Skoči na vsebino

Prebiranje kronik

pokowc

Recommended Posts

Kako reagirate oz. kaj vam da mislit ob prebiranju črnih kronik v različnih časopisih, revijah,tv

Kaj se tisti moment vprašate, da to se vam sploh ne more zgodit, da to je nemogoče.. .o.k. nekaj več vem in bom zato bolj previden...

Deli na socialnih omrežjih

kako je ze z unim kruhom, k se ga baje velik poje, k je bojda zarecen...piiiih piiiiiiih ....zveni kot urok x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ne berem črnih kronik, ker te dokazno zmanjšujejo življensko dobo... torej tudi ne gledam tv dnevnikov.... vse tja do športa in vremena.... dokazano pa tudi humoristični dnevi časopisov podaljšujejo življensko dobo... tko da je dokaj očitno kaj bom šel brat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mene dostkrat ujezi.. se mi zdi da bi mogla bit roka pravice drugače naravnana...

Noro se mi zdi kolk mladoletnikov je vključenih v lumparije, in kaj za vraga delajo njihovi starši.. Pa ŠOKANTEN mi je tisti umor v Šoštanju...

Skratka me zmrazi branje kronike...

Zjezijo pa lopovščine.....

Višje kazni, višje kazni, višje kazni.....

Hitrejša sojenja, hitrejša sojenja, hitrejša sojenja....

To manjka mislim.

Mushi

:vragec:

javno izvrshevanje kazni....

bichanja, sekanja rok, drobljenja kolen, sramotilni odri....

dilerje bi jaz vse javno kaznoval....

recimo v soboto dopoldan pred rathausom....

tko kot vchasih peke x:Dx

:vragec: x:)x x:)x x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pa gnila jajca, pa gniu zele.... x:Dx

dilerjem bi kolena drobiu....najprej enga, naslednjich drucga...

k bi hodil po cesti, bi vsi vedeli s kom se srechujejo

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

odvisn koga gulfajo.... x:Dx

drgach pa svojo prjatlco uprash.....ona je strokovnjak za moralo z razlichnih zornih kotou :xx!:

:vragec: :xx!: :xx!: :xx!:

(pa ne mislim vech odgovarjat ne na tvoje pisanje ne na njeno)

Daj no Aakhut...pa je tak fajn prebrati tvoja oporekanja x;)x . Razen, če sta ti stopila na žulj? Sta?

Nimam časa za branje kronik. Pa itak me tak črni tisk jezi. Pa napihovanje dogodkov...itd,itd..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Glede kriminala si mislim, kaj vse ljudem pade na pamet pokrasti (npr. krompir z nive, ali pa jabolka, ki jih je treba še nabrat z dreves), glede vsega pa tema, se mi zdi da bolj je kriza več je tega.

Je pa tako, kot mislim da El NINo trdi, da ni pametno teh zadev brat, da bi morali same pozitivne zadeve poslušat in brat, pa se ne morem odvaditi. x:Ix

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

...menim, da je treba bit ozaveščen glede kriminala okrog sebe...kaj vse se dogaja........

pr. en tak čist človeški, ker pač je zastonj.....sem šel mim občinske stavbe v nekem mestu in sm vidu, da si je nekdo kr vzeu javno rožo iz velkega teglna˝ ,prav sledi so se še poznale od zemlje, ko jo je vleku za sabo. Al pa, sem enkrat pozn zvečer čakal bus, pa sm vidu na nasprotni strani ceste, kak je en tip vrgu v mobitelovo izložbo neki˝,da se je šipa˝razbila.. jest nism mogu neč, ker je bil predaleč, in je že pohiteu naprej...

Je pa tako, kot mislim da El NINo trdi, da ni pametno teh zadev brat, da bi morali same pozitivne zadeve poslušat in brat, pa se ne morem odvaditi.  
ahjaj, če bi vedeli kako lahko se je obvladat ko se človek enkrat obvlada..... ajd, pokowc, pr vas je pa ogromn kriminala, pr nas tu spodaj, se to sploh ne dogaja, edin pretepi na žurkah...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 10 months later...

kaj je to?

nikol ne berem. razen če mi en točno pokeže LEJ TO MORŠ VIDT! Drugače pa tud poročil ne gledam, ker vse tako napihujejo da je kr joj. Raj delam lepe, prijetne in pozitivne stvari. x;)x x:Dx :palec: x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...