Volk K.L. 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Vedno pomagam bližnjim in prijateljem v stiski, ker vem da bodo meni pomagali, ko bom nekega dne jaz v stiski. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 rek genija.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 rek genija.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Če hočeš druge tolažiti,ne smeš biti sam deležen tolažbe. Nemški. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 NOU BREJN, NOU HEDEJK 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Oče polje skrči,sin ga orje,vnuk z njim bogati. Finski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 V Rusiji nikoli ne nazdravljaj z alkoholom, ker ga boš moral eksat. Ni važno kaj piješ. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Če nekdo skoči v vodo, boš mar skakal tudi ti. Hrvaški Hvala Volk, bom upošteval če bom šel kdaj tja, hm, ni slabo, mislim na nasvet, ne na vodko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
max 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Lahko mi bodo vzeli življenje, ne bodo pa mogli ugasniti moje pesmi. (Elsine oci, Aragon, Louis, 1897-1982) Citiraj "Ljudje zive v zavetju drug drugega." Irski pregovor"Zaradi neurij imajo hrasti globlje korenine." Georg Herbert (1599-1633) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ukreni tako, da boš nekomu potreben. Emerson Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ljudje so toliko srečni, kolikor se odločijo biti. ABRAHAM LINCOLN, AMERIŠKI PREDSEDNIK Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Če je ženski jasno, da nikomur ničesar ne dolguje, se lahko začne spogledovati z moškimi brez obveznosti in uživati v stvareh, ki jih daje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Če si izgubil dragocenega človeka, je žalost razumljiva. Pomembno pa je, da imaš nanj lepe spomine. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alya 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Lepo je biti mlad,a le takrat, ko te tisti, ki ga ljubiš ima rad. Kdor o sreči sanja, naj ne se nikar ne čudi če jo bo prespal. Citiraj Vsi smo angeli z eno samo perutjo,zato lahko letimo samo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Že dolgo si ne dovolim, da bi se jezil. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 blagor enim ..........jaz se pa še ....sem se pa naučila jezo koristno uporabljat..........grem čistit, likat, prekopavat vrt.........pa kaj v tem slogu ....zelo koristno skratka.........edin tega ne vem, kaj naj storim z žalostjo, če me kdaj napade :o|o: .....bo treba še pogruntat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Amis, uporabi vilinski "veselje do življenja" pri žalosti, če sva iskrena, sva kar oba zelo pozitivno napredovala odkar sva prisotna na tem forumu, priznaj ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alya 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Tu so pa res lepe misli.Naj še jaz dodam nekaj. je bogastvo, ki se ne prodaja,in kupuje ,marveč daruje. Edina pot, da si ljubljen je da ljubiš. Nikoli ne verjemi tistemu ki pravi:"Ljubim te".Verjemi le tistemu, ki v solzah prosi:"Ljubi me". Citiraj Vsi smo angeli z eno samo perutjo,zato lahko letimo samo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 blagor enim ..........jaz se pa še ....sem se pa naučila jezo koristno uporabljat..........grem čistit, likat, prekopavat vrt.........pa kaj v tem slogu ....zelo koristno skratka.........edin tega ne vem, kaj naj storim z žalostjo, če me kdaj napade :o|o: .....bo treba še pogruntat jaz tud, hehe bolj sem tempirana bomba, bolj delam... pa me zadnje čase nihče ne spravi v primerno stanje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Pa ti res ti ne verjameš tistemu, ki ti pravi "Ljubim te" , torej se družiš ob neiskrenih ljudeh, ker imaš slabe izkušnje... :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 a tole meni namenjeno... hm, da pomislim kdaj je meni kdo izrekel te besede (jaz jih ne uporabljam mimogrede, so mi narejene)... hm izrekel uf se ne spomnim, mogoče mi je kdo pokazal n svoj način... ampak od kje sedajle to, ne ni ti uspelo, ne grem likat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Kaj pa to zdej Selene , ejej :o|o: .....veliko uspeha pri domačih opravilih in lep dan še naprej! Jaz sem komentiral post Alye, pa naj ona še pokomentira Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 in kako nj bi jaz vedela kateri post si komentiral, sej nisva po uri sodeč istočasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Narava je v najmanjših rečeh največja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.