Skoči na vsebino

Lepe misli, ki naj vas vodijo skozi lepše dni !

PilotGirl

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mislim, da si upam. Ne bom trdil, zdi pa se mi, da si kar marsikaj upam. x;)x

Kar se pa tiče pozitivističnega nalaganja.........jst ga rad preberem občasno, ker mi pomaga na stvari gledati bl pozitivno, tudi na težave.........mi je pa že bliž "prasičkin" pogled na težave kot na nekaj kar nam je prišlo na pot iz nekega razloga, da se nekaj naučimo, da nekaj osvojimo x:px ......kot pa kalimerovska drža. :C:

Sicer pa vedno velja : prevzamite polno odgovornost za svoja dejanja. Vi ste moč in tvorec svojega življenja. Tud Hayina misel. x;)x

Pa še ena taka za konc : Vedite, da ne morete nadzorovati vsega, kar se zgodi v vašem svetu, toda lahko nadzorujete svoje odzive in izbire. x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Mislim, da si upam. Ne bom trdil, zdi pa se mi, da si kar marsikaj upam.  x;)x

Kar se pa tiče pozitivističnega nalaganja.........jst ga rad preberem občasno, ker mi pomaga na stvari gledati bl pozitivno, tudi na težave.........mi je pa že bliž "prasičkin" pogled na težave kot na nekaj kar nam je prišlo na pot iz nekega razloga, da se nekaj naučimo, da nekaj osvojimo x:px ......kot pa kalimerovska drža.  :C:

Sicer pa vedno velja : prevzamite polno odgovornost za svoja dejanja. Vi ste moč in tvorec svojega življenja. Tud Hayina misel.  x;)x

Pa še ena taka za konc : Vedite, da ne morete nadzorovati vsega, kar se zgodi v vašem svetu, toda lahko nadzorujete svoje odzive in izbire.  x;)x  x:)x

hm :o|o:

saj tole ni letelo nate sploh ... saj sem si tudi jaz že ob jutrih med potjo v službo ponavljala cenim se in se spoštujem lepa sem pametna sem ohinsploh sem x8Dx

samo to ni to zame

tud sami sončki in smajlčki in poljubčki niso zame

ne morem si nečesa utupit v glavo, če tega v resnici ne čutim ... ne da ne morem, NOČEM si ... pa čeravno sem kdaj žalostna, prestrašena, zatežena, pa kaj? drugič bom zopet vesela, optimistična, razigrana ... ne rabim si prat svoje uboge možganske celice, raje čutim Življenje v vsem njegovem spektru, vse odtenke vmes, vključno z belo in črno

omenila sem Povabilo zato ... no, ker ne paše v to temo, niti ne bom nadaljevala x;)x

:palec: bemu....pa same uhe so me :irs: .......... x:o)x x:Dx

Ma ja, sam pomislim sem pač, ker ponekod je res mal pretirano nakladanje pa to. Kaj pa vem, spekter je čist ok, zgleda da mora bit, sam jst poskusim, da v njem občutno prevlada positiva x;)x .........če le da. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja,,,,žal....in bom glih kar spet...ker je prišla frizerka in grem pod čopič x:Dx :2src: ....pridem pol nazaj xsrcx x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja,,,,žal....in bom glih kar spet...ker je prišla frizerka in grem pod čopič x:Dx  :2src: ....pridem pol nazaj  xsrcx  x:Xx

Ojoj Amis, pa kaj to delaš na polno luno v ribah, če boš sedaj zadovoljna, bom pa res vesel, mogoče te pa opazim s to lepo barvo in frizuro v eni izmed foto tem x:Xx xDDx x;)x , lep večer in mirno roko umetnici s čopičem x:)x :palec:

vidiš, nisem nit pomislila na luno v ribah...hi hi hi...zdej pa ne vem al sva tako usklajeni...al se bo pa kasneje kej zgodilo...ampak zaenkrat je barva :2src:

fotke in korajža...hm...jih nese xpolzx

x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mogoče nam je namenjeno, da se najprej zbližamo z napačnimi ljudmi, in šele potem najdemo tiste s katerimi delimo nas osebno.

Mogoče se odpirajo vrata zadovoljstva v trenutku, ko se priprejo tista, skozi katera je v naše življenje pritekalo nezadovljstvo.

Mogoče je tvoj najboljši prijatelj tisti s katerim se brez vzpodbude podaš na verando. Ko se ločita dobiš občutek kot da si ravnokar doživljal najlepši trenutek v tvojem življenju.

Mogoce je tudi res, da se ne zavedamo kaj smo imeli dokler tega nismo izgubili. Obenem je tudi res, da pogosto ne vemo česa nimamo, preden tega ne dobimo. In drugo je zopet, kako dajati našo ljubezen in varnost nekomu brez predpogoja, da bi nas dotični ljubil. Ne pričakujte ljubezen v zameno za ljubezen. Počakajte da se ljubezen razširi v srcih drugih in ko bo do tega prišlo, se zahvalite, da je ta ljubezen prišla k vam. V tej fazi je vaša naloga le še, da odprete srce.

Mogoče ti vzame le minuto časa da nekoga zlomiš, uro da spoznaš da ti nekdo ustreza, en dan, da se zaljubiš, toda lahko ti vzame celo življenje, da pozabiš nekoga.

Mogoče bi se moral potruditi dobiti nekoga, ki bi te spravil v smeh, saj le en nasmeh lahko umakne temne kotičke sončnega dne. Ne glej na zunanjost, ta te lahko prevara. Ne glej na premoženje, ta lahko v trenutku izgine. Poišči nekoga ki bo dal nasmeh tvojemu srcu.

Ob rojstvu si se jokal in vsi okoli tebe so se smejali.

Živi tako, da ko boš umrl se bodo vsi okoli tebe jokali, ti pa se boš smejal.

Če hočeš biti srečen....BODI!

Naj bo noč še tako temna,

še vedno lahko nekje

najdeš majhno zvezdo.

Naj bo puščava še tako brezupna,

še vedno lahko nekje

odkriješ majhno oazo.

Nekje nas vedno čaka

majhna radost.

Nekatere rože cvetejo

celo pozimi.

Phil Bosmans

Odločimo se živeti več življenja, izkusiti več, se več smejati, živeti bolj iz srca in manj iz razuma. Ali smo pripravljeni sami kaj narediti v tej smeri? Človek, ki nič ne tvega, tvega največ. Začnite skromno, a bodite vztrajni ter vsako novo izkušnjo jemljite kot zanimivo dogodivščino. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...