Skoči na vsebino

Reklame, oglasi

Marsa

Recommended Posts

Huh tale tunček x:)x pa me sploh ne moti preveč... najbolj grozne so mi reklame za praške, vložke, deodorante itd... mobitel ima včasih dobre reklame... Sploh pa premalo gledam TV oz. program (največkrat gledam samo filme na dvd) in v bistvu se sploh ne spomnim nobene reklame več...
Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

se strinjam, reklame za praške in ostala pomivalna sredstva so najbolj moreče, pa skoz so iste - samo igralce in okolje zamenjajo, kot da si ne morjo spomnt kej bol izvernga xrolleyesx . ampak je pa menda res, da so prav te reklame najbolj učinkovite (verjetn tut zato, ker te stvari rabimo skor vsak dan).
life is uncertain - eat dessert first

<{POST_SNAPBACK}>se strinjam, reklame za praške in ostala pomivalna sredstva so najbolj moreče, pa skoz so iste - samo igralce in okolje zamenjajo, kot da si ne morjo spomnt kej bol izvernga xrolleyesx . ampak je pa menda res, da so prav te reklame najbolj učinkovite (verjetn tut zato, ker te stvari rabimo skor vsak dan).

Ma ne vem če zamenjajo igralce... una Hana Surlova (upam, da sem prav napisal) je pri vseh mogočih čistilih zraven... Hja finta je v tem, da te čimvečkrat bombandirajo in potem, ko greš mimo police neko podzavestno pograbiš tisto, kar si nekje (na reklami) že videl, včasih tudi ne da bi pomislil, ali to sploh potrebuješ ali ne... Jaz moram priznati, da sem se parkrat zamislil nad sabo.. ker sem se našel, da sem podlegel reklami....

Vse res...ustvari dodatno potrebo...al pa nas pripravi do tega, da začnemo razmišljat o seb al pa o stvareh, ki jih imamo oziroma še bolj, ki jih nimamo..itd... sam nektere (pa tudi če teh ni dosti) so pa tut zabavne in popestritev... ma kdo kakšno tako v mislih?

ja tudi mene včasih prav motijo te reklame za pralne preške ko tam v neki posodi "pere" razne stvari in notri polije jod in tako naprej............noro pa je tudi to da potem vem iz vode potegnejo SUHO in ZLIKANO srajco.........

lp, robidica x:Dx

men je pa ful huda una nasa za Fruc, ko limone letijo in jo z zobmi ujame, mega, kar nekaj, dbest, cist odstekano! x8Dx x8Dx

Docim za... hm??? (eto ze zato vidis da ni dobra, za fruc prec vem da je fruc)... eno drugo pijaco, ki so hotli naredit drzno in moderno in vse, je pa brezvezno. saj se bom spomnila...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sej nimam nič proti reklamam, ker more tud televizija od nečesa živet.

Ampak najbolj mi gre na jetra, ko jem zajtrk al večerjo pa se mi na tv naslika reklama za wc čistilo. IN potem še detaljno kaže kako se tist shit čisti. Bemu kaj bi jih vse.....

Dobr, da potem notr še enolončnice ne skuhajo, ker je vse tako magično čisto. xrolleyesx

pa pri reklamah za wc čistila, vedno pokaže en ful umazan skret (čist nerealen prikaz), kot da ga 100 let ne bi noben spucu. mislm, da ne bi noben tok zanemarjal svojga wc-ja (po moje vsakmu največ pomen, da loh svojo potrebo oprav na domačem stranišču, ker ti nekak zagotavlja največ udobja in veš, da se lahko brez problema usedeš gor :8): ). aja, in to čistilo potem čist brez problema in drgnjenja odstan vso umazanijo, ki se je nabirala vsa ta leta xwizardx
life is uncertain - eat dessert first

Hehehehe to je skoraj kot antireklama, namreč lahko si razlagaš tudi kot, da "če boste uporabljali naše čistilo boste 100 let lahko srali in potem vsake 100 let očistili temeljito" kaj sledi iz tega , da je dosti za vso žlahto, da kupi eno plastenko čistila in ima to doživljensko.....

