Tamburin 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Hmm... kako pa naj si to razlagam? Saj vem, da boš rekel: "Kakor hočeš." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 No, ko smo se ustavili pri velikosti. Vprasanje za dekleta - Je velikost pomembna? pa da vas vidmo...Tocno vem, kaki bodo odgovori, a pustimo se presenetiti...Ja, tudi velikost je pomembna! Zame 16-17cm (v erekciji seveda), obseg pa... (čaki, da vzamem meter...) ...enih 14cm. PS: Pa, prosim, dolžina merjena po zgornji strani! Da se ne bi zgodilo, kot se je enkrat..., ko se mi je tip hvalil, da je njegov dolg 22cm, potem pa ugotovim, da ga je meril po spodnji strani (od jajc navzgor)! Ham, ham, ham, ham, ham, ham. A praviš da ti je pomembna velikost. Ohohoho.... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 hehe.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Hmm, je kakšen med vami, ki ima plešo? Moj kolega trdi, da imajo plešasti daljšega???? Drugače pa mislim, da vaja dela mojstra!!!! Fantje nočna telovadba!!! prosim, pol pa komentirajte!!!! Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Ne, ta kolega je že pri dvajsetih ( v najboljših letih) izgubil lase in verjetno je še kakšen takšen....Probala pa nisem če je res.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Kdo pravi, da velikost ni pomembna?A tisti z majhnimi? ...saj tudi otroška ročica ne paše v delavsko rokavico... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Pac pa lahko velika delavska roka pase v se tako majhno in ozko gumijasto raztegljivo rokavico... Je pa seveda najbrz res tako, da to, da velikost ni pomembna, pravijo tisti... manjsi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Poko res zanimiva anketa. Ko bojo znani rezultati, bi blo fino, če objavš link. Prvo komentar teme. Erekcija je sigurno seksi in seveda da "povzročiteljici" en dodaten "zagon" . Občutek je pa valda . Pa še komentar na temo velikosti. Seveda je pomembna, kar pa ne pomeni, da si ženske želimo 30cm dolge korenjake, ki imajo 20cm obseg, da te raztrga. Eno povprečje je pa le dobrodošlo. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Vsa cast punce. Katanc bi reku 'Kapo dol'. Bil sem preprican, da boste pametnjacile o tem, da velikost sploh ni pomembna ipd. Ja, to pravijo tiste, ki z malo dajsimi se niso imele opravka...Sad but true. Saj bi se neki rekel, pa se bom raje zadrzal...zaenkrat - dokler me ne sprovocirate.. Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 ...ja, povprečje... Marsa...mala gumijasta rokavica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Pac pa lahko velika delavska roka pase v se tako majhno in ozko gumijasto raztegljivo rokavico... Je pa seveda najbrz res tako, da to, da velikost ni pomembna, pravijo tisti... manjsi... Po moje gre bolj za kompatibilnost.Tako kot smo različni moški ste različne tudi ženske.V staroindijski literaturi je to dobro razloženo. Slon s slonicoSrnjak s srnoin Zajec z zajkljo Slon in zajklja ne pašetaravno tako nezajec in slonica itn. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Hi-hi......potem pa je torej treba simpatije preden se do konca zaljubimo vprašati.......ti, kolk pa imaš velikega ......ali pa npr. ....ti, a imaš ozko ... da vidiva ali sva kompatibilna .....Hm.....zanimivo, še nikoli nisem pomislil na to ....Mick Saj ni treba vprašat - lahko poskusita (menda) Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Mick - kot pravi Vojko - oni, ki je pravi, je tudi pravsnje velikosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Erekcija...kdo bi takrat mislim na cm in obseg, če se tehnika obvlada in če je prisoten pravi partner, čustva, energija se pretaka, .... BOŽANSKI OBČUTKI ... Oh kaj bi še več ... Bikica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Erekcija...kdo bi takrat mislim na cm in obseg, če se tehnika obvlada in če je prisoten pravi partner, čustva, energija se pretaka, .... BOŽANSKI OBČUTKI ... Oh kaj bi še več ... Bikica ne vem...mogoce kak centimeter? Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 mogoče imam srečo,da še nisem naletela na tisti manjkajoči cm....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 drgač pa dobra tehnika tud kakšen manjkajoči milimetrček nadomesti. boljše dobra tehnika kot občudovanja vredna dolžina brez domišljije .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Hmm... ma tale tehnika...Da ne bo kdo mislil, da je "prava" tehnika samo ena, ki velja za vse ženske! In da kdor jo obvlada, je Đek... Ženske smo si zelo različne. Od 10-ih so si mogoče 2 komaj podobni. Na to moški velikokrat pozabljate, in ko spoznate eno žensko (kaj ji paše in kaj ne), mislite, da je tudi naslednja ženska taka... Vsaj glede seksa. In če jo ne vzburijo ali zadovoljijo iste stvari kot so prejšnjo, menite, da je ta frigidna... Đek je tisti moški, ki se zanima za žensko, jo želi spoznati kot edinstveno in se zanima za njene želje in potrebe. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 JA, ĐEK MA KUGLICE, KI GA NE SKRBI ZAVRNITEV BEJBE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 JA, ĐEK MA KUGLICE, KI GA NE SKRBI ZAVRNITEV BEJBE Ja , ima jajca jo vprašat! In ima posluh za njo! To je vsa tehnika... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 mogoče imam srečo,da še nisem naletela na tisti manjkajoči cm....... Aurora Se mi zdi, da tebi nikoli ne bo manjkal.... *********** Kajti tu - na forumu je večina govora, kaj naj moški naredi za zadovoljitev,pozablja pa se, da lahko tisti dodatni cm ali dva pripeva ona, z ravno tako pravim raziskovanjem. Govori se o seksu, ne o ljubljenjuGovori se o fizični aktivnosti ne o združevanju bitijKo se dva združita cela v eno, takrat je pozabljen čas in prostor in dolžinatrajanja združitve... ******************Fizika pa pride v poštev, ko se ukvarjamo s seksom kot športno aktivnostjo. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 hm Đek je tisti moški, ki se zanima za žensko, jo želi spoznati kot edinstveno in se zanima za njene želje in potrebe. saj vem da smo pri jogi rekli geo je slab.... ampak hehe, dobr je to slišat, ja, slišiš to pokowc, k mi kar naprej razlagaš da nobena ženska noče tega..... take a good look, pa še levinja, prmejdunej, sem že skoraj obupal, s tem, sočutjem and stuff, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Hja, jebat ga (kako priročna fraza) vsaj za nekaj more bit dobr da znam fiziko, občudoval sem newtna ki je rekel, Kemija je ljubezen, fizika je kot seks..... ironično da mi kemija nikoli ni šla.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Ma ja - ki se zanima za žensko, pa pozna njene potrebe, .... Vse kul. ampak pol pa lahk ženska kr leži pa čaka?Kaj pa če se ženska pozanima za njegove želje in ga na tak način pripelje do uresničitve njenih.Ja, Vojko tu ti dam prav, pri ljubljenju dveh, ki ustavita čas, ni pomemben ne čas, ne prosto, ne okolica, na dolžina, pomembna sta le on in ona.... Pri seksu kot sprostitvi, ali dokazovanju ali le izpraznitvi (sploh nisem našla druge besede, ha ha, je še prezgodaj... opravljanju domače naloge )pa je pomembno vse kaj drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Seks je kot sneg:nikoli ne veš koliko centimetrov ga bo zapadlo in kako dolgo bo trajal.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.