borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Vzemimo ljudi take, kakršni so, ne pa take, kakršni bi morali biti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 "Kot zemlja... poznaj svoje ravnotezje, kot veter svobodno poleti, kot ogenj bodi ziva, kot voda obcuti mir, in vedi moc univerzuma je v tebi!" Hvala posiljatelju... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala miska 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 ljubezen vprasa prijateljstvo zakaj si na svetu?prijateljstvo ji odgovori da zdravim tiste ki zaradi tebe trpijo! ne joci za njim, ne krivi sebe,nekje je srce ki ljubi le tebe Citiraj svet je lep uzivajmo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Brez iskrenosti je umetnost nemogoča. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Povabilo - Oriah Mountain Dreamer Ne zanima me, s čim si služiš kruh. Rada bi vedela po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati, da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. Ne zanima me, koliko si star. Rada bi vedela, ali boš tvegal, da te bodo drugi imeli za bedaka zaradi tvoje ljubezni, zaradi tvojih sanj, zaradi pustolovščine tvojega življenja. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadrantu s tvojo Luno. Želim vedeti, ali si se dotaknil središča svoje britkosti, ali te je življenje s svojimi izdajstvi odprlo ali pa te je strlo in si se zaprl, da te ne bi dosegla nobena bolečina več. Rada bi vedela, ali lahko mirno obsediš z bolečino - mojo ali svojo - ne da bi jo poskusil skriti, zabrisati ali odpraviti. Vedeti hočem, ali znaš živeti z radostjo, mojo ali tvojo lastno, ali lahko razposajeno plešeš in dovoliš, da te zanos preplavi do konic prstov na rokah in nogah, ne da bi nas druge opominjal, da moramo biti previdni in realni, da se moramo zavedati omejenosti človeškega bivanja. Ne zanima me, ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična. Rada bi vedela, ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi; ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo; ali si lahko nezvest in torej vreden zaupanja. Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto, vsak dan, tudi kadar ni ljubka, in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti.. Vedeti hočem, ali lahko živiš z neuspehom, svojim ali mojim, pa še vedno obstojiš ob robu jezera in zavpiješ proti lunini srebrnini:"Da!" Ne zanima me, kje živiš in koliko denarja imaš. Rada bi vedela, ali se po noči žalosti in obupa, izmučen in premražen do kosti, lahko dvigneš in narediš kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me, koga poznaš, niti kako si se znašel tukaj. Zanima me, ali boš pripravljen stati z menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil. Ne zanima me niti kje, niti kaj, niti pri kom si se učil. Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela ali znaš biti sam s seboj, in ali ti je res všeč družba, ki jo imaš v trenutkih praznine. Lp, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Vzemimo ljudi take, kakršni so, ne pa take, kakršni bi morali biti. Ljubimo jih take kot so Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Popolnejši smo, manj solz potrebujemo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Vzemimo ljudi take, kakršni so, ne pa take, kakršni bi morali biti. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Hvala ti za lepo misel, ki me popelje v sleherno jutro novega dne. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 včeraj sem v knjigi dobila sporočilo zame:"Ko se znajdeš v tesnem prostoru in ti gre vse narobe, ko že izgleda, da ne boš izdržal niti minute, takrat se nikar ne vdaj, kajti to je le prostor in čas, v katerem se bo sreča obrnila."Harriet Beecher Stowe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 nEver hang back. Get out there and go for it. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Če hočete biti priljubljeni, morate biti povprečni. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 ...ne vem kaj od tega mi je manj všeč... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Vedeti hočem, ali lahko živiš z neuspehom, svojim ali mojim, pa še vedno obstojiš ob robu jezera in zavpiješ proti lunini srebrnini:"Da!" Ne zanima me, kje živiš in koliko denarja imaš. Rada bi vedela, ali se po noči žalosti in obupa, izmučen in premražen do kosti, lahko dvigneš in narediš kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me, koga poznaš, niti kako si se znašel tukaj. Zanima me, ali boš pripravljen stati z menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil.Jp .... s tem se zelo strinjam in nakako tako razmišljam glede tega Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 ...ne vem kaj od tega mi je manj všeč... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ne glede na to, kaj počnete, poskrbite, da bo vaš notranji dialog pozitiven in povzdigujoč. Vaše misli ustvarjajo vaše življenje. Misel...L.L.Hay......namenjena vsem, ta hip v mojih mislih pa še posebej lii, dolci12, žarku...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ful lepa misel to ja Mick. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Nedavno sem dobil darilce .....žepno knjižco L.L.Hay ...101 pot do sreče......njene misli......pa jo tu in tam mal preberem, da se mi vtisnejo v spomin in razum........ker jih še vseen prepogosto pozabljam. Pa še ena za tiste, k se počutijo osamljeni, iščoči ljubezen......"Vedite, da ste lahko - četudi v svojem življenju ta hip nimate popolnega romantičnega partnerja - kljub vsemu gospod Pravšnji ali gospa Pravšnja, sami sebi! Všeč mi je, ker vse usmerja v pozitivo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hm...ta je bla pa lih zame v tem trenutku . Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hi-hi...še en njen......Vedite, da ste najboljši prijatelj, ki ga boste kdajkoli imeli. Danes se povabite na zmenek in se zabavajte. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 hm...sm mela vcerej majhen zmenek sama s sabo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Namesto, da razmišljate o pomanjkanju, začnite razmišljati o blaginji. Povabite uspeh v svoje življenje. Še posebej za mal bl črnoglede ....če si ne bodo tud te misli črno razložili. Aja, ta pa se mi je odprla, ko sem danes odprl knjigico. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Povabilo - Oriah Mountain Dreamer Ne zanima me, s čim si služiš kruh. Rada bi vedela po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati, da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. ...ena boljših knjig s tega področja, kar sem jih prebrala ... realna, življenjska, brez olepšav, brez odvečnega pozitivističnega nalaganja in vsiljevanja nekih konceptov ... prava osvežitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.