aurora 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 VOJKO.... Se mi zdi,da tebi ne bo nikol mankal.... Ni čist tko! Ker ne jemljem seks kot šport,tud seksa ni, če med nama s partnerjem ni razumevanja in ljubezni! Zame je seks LJUBLJENJE... kot si rekel: .... Ko se dva združita cela v eno,takrat je pozabljen čas inprostor in dolžina trajanje združitve.... ....dodala bi samo še- dva,ki se ljubita.... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 ...kaj ima ljubezen opraviti z erekcijo? Verjetno vse in nič... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Zastrmite se v prazno ali pa zaprite oči in si v mislih ponavljajte EREKCIJA,EREKCIJA,EREKCIJA,.....,boste videli kaj se zgodi,....tako dečki kot deklice. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 jezik se mi zafacla xinnocentx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Zakaj pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 VOJKO.... Se mi zdi,da tebi ne bo nikol mankal.... Ni čist tko! Ker ne jemljem seks kot šport,tud seksa ni, če med nama s partnerjem ni razumevanja in ljubezni! Zame je seks LJUBLJENJE... kot si rekel: .... Ko se dva združita cela v eno,takrat je pozabljen čas inprostor in dolžina trajanje združitve.... ....dodala bi samo še- dva,ki se ljubita.... LP Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 jezik se mi zafacla xinnocentxhe,he,natančno preberi navodila,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 ...kaj ima ljubezen opraviti z erekcijo? Verjetno vse in nič... What Love got to do with.... dobro vprašanje ja, ampak ko sem zaljubljen postanem imun na druge ženske (oziroma vsaj precej odporen ) Zastrmite se v prazno ali pa zaprite oči in si v mislih ponavljajte EREKCIJA,EREKCIJA,EREKCIJA,.....,boste videli kaj se zgodi,....tako dečki kot deklice. Hm če si v mislih ponavljamo kako se ti lahko jezik zafeclja..... hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 pa misli no. Pa sej se sam hecam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 na ta lep dan v meni erekcija Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 jezik se mi zafacla xinnocentx Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Jebemti nekaj mi je naraslo uff . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Seks je kot sneg:nikoli ne veš koliko centimetrov ga bo zapadlo in kako dolgo bo trajal.... No končno misel, s katero se popolnoma strinjam... xredx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 sex je kot vzhigalica....ko jo prizhgesh....razsvetli....ko ugasne......ostane pogorishche... 666 shkatlc shibic....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 V eni škatli vžigalic je koliko vžigalic Se spomneš Aakhut, Deklici z vžigalicami zmanjkalo vžigalic... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 itaq....pa je )!( zmrznla.... 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Kakorkoli že velja o seksu, tako ali drugače vsi ga imamo radi. ufff pa kva mi to skoz skače ven, porkodio. A s'm preveč popral solato hmmm Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 erekcija kristalka, a te to na kaj spominja ??? Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 erekcija kristalka, a te to na kaj spominja ???pa tebe? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 yes yes oh yes Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 packa! Za ostale:nč ni počela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ne, ti tut ne! no ja. ti doli, jaz gori če to kdo razume al pa si misli, da sma nore:ja nore sma Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ti si nora! veš kake asociacije bodo nastale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.