pokowc 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 vzburi, morda jaa, prej te lahko postavi v neroden položaj, če je sam izpostavljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Hja. Mali korenjak te zna vcasih spravit krepko v sramoto, sploh ce nosis kake zelo ohlapne boksarce in mas obleceno trenirko. In se kaka fejst mucka mal obdrgne ob tebe in hoces noces - ze stangljas pred sirnim obcestvom + je zadevo zelo tezko skrit, sploh ce res imas kaj med nogama... Verjamem pa, da to zenskam nabije ego tja nekam do Jupitra... Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Itak sem mnenja, da lahko zenski (v bistvu vsakemu) preberes v oceh marsikaj..sploh, ce se ji se mal pocedijo sline ob pokoncnem pogledu...pol pa sam se GREMO, AKCIJA!!! Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 'Gremo, akcija'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Marsa, pa ne mi rect, da se ti cedijo sline? Abstinenca ze predolga? Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 A ni to normalno, da žensko vzburi pogled na erektiran falus? vsekakor upam da je tako In se kaka fejst mucka mal obdrgne ob tebe in hoces noces - in a to se tud tebi dogaja....... neverjetno, sem mislil da sem sam jaz.... ampak se da kontrolirat to zadevo, hehe saturn v škorpijonu mi kdaj prav prav pride...... `˙´ hm kake zanimive vsemogoče znakce mam tam okrog po tipkovnci glej tole ~ˇ^˘°˛`˙´˝¨¸hoho, ÷ ß Łł (ne se motit, jure je odkril alt gr, pa se mu blazno dobr zdi) @ \|/ /|\ hehe ł [] € euro uau, ˙ $ hehe kje sem ostal ja ja, najbolj nevarno za tak javni ekshibicionizem je tako drgnjenje....... pravzaprav še eno žensko orožje za uničevat moške.... pač, ampak gre to v obe smeri........ Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Abstinenca, Zobi? Imam Skorpijona doma... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Abstinenca, Zobi? Imam Skorpijona doma... Astrologinje ze vejo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Ajm sori...Nisem astrolog, a sem slisal pravit, da so ljudje rojeni v znaku skorpijona od hudica med rjuhami. Hm...pa sem misli, da so bikice najboljse...Marsa (oz. vprasnje je za vse), kaki ljubimci smo ribe? Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 plavajoči.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Zobi... navadno dobri... cuteci in nezni, a dosti strastni... pozorni, zdrzljivi zelo v postelji... ni problema veckrat drug za drugim... etc... predani. Razen ce ni zelo zelo soft clovek, ce ima recimo vse najpomembnejse tocke v teh -'mehkejsih'- znamenjih..Ja, Biki so tudi dobri ljubimci...Sam Skorpijoni so boljsi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Halo PUNCE!!! Preberite si zadnji komentar Marse (ego mi je spet poletel v neslutene visave) o ribah... aja, a sem ze povedal, da sem free and available (seveda riba po horoskopu)? Kje ste mucke...Skorpijoni pazite se konkurence!!!! Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 No, Zobi, tole mi je pa vsec... ker namrec... tule se ceni tudi mind in duhovitost! Poleg ostalih... pritiklin... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 No, Zobi, tole mi je pa vsec... ker namrec... tule se ceni tudi mind in duhovitost! Poleg ostalih... pritiklin... Sam,da niso Mick-ene... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 No, Zobi, tole mi je pa vsec... ker namrec... tule se ceni tudi mind in duhovitost! Poleg ostalih... pritiklin... Sam,da niso Mick-ene... Astra Ej Astra vsak(a) ima svojevtstne želje.Sem slišal tudi že tako (Samo, da ni (pre)velik) Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 http://penis.mylovething.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 No, ko smo se ustavili pri velikosti. Vprasanje za dekleta - Je velikost pomembna? pa da vas vidmo...Tocno vem, kaki bodo odgovori, a pustimo se presenetiti... Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Velikost ja kolkrat sem že slišal komentarje na to, nikoli niso bili jasni, saj najbrž bo kakšna "marsa" res povedala kar misli, končno, ena, ampak drgač pa res nima človek pravega utisa...... ampak k bolj pomembnim stvarem, če bi se rodil en mesec prej bi bil.... Nenavadno dober cutec in nezen, in nenavadno strasten.... pozoren, zrzljiv, in tako naprej, hja ovni nismo več glavni ljubimci že od 17.ega stoletja, žalostno, žalostno..... pa če bi se par dni kasnej rodil bi bil pa bik...... hehe, celo novo poglavje, zanimive spolnosti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Jp, mas pa res smolo...pravijo (astrologinje?), da ce bi se kak mesec prej rodil, da bi imel med nogami kak cm vec. A je to res, Marsa? El Nino - brez zamere x!x - tko so meni razlagali fizicne predispozicije mo skih Rib...in niso se zmotli.. Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Če je velikost pomembna? Če si tolk star kot jaz...in tako zgledaš kot jaz ... :xx!: :xx!: :xx!: ...je vseeno, sam da je... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Če je velikost pomembna? Če si tolk star kot jaz...in tako zgledaš kot jaz ... :xx!: :xx!: :xx!: ...je vseeno, sam da je... Astra Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 ...večji je ,bolj boli, ne manjši je, nič ni od Po moje se bejbe˝ kr sprijaznijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 ostane samo še vprašanje kakšna je potem idealna velikost... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 No, ko smo se ustavili pri velikosti. Vprasanje za dekleta - Je velikost pomembna? pa da vas vidmo...Tocno vem, kaki bodo odgovori, a pustimo se presenetiti...Ja, tudi velikost je pomembna! Zame 16-17cm (v erekciji seveda), obseg pa... (čaki, da vzamem meter...) ...enih 14cm. PS: Pa, prosim, dolžina merjena po zgornji strani! Da se ne bi zgodilo, kot se je enkrat..., ko se mi je tip hvalil, da je njegov dolg 22cm, potem pa ugotovim, da ga je meril po spodnji strani (od jajc navzgor)! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 25. september 2003 Avtor Prijavi Deli 25. september 2003 No, ko smo se ustavili pri velikosti. Vprasanje za dekleta - Je velikost pomembna? pa da vas vidmo...Tocno vem, kaki bodo odgovori, a pustimo se presenetiti...Ja, tudi velikost je pomembna! Zame 16-17cm (v erekciji seveda), obseg pa... (čaki, da vzamem meter...) ...enih 14cm. PS: Pa, prosim, dolžina merjena po zgornji strani! Da se ne bi zgodilo, kot se je enkrat..., ko se mi je tip hvalil, da je njegov dolg 22cm, potem pa ugotovim, da ga je meril po spodnji strani (od jajc navzgor)! kdo bi si mislil, da mi je resnično všeč kuzla, ki se je parila z živalmi in odnesla posledice! Tamara, ti držim štango! zgodilo se bo, kar se mora zgoditi! Preko doline solz boš prišla v večno življenje :!: Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.