El Nino 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Razmišljam, ali res, stvari ki jih v življenju iščemo, tiste najboljše sploh kdaj najdemo, in ali ni obratno te najdejo nas? medtem ko jih iščemo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 najdejo nas, ko iščemo, tak spontano ,navidezno in vedno v nekem logičnem in zdravem smislu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Mislim, da je velik problem, ker : Življenje je tisto, kar se ti zgodi, ko snuješ druge načrte. John Lennon Tudi jaz sem kar nekaj časa živela v tem stilu, samo da bo.... mimo, potem bo pa res fajn....Potem se je kakšno obdobje v mojem življenju zaključilo in sem dostikrat mislila, kako je bilo takrat lepo, zato in zato.... Zdaj končno sem se prestavila v sedanjost in sem se naučila živeti zdaj, videti vse lepo in uživati v vseh lepih trenutkih in odnosih, SIIIIIIIIIIIII, končno znam živeti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 .....ja, al pa met pregled nad layfom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Da je vsak dan dragocen dar se zavedamo v bolezni, ob smrti najdražjih.... ŽIVETI BI MORALI TAKO, KOT DA JE DANAŠNJI DAN ZADNJI V NAŠEM ŽIVLJENJU! ]Pustiti, da nas življenje preseneča, se učiti, da ni vsaka slaba stvar slaba,ne za vso ceno riniti v nekaj, prišla bo sama takrat, ko najmanj pričakujemo.... ŽIVLJENJE JE LEPO! Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Sicer je tema nekako drugacna, kot sem si jo predstavljala po naslovu, a vseeno povzemam tole misel:Najpomembnejsa stvar v zivljenju je humor... Ne gre samo za smeh in dobro pocutje - gre tudi za odnos do zivljenja in stvari.In tako pravim - smeh je 3/4 zdravja (in ne samo pol)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 smeh je tut odnos do okolice Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Ko si otrok...komaj čakaš, da greš v osnovno šolo... Ko si v osnovni šoli...komaj čakaš, da greš v srednjo šolo... Ko si v srednji šoli...komaj čakaš, da greš na faks... Ko si na faksu...komaj čakaš, da ga končaš... Ko ga končaš...komaj čakaš, da dobiš službo... Ko dobiš službo...komaj čakaš, da mine... Ko mine... Pride penzija... Ko pride penzija...nič komaj ne čakaš...da umreš.... Katero je najboljša stvar v življenju???? Nič čakat...uživat! V katerem koli obdobju smo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 a ni živet čist najbolje? Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Kaj je "najboljša stvar", ni odvisno od stvari, ampak od nas samih, kakšno vrednost stvari (ali dogodku, čemur koli, kar nas v življenju doleti) pripišemo. Ne sodi povsem pod to poglavje, pa vendar. Dalaj Lama je na vprašanje, kaj je smisel življenja, odgovoril:" Smisel življenja je biti srečen in osrečevati druge". Morda pa je prav to najboljša stvar, če nam uspe osrečiti druge ?! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 Dalaj Lama je rekel tudi, da v prostem času spi Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. september 2003 Prijavi Deli 17. september 2003 lama je drgach tut zhvau, k zhvi v peruju Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. september 2003 Avtor Prijavi Deli 17. september 2003 In tako pravim - smeh je 3/4 zdravja (in ne samo pol)!, danes sem se nadpovprečno smejal, pa sem vseeno staknil prehlad.. .(brez heca bratec je v knjižnici vzel dve knjigi vicov, pa je tisto cel dan bral.... ) na glas jasno , ne žalost je bilo očitno bolj usodno da sem hodil bos naokrog, pol mi je pa nos zaprlo... in začaran krog se začenja..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Kaj je "najboljša stvar", ni odvisno od stvari, ampak od nas samih, kakšno vrednost stvari (ali dogodku, čemur koli, kar nas v življenju doleti) pripišemo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 kaj pa je NAJboljse?... ko dosezes naj... pol je pa to to? al je se kaj naprej od naj? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Avtor Prijavi Deli 18. september 2003 OH, najboljše je brez dvoma človek, pa naj bo to najboljši al pa najboljša.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 kaj pa je NAJboljse?... ko dosezes naj... pol je pa to to? al je se kaj naprej od naj?..naprej od naj je naj.....in od Naj naprej je bolj.....in od Bolj naprej je Nad...in ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Avtor Prijavi Deli 19. september 2003 hahaha, najboljši je nasmešek... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 pol pa ni vec zanimivo ce enkrat dosezes NAJ boljse, pol ne gledas vec naprej.... ker ni neki nad naj!!! hm... smejanje? hehe... ja itak to ja... sam to ni NAJ boljse! je pa neki izmed najboljsega... am... hehe al pa ne... ja ne ne ja je ja... Bolj, Nad??? Naj-boljse? Bolj-boljse? Nad-boljse? drugi dve ne obstajata hehe, kje je zdej kaj???????????? tle tocn tole zdaj! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2003 Avtor Prijavi Deli 25. september 2003 Jaz se borim z sedanjostjo, težko gledam na prihodnost in hitro pozabim na preteklost. Najboljši lahko tudi še pride, ampak trenutni najboljši je spet namešek ki ga težko spravim na obraz... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Za razliko vas filozofov, JAZ ŽE MAM! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Jaz se borim z sedanjostjo, težko gledam na prihodnost in hitro pozabim na preteklost. Najboljši lahko tudi še pride, ampak trenutni najboljši je spet namešek ki ga težko spravim na obraz...Bravo El Nino, za tole sem se jaz kar nekaj čaa trudila. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Jaz se borim z sedanjostjo, težko gledam na prihodnost in hitro pozabim na preteklost. Najboljši lahko tudi še pride, ampak trenutni najboljši je spet namešek ki ga težko spravim na obraz... samo beseda "tezko" mi ne da miru........... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Velika nesreča je,ker bodo tudi današnji dnevi enkrat "dobri stari"... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2003 Prijavi Deli 21. oktober 2003 Kdor je z malim zadovoljen, povsod pogrnjeno mizo najde. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.