nimbus 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Ojla!Ej, to pa že odkar sem prvič prijel časopis v roke, ne berem kronike. To je pa meni tako pitiful... Pa, ko vidim človeka na cesti, ki nosi pod rokami Slovenske novice se mi kar zasmili. Meni bi se zmešalo od brezveznosti, če bi me kdo prisilil, da bi moral to brati vsak dan. Pa niti ne čutim sočutja, niti ne da se to dogaja nekje daleč stran od moje realnosti, ampak en tak ogromen nič in ponavljanje, da na mestu crknem. To mi je pa res čisto mim... Kao, okradli starčka... zdaj moram pa jaz to vedet, hmmm. Ni prvi in ne zadnji!!! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Časopisi se pa le fajn prodajajo na račun njih Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 res ne morš verjet kako ljudje srkajo te negativne novice vase. Moj očim je obseden z njimi. Ko se vozi v avtu non stop posluša poročila, pride domov na kosilo, prižge radio, ker so GLIH!!! poročila in potem morjo vsi za mizo to :xx!: poslušat. NO in potem skoči v trgovino in domov hitro do sedmih, da lahko gleda dnevnik in 24 ur, pa potem še kakšne une drekarije ki sledijo.... non stop vojna, politika,.... fuj.če pa ga že sfehtam, da bom kšn večer jaz kej gledala, gre pa v spalnico ali v kuhinjo brat časopis!!! x!x eni dobesedno živijo od tega! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Aiwa se mi zdi da je sodobna družba v večini tako naravnana in da je prav treba kaj narest, da tega ne počneš. Jaz se tem temam izogibam, čeprav priznam, včasih vseeno kaj preberem al poslušam :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Ja, mhmmm.... jest tud sicer če je možno vsak dan gledam 24ur, samo če pa zamudim, al pa če tko nanese,da ne gledam tud ni panike , smo pa naročeni na novice Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 mamamia. novice so lih najbl za lase prvlečene. pa une kronike grozne. un je unga zaklal, staro mamo so oropal, en je tri ustrelu. Tega mi res ni treba vedet. No sej ne rečem, da nikol nč ne pogledam, če se kej lih v moji bližini zgodi bom pogledala. drugač pa raj ne. se nočem filat z negativnimi mislimi. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 hehe js pa kronike se prav izogibam, iz enga preprostega razloga statistično krajša življenje tak kt kajenje hehe no mal manj ampak... škodljivo, ko hudič.... sicer pa itak vse od babice zvem, pridem dol kuhat kosilo, pa da se je ena obesila... ko mi začne kdo s takimi sam lepo jih utišam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Kaj čmo, vsak ma svoje, sej novice mamo naročene bolj zarad drugih stvari, ne sam zarad kronike , kronika je v bistvu res :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 sej en mičken trača v lifu pa more bit, da se nasmejimo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 .če pa ga že sfehtam, da bom kšn večer jaz kej gledala, gre pa v spalnico ali v kuhinjo brat časopis vsaj zato je treba met doma vsaj 2dve televiyji, da bo vsak bil zadoščen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 mah brez veze... jz tok mal tv gledam, da mi ni treba met tvja. Sej ti pravim da za tist kšn film sem pa tja se pa že zmenmo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Tale bi lahko bila za med tole temo, sem se prav nasmehnil, ker jim je skoraj uspelo V bližini Mostarja v BiH je sedem tatov ukradlo 13-metrski kovinski most. zgrajen v času Avstro-Ogrske monarhije pred 150 leti. V nekaj dneh je skupina tatov most demontirala in nato dele na odpadu prodala za staro železo. Ker se je kraja zgodila v oddaljeni hriboviti pokrajini, so lokalni kmetje šele zadnji dan videli tatove, kako nekdanji most nalagajo na tovornjak, in o tem obvestili policijo. Sedmerico so aretirali, sedaj pa v priporu čakajo na odločitev tožilca. Popodatkih policije naj bi kovinske dele mostu prodali za 280 konvertibilnihmark, kar je približno 170 ameriških dolarjev. vir:www Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.