Skoči na vsebino

Navezanost

jess

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ja. res......lepi znakci.....jih še js mal nasujem xsuperx  xsurprisex  :^:  xokkx  xg:Dx  xracx  xsmx  xrosex  xegox  xsingx  :D  :bomb:  :shuriken:  :opica:  (evo mene - zadnji frisek)

:palec: a se ni luštn igrat , no x:Ix jaz se rada igram ... z znakci... x:Dx sej se vidi... x;)x :wOOt: xwizardx xsurprisex :love: :love: samo se mi ne pokažejo več.... xnckrivx xnckrivx :madpro: xredx x:Dx x:Dx pomoje naju bo šefica dol vrgla... :cry:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 312
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

'sefice' v soboto zvecer ni blo, je pa v nedeljo dopoldne. x:o)x

'Dol vrgla' zato se nisem nikogar, res pa vcasih posljem kak tak par ali skupinco v chat al v cvekarije.

Ni panike, naj pa ne bo praxa. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj vem, saj se tud men zgodi, se pac zapricas, sam pac.... pol pa pac enkrat nehas s tenisom temle, saj ni treba da se cist na vse vedno odzovemo.

Saj tud kdo drug opozori (tud mene), kar je dbest. V bistvu sploh ne pomislis.

V kasksnih cvekavih temah niti nima zveze, vcasih pa je prav motece, da se moras za kak koristen info prebijat cez cele strani dialogov (brezveznih se clo, recimo, ko bi vsaj bili zanimivi! x;)x x:Dx).

Bi blo fajn, ce bi se kaksno rekli na temo.

*

Jaz se ne vezem rada, ne na folk in ne na stvari. ne maram bit odvisna od nicesar.

V bistvu me je lajf prisilil v to, ker sem ze zlo zgodaj spoznala, da ni nic gotovega in da lahko tud ljubljena oseba recimo kar gre. Oz. da je nenadoma ni vec v tvojem lajfu.

Prav tako nenadoma ni vec v lajfu blo forrdov caprijev, pocitnic v montecarlu itd. ...

Tako da se v bistvu ne morem vec tko navezat na nic.

Tud flati - cim smo spedenali, pofarbali, se ustalili, smo se moral odrolat. 6x recimo, 7x.

Tako da, kot receno, meni ze lajf to diktira.

In kot se ne vezem prav pogosto, po drugi strani zlahka odvezem ali odrezem taksno navezo, ki mi ni vec.

Ce imas sam s sabo dost opravit, ce si rad s sabo v druzbi, ce mas kaj za pocet, ce te tvoje delo, vse kar pocnes, izpolnjuje, ne mores bit pretirano navezan.

Niti na svoj 'job' nisem navezana.

Ko mi bo presedlo se ukvarjat sam s pisanjem, se bom spravila spet mal risat. al pa glasbo.

Torej, v bistvu se na nic ne vezem.

Ker z bremenom tezje potujes. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Z bremenom težje potuješ.

jaa.....res je. Petka x:Dx :palec: x:)x

js sm celo včasih pomislu da bi se blo fajn z kšno stvarjo mal vezat pa na ta način kej doseč - sam me je vsakič minilo. Zdej niti ne poskušam več - mi ne leži x:Dx

v bistvu mislim da sm se hotu na ta način prilagodit današnjemu lajfu. Sam kaže, da ni zame - tko da bom kr ostal na svojem bregu reke in samo gledal čez...... x;)x x:px

cosmic dancer

vem sam pri tebi je drugace, ker si dvojcek, ce prav stekam. :)

Se pravi tebi bi bil lohk to izgovor za to da se tezko 'ustalis' itd.

Ces, se ne vezem, ker sem tko duhovno razvit. ;)

V resnici pa bi recimo bezhal pred resnejsimi odnosi. ;)

sam vem da ti nis tak. x;)x x:px

Picasso

upam da res ne....da ne bežim zato k me je strah, ampak se samo umaknem ker mi enostavno ne leži x:)x resnejši odnosi - kaj vem.....mislim, da moram mal obdelat to področje pr sebi...... hvala za namig x:Dx :palec: dobro je če kdo mal podreza tkole, da človek ne zaspi x;)x
cosmic dancer

:palec:

No saj si 'videt' pravzaprav kar pri sebi, si pa po mojem dost tipicen dvojcek (in tud opica - moj sin je opica, pa sicer se z njimi navadno kar dobro ujamem, kot tudi z dvojcki, pa ceprav se naj kao ne bi, ma pa moj sin tak asc, ko ravno njega omenjam xDDx).

