pokowc 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Kako reagirate oz. kaj vam da mislit ob prebiranju črnih kronik v različnih časopisih, revijah,tvKaj se tisti moment vprašate, da to se vam sploh ne more zgodit, da to je nemogoče.. .o.k. nekaj več vem in bom zato bolj previden... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. september 2003 Prijavi Deli 20. september 2003 Ma jst nič kaj ne razmišljam... samo velikokrat dobim solze na oči... In ker navadno to prebiram zunaj (ob kavi v kakem lokalu), si potem ne upam dvigniti pogleda, da ne bo kdo opazil mojih solz... Najbolj me prizadene kako nasilje nad otroki ali kake družinske tragedije... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 mern je pa v tolazhbo to pisanje...mi vsak dan znova potrdi averzijo do chefurjeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 kako je ze z unim kruhom, k se ga baje velik poje, k je bojda zarecen...piiiih piiiiiiih ....zveni kot urok Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 Ne berem črnih kronik, ker te dokazno zmanjšujejo življensko dobo... torej tudi ne gledam tv dnevnikov.... vse tja do športa in vremena.... dokazano pa tudi humoristični dnevi časopisov podaljšujejo življensko dobo... tko da je dokaj očitno kaj bom šel brat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. september 2003 Avtor Prijavi Deli 21. september 2003 ......Še noben lopov ni priznal, da je kriv. ........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 mick(en), che bi bral kaj chlovek napishe, bi lahko razbrau, da obstojajo asimilirani in neasimilirani....sovrazim druge, ne prve... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Mene dostkrat ujezi.. se mi zdi da bi mogla bit roka pravice drugače naravnana...Noro se mi zdi kolk mladoletnikov je vključenih v lumparije, in kaj za vraga delajo njihovi starši.. Pa ŠOKANTEN mi je tisti umor v Šoštanju...Skratka me zmrazi branje kronike...Zjezijo pa lopovščine.....Višje kazni, višje kazni, višje kazni.....Hitrejša sojenja, hitrejša sojenja, hitrejša sojenja....To manjka mislim. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 javno izvrshevanje kazni....bichanja, sekanja rok, drobljenja kolen, sramotilni odri....dilerje bi jaz vse javno kaznoval....recimo v soboto dopoldan pred rathausom....tko kot vchasih peke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Pa gnile paradižnike v njih metal? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 pa gnila jajca, pa gniu zele.... dilerjem bi kolena drobiu....najprej enga, naslednjich drucga...k bi hodil po cesti, bi vsi vedeli s kom se srechujejo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 odvisn koga gulfajo.... drgach pa svojo prjatlco uprash.....ona je strokovnjak za moralo z razlichnih zornih kotou :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: (pa ne mislim vech odgovarjat ne na tvoje pisanje ne na njeno) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Pa se vedno znova pustiš izzvat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Daj no Aakhut...pa je tak fajn prebrati tvoja oporekanja . Razen, če sta ti stopila na žulj? Sta? Nimam časa za branje kronik. Pa itak me tak črni tisk jezi. Pa napihovanje dogodkov...itd,itd.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Nataly, že tole na forumu je podobno kroniki ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Manjka samo še oznanilo: danes dvoboj med Aakhutom in Astro...ali pa Aakhut proti Micku...vstopnine ni Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. september 2003 Avtor Prijavi Deli 22. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Da,da virtualni umor,prek ekrana,globoko zareže,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Glede kriminala si mislim, kaj vse ljudem pade na pamet pokrasti (npr. krompir z nive, ali pa jabolka, ki jih je treba še nabrat z dreves), glede vsega pa tema, se mi zdi da bolj je kriza več je tega. Je pa tako, kot mislim da El NINo trdi, da ni pametno teh zadev brat, da bi morali same pozitivne zadeve poslušat in brat, pa se ne morem odvaditi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. september 2003 Avtor Prijavi Deli 22. september 2003 ...menim, da je treba bit ozaveščen glede kriminala okrog sebe...kaj vse se dogaja........pr. en tak čist človeški, ker pač je zastonj.....sem šel mim občinske stavbe v nekem mestu in sm vidu, da si je nekdo kr vzeu javno rožo iz velkega teglna˝ ,prav sledi so se še poznale od zemlje, ko jo je vleku za sabo. Al pa, sem enkrat pozn zvečer čakal bus, pa sm vidu na nasprotni strani ceste, kak je en tip vrgu v mobitelovo izložbo neki˝,da se je šipa˝razbila.. jest nism mogu neč, ker je bil predaleč, in je že pohiteu naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Je pa tako, kot mislim da El NINo trdi, da ni pametno teh zadev brat, da bi morali same pozitivne zadeve poslušat in brat, pa se ne morem odvaditi. ahjaj, če bi vedeli kako lahko se je obvladat ko se človek enkrat obvlada..... ajd, pokowc, pr vas je pa ogromn kriminala, pr nas tu spodaj, se to sploh ne dogaja, edin pretepi na žurkah... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Prebiram občasno in najbolj me res "zdrma", če opazim koga poznanega med njimi :o|o: . Ko je bila tema je bilo manj tega, kot sedaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 kaj je to? nikol ne berem. razen če mi en točno pokeže LEJ TO MORŠ VIDT! Drugače pa tud poročil ne gledam, ker vse tako napihujejo da je kr joj. Raj delam lepe, prijetne in pozitivne stvari. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.