖŚÉČv(W0˙ąn(N”ýŤ¤tmË’,0ś¦ňVhĺ­dń§­Gw›ß׸ĆÜ&ťÉd

§0dWŁąĂB�ź¬�Ă”ô¨=vŕ.u0Ç]´ć§ĄAëłCBdűMÔdAHťQłłpo�edˇ�áB„¨ĆŁEŕÓeî(Ç^[i±l2Ż VÚS:NŽE©WÂn`u]¶±4Xw�«9§yCŇMęŧĐH

i‹MĆ>,ž¦ö›Xkµ‹'KŇa±qEd”…}†Îś€DďIučâźîŚĚ™Ű‘0(VNl˙Ś&e~ ¸=›

—¬]ܨŁÁ)GÖJß[3Ş<!¨ä®KV9bîSŃ·^Ƭ‚‰kKŤ"¬Ĺ�w‡ă«

pđÇ.

1%•$¨eřPN„›äms?ęčv(ÖĆź‘Ú™té˘ÍGďűę˘ĆhÖÜü»ľLŰÎ#>éµÎ˙_=xÉ

x:Dx x:Dx x:Dx

to dobim :eek: :fool:

*

morda kaka tezka koda bogve katerega reda, ki blazota, ce jo odkrijem! schtraufenpacht, revolucija totalna! x:Dx x:px

Picasso

Al pa zarad predvajalnika. Ne odpre z vsakmu. Žalostna reklama v glavnem.

http://content3.metacafe.com/content/%5BFr...343.71015.3.wmv

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>0&˛uŽfϦ٠ܫŚG©ĎŽä �€–Ź[±´‡ŻfŹő˝ôj4‹ä›\‹x0q›Úâň7›:~»aB0�^_ŻÍç•âoňÝĘďŘʼnĆěPĺřĆYTéëTÍBZĹË>Ĺ®Ő@

md3ĂUfp]µFÉŽÜÚ§MţŢ�E!e\ŚËťî}|A�č>LĘąpżfżöűö•bş‰×)·ăťmBDŁ)úýˇ�\Ż�)ťőW ‚a'0,ÉQ¤¦7o‹”nĐ·´±‚–÷šĎ´2…B{o°ÖŚÉČv(W0˙ąn(N”ýŤ¤tmË’,0ś¦ňVhĺ­dń§­Gw›ß׸ĆÜ&ťÉd

§0dWŁąĂB�ź¬�Ă”ô¨=vŕ.u0Ç]´ć§ĄAëłCBdűMÔdAHťQłłpo�edˇ�áB„¨ĆŁEŕÓeî(Ç^[i±l2Ż VÚS:NŽE©WÂn`u]¶±4Xw�«9§yCŇMęŧĐH

i‹MĆ>,ž¦ö›Xkµ‹'KŇa±qEd”…}†Îś€DďIučâźîŚĚ™Ű‘0(VNl˙Ś&e~ ¸=›

—¬]ܨŁÁ)GÖJß[3Ş<!¨ä®KV9bîSŃ·^Ƭ‚‰kKŤ"¬Ĺ�w‡ă«

pđÇ.

1%•$¨eřPN„›äms?ęčv(ÖĆź‘Ú™té˘ÍGďűę˘ĆhÖÜü»ľLŰÎ#>éµÎ˙_=xÉ

x:Dx x:Dx x:Dx

to dobim  :eek: :fool:

*

morda kaka tezka koda bogve katerega reda, ki blazota, ce jo odkrijem! schtraufenpacht, revolucija totalna! x:Dx x:px

desni gumb miši, shrani kot (save as) x:Dx

joj zdaj kar shranjevat to?

kaj pa ce mi bo cist brezveze recimo, pa tvegam kak bag al pa kajjazvem? :8):

ampak a ni dobr prislo!

ce bi se hotla zmislit za hercegovscake pa tak, si ne bi mogla v sanjah boljsga! :D

Picasso

Najbolj na zivce mi gre tista roza reklama,...za kaj je ze? vanish? Neki takega, ko se packajo, dajo v pralni stroj in ven pride bela speglana srajca? :sick: :sick:

Pa za tune...tisto, sem navadna tuna, rad bi bil pa?? ne vem kaj ze .. :sick:

Dormeo - Lorele zaradi tega vidt ne morem. Pa razne top shop scene... xrolleyesx

Peugeot ma dobre - za 206cc, ko un pade na streho...pa za navadn 206, ko ga nekdo izklesa tm en turk al kaj je ze...

Pa Citroen C4, ko avto plese... x8Dx

Pa za Breezer je bil nekaj cajta fajn, pa se navelicas pol, sam useen...

Na nemskih programih majo mnogo boljse, naprimer...

Najhujse so za praske, cistila, vlozke, calgon in podobno...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Narediti je potrebno reklamo po načelu: blesava reklama, ki ostane ljudem v spominu......A ni res, vedno nam ostane v glavi najbolj blesava reklama? x?x In zmaga je njihova, folk pa tumast,ker to kupuje...... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

p.s. meni tudi un tunček :xx!: :xx!: :xx!:

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...