sfinga 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 ko angel odpre okno v nebesih,me vpraša: kaj si želiš za danes?jaz odgovorim: dragi angel,prosim čuvaj in blagoslovi vse ki to berejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Napredek in razvoj sta nemogoča, če vsakič ravnamo tako,kot smo ravnali od nekdaj. Wayne Dyer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Srečni so ljudje z globokimi koreninami. Agnes Meyer Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Živeti v zmernosti, pomeni priznati, da je pogosto manj pogosto več. Mitrumer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Dnevno raziskujte božjo voljo. Carl Jung Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Od življenja hočem več: izkušenj, več prijateljev, več gub. Rita Mae Brown Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 yesss to mi deli (pupa je že vedela - življenje s polno žlico/pa vsega mogočega/) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Duševni mir, prijatelj, je tisto, kar moramo najti. Teokrit Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 V ljubezni so predjedi pravzaprav tiste sladice. Francoise Perturier Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 S tem, ko se spremenite, tvegate, da ljudem v vaši bližini vaš novi jaz ne bo všeč. A prišli bodo drugi, ki jim boste všeč. Lisa Alther Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 KO RANO RANI...je BUTEC 666 butceu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Danes bom verjel,da bo na enak način, kot dajem jaz svetu, svet dajal meni. Ernest Larsen Jaz to verjamem vsak dan Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 ko sem se prebudil, sem shel scat...potem sem pogledal skozi okno in,....glej, glej, ...dezhevno.....svet mi vracha kar mu dajem.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Sama sreča, da nisi šel na veliko potrebo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 sama srecha... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Hudobnim ljudem in novim plugom je najbolje v zemlji. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Vsa rast je pot v neznano, spontano nenaklepno dejanje, brez pomoči izkušnje.Henry Miller Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Le kdo ne bo prišel, če pride sreča Le kdo bo prišel, če ne pride Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Želela si je srečen svet, kjer bi bili vsi srečni, a ni vedela, kako bi to dosegla. Anne Edwards Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Prva ljubezen je obljuba, ki jo bodo držali drugi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Znamenje se mora prikazati kot zora. Ne moreš videti njegovega prihoda, a veš, kdaj je tam. Diane W. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Solzne oči imajo ljubka usta. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Rada živim . Včasih sem bila divje, brezupno, hudo obupana, preplavljena z žalostjo, a kljub temu še vedno zagotovo vem, da je čudovito že dejstvo, da si živ. Agatha Christie Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Človek se niti najmanj ne dvigne nad živali s samim posedovanjem razuma, če ga uporablja na isti način, kot živali uporabljajo svoje nagone. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Živeti v zmernosti, pomeni priznati, da je pogosto manj pogosto več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.