Skoči na vsebino

Najboljše stvari v življenju

El Nino

Recommended Posts

Razmišljam, ali res, stvari ki jih v življenju iščemo, tiste najboljše sploh kdaj najdemo, in ali ni obratno te najdejo nas? medtem ko jih iščemo
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Mislim, da je velik problem, ker :

Življenje je tisto, kar se ti zgodi, ko snuješ druge načrte.

John Lennon

Tudi jaz sem kar nekaj časa živela v tem stilu, samo da bo.... mimo, potem bo pa res fajn....Potem se je kakšno obdobje v mojem življenju zaključilo in sem dostikrat mislila, kako je bilo takrat lepo, zato in zato....

Zdaj končno sem se prestavila v sedanjost in sem se naučila živeti zdaj, videti vse lepo in uživati v vseh lepih trenutkih in odnosih, SIIIIIIIIIIIII, končno znam živeti x:Dx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Da je vsak dan dragocen dar se zavedamo v bolezni, ob smrti najdražjih.... :sori:

ŽIVETI BI MORALI TAKO, KOT DA JE DANAŠNJI DAN ZADNJI V NAŠEM ŽIVLJENJU! :palec: ]

Pustiti, da nas življenje preseneča, se učiti, da ni vsaka slaba stvar slaba,

ne za vso ceno riniti v nekaj, prišla bo sama takrat, ko najmanj pričakujemo....

ŽIVLJENJE JE LEPO!

......Jaz sem tu za vas....

Sicer je tema nekako drugacna, kot sem si jo predstavljala po naslovu, a vseeno povzemam tole misel:

Najpomembnejsa stvar v zivljenju je humor...

Ne gre samo za smeh in dobro pocutje - gre tudi za odnos do zivljenja in stvari.

In tako pravim - smeh je 3/4 zdravja (in ne samo pol)! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Ko si otrok...komaj čakaš, da greš v osnovno šolo...

Ko si v osnovni šoli...komaj čakaš, da greš v srednjo šolo...

Ko si v srednji šoli...komaj čakaš, da greš na faks...

Ko si na faksu...komaj čakaš, da ga končaš...

Ko ga končaš...komaj čakaš, da dobiš službo...

Ko dobiš službo...komaj čakaš, da mine...

Ko mine...

Pride penzija...

Ko pride penzija...nič komaj ne čakaš...da umreš....

Katero je najboljša stvar v življenju????

Nič čakat...uživat!

V katerem koli obdobju smo...

Kaj je "najboljša stvar", ni odvisno od stvari, ampak od nas samih, kakšno vrednost stvari (ali dogodku, čemur koli, kar nas v življenju doleti) pripišemo.

Ne sodi povsem pod to poglavje, pa vendar. Dalaj Lama je na vprašanje, kaj je smisel življenja, odgovoril:" Smisel življenja je biti srečen in osrečevati druge".

Morda pa je prav to najboljša stvar, če nam uspe osrečiti druge ?!

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

In tako pravim - smeh je 3/4 zdravja (in ne samo pol)!
, danes sem se nadpovprečno smejal, pa sem vseeno staknil prehlad.. .(brez heca bratec je v knjižnici vzel dve knjigi vicov, pa je tisto cel dan bral.... ) na glas jasno :) , ne žalost je bilo očitno bolj usodno da sem hodil bos naokrog, pol mi je pa nos zaprlo... in začaran krog se začenja..... :)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pol pa ni vec zanimivo xrolleyesx ce enkrat dosezes NAJ boljse, pol ne gledas vec naprej.... ker ni neki nad naj!!! hm... smejanje? hehe... ja itak :palec: x:Dx x:)x to ja... sam to ni NAJ boljse! je pa neki izmed najboljsega... am... hehe al pa ne... ja ne ne ja je ja... Bolj, Nad??? Naj-boljse? Bolj-boljse? Nad-boljse? drugi dve ne obstajata x:Dx hehe, kje je zdej kaj???????????? tle tocn tole zdaj! x^x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Jaz se borim z sedanjostjo, težko gledam na prihodnost in hitro pozabim na preteklost. Najboljši lahko tudi še pride, ampak trenutni najboljši je spet namešek ki ga težko spravim na obraz...

Jaz se borim z sedanjostjo, težko gledam na prihodnost in hitro pozabim na preteklost. Najboljši lahko tudi še pride, ampak trenutni najboljši je spet namešek ki ga težko spravim na obraz...

Bravo El Nino, za tole sem se jaz kar nekaj čaa trudila. :palec: x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:palec: x:)x x;)x

samo beseda "tezko" mi ne da miru...........

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...