Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 predam se, ker ne vidim povezave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Zakoni narave nimajo izjem. Spencer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 prav imaš, ko ti zmanjka besed je na vrsti modrost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Kar je naravno ni sramotno. Evripid PS!A to je zame Selene :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ne za mojega papagaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Lepota obraza se skriva v lepoti značaja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Življenju vračam smisel, če krepim zmogljivost za reševanje problemov, ki jih prinaša. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Ce ne mores ziveti, kot bi hotel, zivi, kot pac mores.Latinski pregovor Dobro da se jaz tkole zjutraj po LN šetkam in dobim kakšen odgovor na moja razmišljanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 selene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Prijateljstvo je višje kakor ljubezen. Anton P. Čehov Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ko ljudje spreminjajo svoje življenje, lahko začnejo tako, da drugače govorijo o neki temi, da spremenijo svoj odnos do nje, da sprejmejo kako bistveno odločitev ali pa začnejo drugače ravnati. Jean Clark Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Bodite vedno gospodar situacije.To pomeni vedno ohraniti hladno kri. R. Sciilesinger Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Če ohraniš mirno glavo, ko jo vsi okoli tebe izgubijo, se mogoče ne zavedaš resnosti situacije. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Misel napravi človeka modrega.Modrost naredi življenje znosno. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 ... sem vedela... modromislec BorisM je med nami... spet bomo tudi ostali forumovci bolj modri... manj... hmmm... seksistično razpoloženi in bolj duhovni ................. (kaj so planeti dobro razporejeni... sem čisto ... pa nič ... samo tak... brezveze..., sam da je... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Odkar ne mislim več, imam vedno več somišljenikov. Modrost naredi življenje zamorjeno, norost da življenju barve. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Sanjalica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Tudi v ponedeljek zjutraj, si lepa .zelo dobro!!! hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ta je res lepa ja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Bolje je razumeti malo kot narobe. A. France Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 v še tako trdi temi, najdeš stikalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Princeska, sedaj sem opazil tvoje prijazne poste. Bodi dobrodošla na LForumu s svojim veselim optimizmom! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 tudi jaz te lepo pozdravljam! se beremo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 res hvala obema a ni fajn da se tk razumemo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.