<{POST_SNAPBACK}>

Dobr, da potem notr še enolončnice ne skuhajo, ker je vse tako magično čisto. xrolleyesx

Mal počakaj, tud to še pride... :xx!: :xx!: :O: :eek: x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pravkar je na TV reklama za Elite Sauna Belt x:Dx x:Dx x:Dx

Nekakšen pas... x:Dx

Daš ga okrog pasu ali riti pa imaš čez eno uro par centimetrov manj... x:Dx

xsmx

Za crknit... :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

JA Bacardi Breezer...ptiiiičke??? al pa "kako sta se spoznala?"... "ješ riž?" x:Dx

Pa Simobil, ko Mr.Bean proti položnici... x:)x

Jah, "najprej štalca pol pa kravca"pravjo...sicer pa glede reklam, "kam pa pridemo brez domišlije"..žal pa jo včasih premal, včas pa....in "potem svizec zavije čokolado" ... ampak "uuuaaaaaaauuuu" kok so eni jogurti dobri x:px

Men bla tut huda tista, ko oblikujejo Peugeot..pol so pa taki cari x^x

No sam tista s Pervolom, ko on tip kr uleti vmes, ja kdo pa je?halo xrolleyesx

Dobra tut tista s C3 pa C4...al pa tista, ziher prevara, kje si pa še vidu, da bi se Toyota Corolla pokvarla..in potem res, sname zapeljiva lepotica masko...

Al pa tista za film, fotkič...ko novorojenček slika svoje starše xDDx

Pa še te se spomnla za kabelski internet, ko pridejo kao zanimivost pogledat nekoga, ki še prkloplen prek telefona in pol on ...joj kak pogled in oni tam skoraj z reflektorji okol njega, se ti kr zasmili...pa "kaj pa jejo?" :)

Ampak ironično pa to, da večina ravno med reklamami prestavla med drugimi kanali al pa si vzame čas za WC al pa si gre po kakšno pijačko... no sam ble pa raziskave, da baje dovolj že par sekund, da si podzavest zapomne in da te reklame ful učinkovite, a ni zanimivo... plakati lah pa celo nevarni...kokr tisti z oprsjem in zadnjico, ko so jih mogli umaknit s cest xDDx

To kar se dogaja Piki je totalna beda :xx!: .... žuta štampa!

Me zanima, kako bi se počutil urednik ali novinar, ki je skupaj spravil tole skrapucalo, če bi se oni pojavili na naslovnici spodaj/zgoraj brez.

Bedniki :xx!:

Drgač me je pa kar stisnilo, ko sem videla reklamo z Lukom Špikom, brez roke :O: ...pol sem pa prebrala, da je samo fotomontaža v **vzgojne** namene.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

men tud ni vsec to...

energetsko...

nekoc sem imela neko bulico na dojki in pol ni blo nic... mlecna zleza (sem bila prav na onkoloskem in to)... in se pol nekaj ginekologi zamenjajo, eni kartoni nekaj...

in me vprasa, ste imeli operacijo?

kaj kako? sem bila cist shokirana, pa je rekel, da pise, da sem imela operacijo na desni dojki!!! sem rekla takoj pliz zbrisite to, nocem da se nekje tkole napisano valja... pa itak ne maram tovrstnih netocnosti, halo!!!

tko da, ni mi vsec ta akcija s Spikom...

tud najbrz ne bi nastopala v reklami ali filmu, kjer bi mi otrok umrl al kaj tacga...

ne vem, no...

na nek nacin stekam, v bistvu je plemenito in vse... sam, ne... sem 'proti'.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>tole sem pa slisala!!!! :xx!:

(ne pa tud se videla)

res bedno.

no jst sem pa videla, bedno, na veliko napis, gor v kotu ime revije, tko malce v manjši izvedbi pa kao paparazzi na Lošinju... se mi je želodec dvignil, halo, men tud če zapaše dam zgornji del kopalk dol, pa če mi bo zapasal, bi dala tud spodnji del... pa kolk je punc na plaži zgoraj brez... in zkaj ne bi tud ona... no ja, Natalija jim ni več zanimiva očitno... bedniki

<{POST_SNAPBACK}>

tko da, ni mi vsec ta akcija s Spikom...

tud najbrz ne bi nastopala v reklami ali filmu, kjer bi mi otrok umrl al kaj tacga...

ne vem, no...

