Skoči na vsebino

Kreiranje dogodkov

intruder

Recommended Posts

Torej zdaj ko poznamo nahitro izrachunati leto dogodka, pa she dan in uro; kaj lahko pochnemo? Kreiramo ga. Ali ga kar diskreiramo vnaprej, preden se zgodi!

Seveda obstajajo metode za inicirane in manj. Talismani so nekaj manj dostopni, sicer se vecinima gre za zlato in posvechenje katere naredi chista in iztrenirana dusha;

nekaj je pach metod katere vporabljajo manj inicirani...

O tej temi bo beseda na seminarju v Oktobru v Ljubljani.

Sicer se ne gre za astrologijo, temvech za kreiranje dogodkov.

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

intruder.....

zelo upam, da bo pri seminarju prisotna kaka selekcija....

ker takole ponuditi tehniko kreacije situacije komurkoli... :xx!: ....vesh kaj sledi iz tega

:vragec: x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Seveda. Zhe 'majo horoskope. Gre se tudi za to da je velik tega za narest. Smeti proch. Koncentracija. Teoretichno vsak vstvarja dogodke pa edino chisti resnichno. Torej se nekakor tehnika shchiti sama. Zavedam se tega kar si omenil. Nekaj

je b'lo tudi... saj vesh... dogodkov... jaz sem verjel da je dovolj dobra volja pa moja opozoritev, pa dokler vlechemo ego (hudichevo inshtalazijo = um #2) in nismo mi resnichno mi (um #1)... saj vesh. Tudi sadakha guruji (savikalpa samadhi) imajo nekaj ega.

A se spomnesh kako se Crowley-u vrnil ego, pride nazaj, otide, gre se za non-stop fight. Seveda to zaenkrat ni vash problem, pa enega dne... zaschne se RESNO.. madona povem ti... hudo je! Seveda Nasprotnik "ima" tvoje telo, default um (on ga je zmislil za te), praktichno materiajni svet (lord of this planet), ... ti pa 'mash tishino, koncentracijo, ... hmmm

Lahko tudi diskreiramo planetarne duhove, to pa ne bi bila zachetnischka varijanta...

Na en nachin tudi che kjerga inicirasch v astrologijo... a vesh kjerga.. a 'ma aspekte? A bo resan? ... Che pa ne inicirash a si naredil O.K.? ... Videsh... ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...