Mana 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 jaz sm pa uno s krti po mejlu že dolgo nazaj dobila...ma ogi ful zanimive reklame... men je zakon...ne vem no, me nasmeji Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 drugo pride kasneje... danes so plakati že odkriti, vsaj v lj. Pri reklamah je edina etika in morala :$$: in pranje možganov . Sem pa tja so reklame fajn, da greš lahko lulat v miru, al pa po pirčka v hladilnik,..aja pa en je ravno prav. Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene pa zanima, če kdo ve kaj predstavlja tist jumbo plakat ko imajo vsi oči prekrite me ful matra kaj je to ena reklama A s kumarcam...? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 strelka02, ne na soncni, na socni strani alp.in kjer estrada nastrada.in se nekaj o tem, da bodo od zdaj nasi politiki dvakrat premislili, kaj bodo poceli, kar je dvakrat vec, kot do zdaj rumeni tisk pac: http://www.direkt.si/ Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 O fuj, se ena taka trac revija? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 to so moderne gladiatorske igre... folk še zmeri rab kri... med drugim tut jez... včas kupim kakšno tračarijo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ravnokar nazaj z zura od direkt-atako zabavno je bilo, da sem se odlocila, da rajsi pridem se nekaj narest fantje moji...kriza.pa casopis naj bi prisel ob 22h, no...pred 5 min ga se ni bilo.milijon kil mehiske hrane in pijace in 3 osamele plesalke na kockah na sredi hangerja...kr neki! casopis bo brez dvoma mnogo boljsi ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Roki je odplesal na koki( o plesalcu in NEOKUSNEMU pisanju o pogrebu ). Mah, pa za starse pa vse skupaj - res fajn Mi je zal, da sem kliknila na nekaj takega!!! :sick: Men je to ogabno. Kle so sli pa cez rob... "Slavna slikarka Dora Plestenjak, mama estradnika Jana Plestenjaka in dizajnerja Domna Slane, osumljena spolne zlorabe lastnega vnuka. " Upam, da bodo obcutil posledice teli... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ja, sem ravno ugotavljala, o cem bodo pisali - glede na to, da je to dnevnik - vsak dan?!ampak so si zgleda zagotovili dovolj materiala, ker jih bodo po moje vsi teli toziili, iz prve stevilke ja, naslovi so sploh razred zase...dora vseh plestenjakov mora...roki odplesal na koki... ahja... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 ogabno...skoda ker nista dali v prebrali smo....no ja, saj...... res ne vejo, ne, kaj bi se vse? :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Fuj :xx!: In vsi ti đamboti z napol nago babo ... :xx!: otroci hodijo mimo v šolo in gledajo, kaj je s to teto :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Tinka: strelka02, ne na soncni, na socni strani alp.in kjer estrada nastrada.in se nekaj o tem, da bodo od zdaj nasi politiki dvakrat premislili, kaj bodo poceli, kar je dvakrat vec, kot do zdaj Aha .na sočni.strani ... Eh kaj ena črka veeelik spremeni Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 cau bambi(na) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fuj :xx!: In vsi ti đamboti z napol nago babo ... :xx!: otroci hodijo mimo v šolo in gledajo, kaj je s to teto :xx!: dnar sluzi, ne, ceprav daje slab zgled drugim itk se ah pri reklamah je vse na dnarju :xx!: ve kdo mrbit, kdo je izvajalec unga komada pri uni reklami??? aja, uni za simobil vodafone? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 men je mensezdi tud glih ta komad vsec...No nisem cist ziher, sam se mi zdi da je... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je mensezdi tud glih ta komad vsec...No nisem cist ziher, sam se mi zdi da je... sj mislis tega nekak tko "if i fell in love"pa k se v reklami vsi lupckajo? ce je ta, pol ze misliva isti komad sam kdo je izvajalec? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
twity 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 MEN GRE PA NA .... TISTA: DOOOOBBBBRRRROOOO ZZZAAAMMMMMEEEEEE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Roki je odplesal na koki( o plesalcu in NEOKUSNEMU pisanju o pogrebu ). Mah, pa za starse pa vse skupaj - res fajn Mi je zal, da sem kliknila na nekaj takega!!! :sick:Men je to ogabno. Kle so sli pa cez rob... "Slavna slikarka Dora Plestenjak, mama estradnika Jana Plestenjaka in dizajnerja Domna Slane, osumljena spolne zlorabe lastnega vnuka. "Upam, da bodo obcutil posledice teli... aaaaaaaaa...Mišika... si le kupla... Drgač pa poden... mnogo hrupa za nič... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Nisem Samo kliknila sem na link od tinke A poden je? A je Pozarjev? Pol pa itak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Zadnje čase vidm našga soseda Sebata na raznih reklamah na TV in jumbo plakatih za jogurte jovi, NLB ipd. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 jaz sem ga tud vcer vidla - prvic.. a soseda sta? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dnar sluzi, ne, ceprav daje slab zgled drugim itk se ah pri reklamah je vse na dnarju :xx!: ve kdo mrbit, kdo je izvajalec unga komada pri uni reklami???aja, uni za simobil vodafone? uno pr uni reklami poje urska majdich (billy's private parking) z DJ silvanom Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Meni je pa fullll ušeč dr. Hana Surlova, full je luštna na vse mogoče praške in čistila se spozna, ima zelo čisto stanovanje (od WC ja do kuhinje, spolnice sicer še niso pokazali, a ne dvomim, da jo bodo v kratkem), pa še inteligentna mora bit zelo (ker je dr., kajne)... tko, da se bojim gledat še naprej njene reklame, ker se zna zgodit, da se bom zaljubil..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 pa se fajn otroka ima...se dobro, da ji je uspelo, med vsem tem ciscenjem... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ...odpuljen smisel za humor.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.