Jaz tudi ne :xx!: Tolikokrat bi te že lahko citirala, ampak se zadržim... podobnosti je preveč med nama.

Igranje nekih nesrečnih situacij - groza. Zdi se mi, kot da prav kličejo hudiča :xx!:

Jaz se niti v invalidski voziček nisem upala vsest. Eni bi pa v njih še dirkali :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi ne  :xx!: Tolikokrat bi te že lahko citirala, ampak se zadržim... podobnosti je preveč med nama.

saj je ok da se zadrzis (bi ti prec pripopali da mi v rit lezes, zal... to me zalosti in tud zali... ker, kot da sem tolk brezvezna da se je z mano tolk tezko strinjat xDDx, torej, kaj pa ce se clowk res sam strinja pac z mano, a ves... xDDx x:Xx...)...

ja, kot da prav klices... :||

sam ves kaj (tule pa si ocitno nisva podobni) - kot majhna sem hotla met bergle pa aparat za zobe pa steznik za hrbtenico pa ortopedske cevlje, pa 'v mizhe' sem v temi po shtengah hodila, 'ce slucajno oslepim' (da mal vadim). xDDx x:o)x

a ni odstekano? x:px

mama pa: :sori: :V: da kel morbidelli sem. :P ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj je ok da se zadrzis (bi ti prec pripopali da mi v rit lezes, zal...

Vem, saj zato sem pa večkrat tiho x;)x Recimo da bi se lahko podpisala pod skoraj vse tvoje poste o slovenski glasbi, talentih in temu. In avtomobilih in če marsičemu x;)x

Vozilček sem imela priložnost preizkusit kot odrasla, ne vem, kako bi pa bilo v mojih otroških letih x;)x

Da ne bom čisto s teme....Najbolj mi je bila všeč reklama GEDAPAAAAAAAA (get up) za en avto. Kakšen Renault mogoče, ne spomnim se točno.

x:Dx x:Dx x:Dx

marsa, tole v temi sem tudi jaz trenirala.

ja, jaz ti tudi vsakic v rit lezem, ko se strinjam, ni druge...

(kot vsem ostalim ... x:Dx )

aja, luka spik - ga nisem prepoznala.

sem pa videla po pol ljubljane poceckane tele citylighte z besedo 'laznivec'.

mene to ne moti, je zelo hard, je res... ampak sploh, ce ves, kdo je - itak ves. se zamislis.

se mi zdi, da je vcasih treba biti hard, da pride sporocilo sploh do uses.

ko sem jaz v neko luknjo na cesti padla, sem klicala na obcino, prosila, naj kdo pokrije...

me je bilo strah zaradi otrok in ostalih...nic.

sem ponorela in jih tozila in je bilo naslednji dan pokrito. ( primer ).

tole je v bistvu se vedno mnogo bolj estetsko narejeno kot veliko drugega in

ce se toliko govori o tem je morda v tem primeru dobro.

sem videla ze podobne reklame z resnicnimi otroki itd, v tujini imajo ogromne akcije pred novim letom, zaradi pirotehnike. je vedno grozno videt to - mi je pa manj grozno tole z spikom,

ker se NI zgodilo, je samo svarilo --- pomisli, ce...

je manj hudo (meni) kot videti nekoga, ki je ZE.

aja, za kaj pa je to sploh? kaj pise zraven? sm sla vedno z avtom mimo...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...