Skoči na vsebino

Lepe misli, ki naj vas vodijo skozi lepše dni !

PilotGirl

Recommended Posts

Ob svojem 1000-em postu želim deliti to čudovito zgodbo z vami spoštovani lunatki in cenjene lunatke ... Ostanite to kar ste, kajti le tako pride do izraza vse tisto dobro, kar je v vas .... :2src:

Ko je Bog ustvarjal žensko, je delal že šesto naduro.

"Zakaj pa se ukvarjaš s tem tako dolgo?" ga je vprašal angel, ki se je na hitro oglasil v njegovi delavnici.

Bog je odgovoril:" Si morda videl navodila za sestavo? Biti mora pralna, ne sme biti iz plastike, imeti mora več kot 200 gibljivih delov, ki jih je mogoče zamenjati, njeno telo mora brezhibno delovati, tudi če se hrani samo z majhnimi prigrizki in pije dietno kolo. Imeti mora naročje, v katerem lahko sedijo tudi štirje otroci hkrati. Njen poljub mora zdraviti vse, od odrgnjenih kolen do strtega srca. In za vse številne naloge, ki jih mora opraviti, ima na voljo - poglej v paket - le dve roki."

Angel je osupnil, ko je slišal, kaj vse je zahtevano v navodilih za sestavo: "Le dve roki?" In to pri standardnem modelu? To je veliko preveč dela za en dan, dokončaj jo jutri."

"Ne, ne bom," je protestiral Bog, "zdaj sem že tako blizu temu, da končam to kreacijo, ki mi je prirasla k srcu, da se nočem ustaviti. Zna se že sama zdraviti in lahko dela osemnajst ur na dan."

Angel se je približal in se dotaknil ženske. "Toda Bog, naredil si jo tako mehko."

"Res je mehka," se je strinjal Bog, "toda naredil sem jo tudi trdo. Nimaš pojma, kaj vse zna potrpeti in kaj vse zna doseč"

"Bo znala tudi misliti?" je vprašal angel.

"Ne le to," je odgovoril Bog. "Znala bo tudi preceniti in se pogajati, odločati in se zavzemati..."

Angel, ki je v tistem trenutku nekaj opazil, je stegnil roko in se dotaknil lica ženske. "Ojoj, mislim, da pušča. Sem ti rekel, da je to preveč dela za en dan."

"Nič ne pušča," se je razjezil Bog. "To je solza."

"Čemu pa služi solza?" je vprašal angel.

Bog je odgovoril: "Solza je možnost, da izrazi svoje veselje, bolečino, skrb, razočaranje, ljubezen, osamljenost, žalost in ponos."

Angel je bil naravnost očaran: "Bog, ti si genij, na vse si pomislil.To, kar si storil, je občudovanja vredno. Ženska je osupljiva."

In resnično je. Ženske so močne, ko prenašajo stisko in težka bremena. Ko se borijo za to, v kar verjamejo in se zoperstavijo krivici. Ko ne sprejmejo zavrnitve, če menijo, da obstaja tudi boljši odgovor. Vsemu se odpovedo, da imajo njihove družine to, kar potrebujejo. Močne so tudi takrat, kadar menijo, da ni nobenega izhoda več. Vedo, da poljub in objem zdravita strta srca. Prinašajo veselje, ljubezen in upanje, imajo sočutje in živijo za ideale. Ženske obstajajo v vseh oblikah, velikostih in barvah. In če jih ne bi Bog sestavljal v nadurah, bi bile popolne. Tako pa se mu je v njegovo stvaritev vendarle prikradla ena napaka...

Pogosto pozabijo, koliko so resnično vredne.

Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-)

http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif

http://ogledalo.blog.volja.net/

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne zivimo zato, da smo sami sebi dovolj (potem bi bili lahko sami na svetu),

ampak zato, da se razdajamo drugim in se s tem bogatimo. :inlove: xsrcx xrosex xegox :D

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

xrainbowx Ni čudež, da obstaja življenje znotraj vesolja;

čudež je, da obstaja vesolje znotraj življenja.

Ni čudež, da se je zavest razvila iz vesolja;

čudež je, da se je vesolje razvilo iz zavesti.

Ni čudež, da si v tukajšnjem trenutku;

čudež je, da je tukajšnji trenutek v tebi.

xrainbowx xrosex xegox

ma jaz tud zmeri išem kao neke verze k je kak roj. dan na vidiku....na koncu pa zmeri napišem vse naj pa še kako neumnost zravn x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:2src: lahko tudi za rojstni dan:(Neža Maurer)

Okrog vseh dreves se lahko loviš.

