Volk K.L. 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Dons po ne vem koliko tisočih objavah se težko spomnim, kaj je bila moja prva objava v tem forumu. Mogoče bi Marsa vedela. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 jaz sem se vpisala na ta forum šele pred kratkim in moj prvi post je bil.......oziroma je bla tema..kaj si mislite o mučenju živali......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Volk, ne spomnim se, a morda bi se spomnila...morda v pasje zavetisce milene mocivnik?ce si sploh tja pisal?ali o smrtni kazni morda?no vem, da si cist se iz tega, prvega obdobja, ko sem rpec odprla vse 'take' teme...verjetnost pa je tudi da si jo v Misli...velik jih je zacel v Mislih. macona, se spomnim, pa se ful sem ti napisala komentar, pa mi ga je pozrlo al kaj je ze bilo... ko sem te mal zbockala.. ko si napisala nekaj v stilu, sam jaz sem taka, kao nikamor ne fitam in tko... al nekaj tacga...pol sem te pa mal prijazno 'nadrla', pa par 'resnic' povedala... no pa ni blo objavljeno, sva pa pol kje drugje al pa kdaj drugic kaksno rekli se, tud na to morda. zanimivo in fajn da si to izbrskala, devica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Moj prvi post & tema... http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...99entry330799 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Čestitka bratu za rojstni dan! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 kaj pa ostali? lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 aha, moj 21.532. post je bil... po mojem... kaj v mislih (po vsem mogocem).. roosevelt? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 jp..v temi kristali in eterična olja. sta bila pa dva ..na tisti dan, prva in sicer eterično oje grenivke..uporaba nekaj takega....potem pa kateri kamen. sem dobila ekspresne odgovore Hja je fino na tem forumu...včasih molčim(mlinčkam ) no ja večino ampak napišem pa tudi kaj... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...sem naletel na Marso in Lio , da sta pomagali prebiti led... .za kakrsnokoli prebijanje si nabasal ravno na pravsnje osebke (sco varianta). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 itak, v slednjo ni blo nikol niti najmanj podvomljeno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 čisti absurd, mene uporabit za prebijanje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ojej, jaz pa sem prvič postnila v temo ALKOHOL, 24. oktobra 2003 ob 20.46 Joj, komi upam kej zint, k sm kle čist nova, pa še trezna... Pa kle okrog mene je ful kompliciran - mislm na tale navodila kako pisat, pa to ... Ajd, da ne bi bluzila. Hotla sm rečt, da so se mi čist vse najbolj nore stvari zgodile v popolnoma nealkoholiziranem stanju. Po moje je umetnost bit pijan brez alkohola! Še komu to rata? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 kaj češ, nesreča ne pride nikoli sama Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.