Picasso

nic hudega, saj nestalnost je tvoja KVALITETA. Tako kot moja - saj jaz sem tud dvojna, in to stririkratno dvojna. :P

Vsak pac pise in zivi svoj ucbenik zivljenja.

Ti ne mores prit do stvari na moj nacin, jaz pa ne na tvojega.

Bik ni riba, riba ni kozorog, dvojcek ni bik....

Mors pac SEBE sfurat, tako da si iskren do sebe...

Saj jaz tud grem vcas po liniji najmanjsega odpora, sam je to tud svojevrsten napor. x:o)x saj vem da se cudno slis, sam je tko nekak.

Mi nestalni mamo zato tud najmanjsi problem z navezanostjo, kar je pa kul, ampak vedno pride potem do te cake (da pac gres lohk v drugo skrajnost, ces 'tak pac si').

Tudi jaz nekak nisem zlo stabilen clovek, po drugi strani pa sem zelo. Pravzaprav presenetljivo, glede na to, kaksna sem oz. kaj pocnem v lajfu. Pa se imam vseen za kar stvarnega cloveka. :)

sam nekaj norosti je pa fajn ohranit - tle je tud caka - ce si prizadevas zanjo, je mim, ce pa jo ohranjas, tako da je ne zatiras, pac pa si jo uklonis, se naucis nanjo igrati oz. s tem plavati, pa ohranjas svojega nesmrtnega duha...

Potreba po navezanosti itd. pa vse to ubija.

'Coln je v pristaniscu varen, samo dno mu bo pocasi zgnilo'

(*ta hip se ne spomnim avtorja)

Picasso

Ups!

Joj, cela stran pisanja, pa tako malo vsebine. No, sem se pa nagledal luštkanih znakcev :8): .

Ja, lepo je imeti stvari pod nadzorom, a ne da si suženj okolja. Ego ima to grdo lastnost, da se veže na okolje. To je naravno, kajti osebnostna rast je tista, ki mora naši resnični osebi (poenostavimo vse skupaj z besedo "duša") povrniti nadzor nad egom. Zavedati se moramo, da je nekdo ki misli in nekdo, ki opazuje te misli...

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Ups!

Joj, cela stran pisanja, pa tako malo vsebine. ...

Upam da ne mislis mene s tremle... strinjam se pac, kaj pa cem, s 'tako veliko pisanja0', pac pa ne tud, 'tako malo vsebine'.

Se ti res zdi, da moje slikovito pisanje vsebuje tako malo vsebine zgolj ker nakladam? :8): :8):

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ups!

Joj, cela stran pisanja, pa tako malo vsebine. No, sem se pa nagledal luštkanih znakcev :8): .

Ja, lepo je imeti stvari pod nadzorom, a ne da si suženj okolja. Ego ima to grdo lastnost, da se veže na okolje. To je naravno, kajti osebnostna rast je tista, ki mora naši resnični osebi (poenostavimo vse skupaj z besedo "duša") povrniti nadzor nad egom. Zavedati se moramo, da je nekdo ki misli in nekdo, ki opazuje te misli...

kaj pa če je samo un k opazuje - sej misli so lahko samostojna enota.....

men se mal čudno zdi , da bi bla dva - da bi bla pa oba isto, pa mi tud nekak ne gre x:)x x:)x x:)x

cosmic dancer

nikol nista dva isto,le posrečeno se lahko dopolnjujeta....če to dosežeš si na konju... x:Dx .

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>x:o)x tkole bom rekla... x;)x navezanost samo pri plezanju pride v  poštev, ko bolj je trdna naveza :vio: bolj je varna...brez zaupanja ne gre... x;)x  x:Dx  :vragec: ,ko priplezaš na vrh... si osvobojen naveze... x:px

ma ena prava mera navezanosti je gut....kar je pa preveč je pa že kičasto x:)x x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

ja, to zato, ker je bil se SKROMEN.

brez zavedanja oz. zaobsega majhnosti pa ne more bit velicine (=genija v tem primeru). xyesx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...