Za vsemi drevesi se lahko skrivaš..

Na nobeno se ne naslanjaj!Ne veš katero je trhlo, nagnito, spodkopano.....

lahko padeš.....

Hudo.....A to ni najhujše...

Huje je , ker potem sumiš, da so vsa drevesa trhla, nagnita, spodkopana.... :inocent:

in nenadoma si tako žalosten in sam.....

čim manj takih dreves ..... Želim....... :detelca: xsrcbumx

(popravljeno)

x:)x

V trenutku globoke notranje tišine sem zaslišala šepetanje prijetnega glasu:"Ljuba moja, zberi pogum in se otresi osame. Toliko lepega te čaka v življenju. Veličasten namen se ti bo odkril. Otresi se svojega zastarelega in obrabljenega jaza! Zberi pogum in se rodi znova v lesku prostosti Duha, ki ga izpopolnjuje in navdihuje univerzalna energija, ki teče naravnost iz srca Boga"

Očarana sem poslušala: "Ljubljena moja, zberi pogum in odvrzi svoje stare načine izražanja, stare navade slabosti in smrti, stare uničujoče spomine. Drzni si postati priča božanske ljubezni, ki se bo izražala skozte kot dovršeno življenje, se obnavljala, pomlajevala in prenovila vsako celico tvojega bitja. Zaživi v celovitosti duha in usmeri svoje sveto bistvo v zdravljenje in napredek sveta!"

UH! Si drznem? Sem pomislila. Glas pa je nadaljeval:

"Ljubljena moja, pojdi čez mejo svojega sedanjega razumevanja. Prisezi svojo sedanjo zavest o Resnici. Vsa se predaj božanskemu načrtu z vsem dobrim... tako na zemlji ko na nebu. V sebi nosiš ključe kraljestva. Uporabljaj jih in odpiraj vrata radostnih izkušenj ter jih skupaj z učinkovitostjo in čudeži duhovnih darov, ki jih že imaš usmerjaj v svoje delovno znanje."

V pričakovanju sem molčala in poslušala.

"Ljubljena, predaj se ljubezni. Glej, kako ljubezen rešuje neljube dogodke, nezaželene okoliščine, vse negativne misli in čustva. Drzni si biti mogočna! Drzni si postati tempelj živega Boga, ki se sam obnavlja! Drzni si biti lepota, sklad, luč in glasba, kakršno sem te ustvaril, da bodi! Ne pozabi od nekdaj sem te ljubil z neumrljivo ljubeznijo!"

Radost je napolnila moje srce, ko sem vprašala: "Kdo si? Kdo mi to govori?"

Iz notranje neskončnosti je prišel odgovor: "Jaz sem!"

Popravljeno -> Robida

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

<{POST_SNAPBACK}>ma jaz tud zmeri išem kao neke verze k je kak roj. dan na vidiku....na koncu pa zmeri napišem vse naj pa še kako neumnost zravn x:Dx

drugič ko jih boš rabila povej,jih imam jaz nekaj na zalogi x:)x x:)x

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

xrolleyesx Vsako jutro, ko se zbudimo si lahko naredimo krasen dan, pa ni važno ali je zunaj dež ali sonce. Najbolj enostavno si je reči: NO SPET SE JE PREBUDIL EN KRASEN DAN in si nadeti smehljaj na usta. Vse je odvisno od nas. xDDx xDDx xDDx

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Največ se naučimo na svojih napakah. Vsi jih delamo celo življenje. Že star pregovor pravi: CELO ŽIVLJENJE SE UČIMO, NA KONCU PA ŠE NEUMNI UMREMO.

x:)x w:Iw x:Ix :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Barnumovih 10 zapovedi

Izberi si dejavnost, ki najbolj ustreza tvojim sposobnostim.

Tvoja beseda naj bo zmeraj obvezujoča.

Kar že počneš, počni zmeraj z vsemi svojimi močmi.

Ne pij nikoli alkoholnih pijač.

Upaj neprestano, ne da bi pri tem samega sebe preveč varal.

Ne drobi svojih moči na preveč koncev.

Poišči si pridne sodelavce.

Delaj čimveč reklame.

Varčuj .

Ne računaj na nikogar drugega kot nase.

x:Ix

party girl :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...