modrec69 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ob svojem 1000-em postu želim deliti to čudovito zgodbo z vami spoštovani lunatki in cenjene lunatke ... Ostanite to kar ste, kajti le tako pride do izraza vse tisto dobro, kar je v vas .... Ko je Bog ustvarjal žensko, je delal že šesto naduro. "Zakaj pa se ukvarjaš s tem tako dolgo?" ga je vprašal angel, ki se je na hitro oglasil v njegovi delavnici. Bog je odgovoril:" Si morda videl navodila za sestavo? Biti mora pralna, ne sme biti iz plastike, imeti mora več kot 200 gibljivih delov, ki jih je mogoče zamenjati, njeno telo mora brezhibno delovati, tudi če se hrani samo z majhnimi prigrizki in pije dietno kolo. Imeti mora naročje, v katerem lahko sedijo tudi štirje otroci hkrati. Njen poljub mora zdraviti vse, od odrgnjenih kolen do strtega srca. In za vse številne naloge, ki jih mora opraviti, ima na voljo - poglej v paket - le dve roki." Angel je osupnil, ko je slišal, kaj vse je zahtevano v navodilih za sestavo: "Le dve roki?" In to pri standardnem modelu? To je veliko preveč dela za en dan, dokončaj jo jutri." "Ne, ne bom," je protestiral Bog, "zdaj sem že tako blizu temu, da končam to kreacijo, ki mi je prirasla k srcu, da se nočem ustaviti. Zna se že sama zdraviti in lahko dela osemnajst ur na dan." Angel se je približal in se dotaknil ženske. "Toda Bog, naredil si jo tako mehko." "Res je mehka," se je strinjal Bog, "toda naredil sem jo tudi trdo. Nimaš pojma, kaj vse zna potrpeti in kaj vse zna doseč" "Bo znala tudi misliti?" je vprašal angel. "Ne le to," je odgovoril Bog. "Znala bo tudi preceniti in se pogajati, odločati in se zavzemati..." Angel, ki je v tistem trenutku nekaj opazil, je stegnil roko in se dotaknil lica ženske. "Ojoj, mislim, da pušča. Sem ti rekel, da je to preveč dela za en dan." "Nič ne pušča," se je razjezil Bog. "To je solza." "Čemu pa služi solza?" je vprašal angel. Bog je odgovoril: "Solza je možnost, da izrazi svoje veselje, bolečino, skrb, razočaranje, ljubezen, osamljenost, žalost in ponos." Angel je bil naravnost očaran: "Bog, ti si genij, na vse si pomislil.To, kar si storil, je občudovanja vredno. Ženska je osupljiva." In resnično je. Ženske so močne, ko prenašajo stisko in težka bremena. Ko se borijo za to, v kar verjamejo in se zoperstavijo krivici. Ko ne sprejmejo zavrnitve, če menijo, da obstaja tudi boljši odgovor. Vsemu se odpovedo, da imajo njihove družine to, kar potrebujejo. Močne so tudi takrat, kadar menijo, da ni nobenega izhoda več. Vedo, da poljub in objem zdravita strta srca. Prinašajo veselje, ljubezen in upanje, imajo sočutje in živijo za ideale. Ženske obstajajo v vseh oblikah, velikostih in barvah. In če jih ne bi Bog sestavljal v nadurah, bi bile popolne. Tako pa se mu je v njegovo stvaritev vendarle prikradla ena napaka... Pogosto pozabijo, koliko so resnično vredne. Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ostanite to kar ste, kajti le tako pride do izraza vse tisto dobro, kar je v vas .... Tudi TI ostani to in takšen....ČESTITKE Modrec69!!!!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ljudje smo tako narejeni, da lahko uresničimo vse, za kar se nam duša vname Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Kdor se veseli življenja, se ne sprašuje, zakaj živi in ne razmišlja, zakaj sonce sije.Zvečer se zahvali dnevu in po prespani noči objame svit, poljubi jutro, v nov dan se mudi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 xrosex Sanjam,V očeh ljubezen je obeh,ne daješ praznih mi obljub,čista milost tvoj nasmehin blagoslov je tvoj poljub. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ne zivimo zato, da smo sami sebi dovolj (potem bi bili lahko sami na svetu),ampak zato, da se razdajamo drugim in se s tem bogatimo. xrosex Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Kdor se zaveda da s svojo hrano, ki hrani svojo telo, hrani tudi svojo dušo, izbira najboljšo hrano. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ni čudež, da obstaja življenje znotraj vesolja; čudež je, da obstaja vesolje znotraj življenja. Ni čudež, da se je zavest razvila iz vesolja; čudež je, da se je vesolje razvilo iz zavesti. Ni čudež, da si v tukajšnjem trenutku; čudež je, da je tukajšnji trenutek v tebi. xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bacek 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 "Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi svojo jezdno žival in poskusi biti srečen." - Hajam Omar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Prosim za kak lep verz za k voščilniki za rojstni dan ! tenx! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ma jaz tud zmeri išem kao neke verze k je kak roj. dan na vidiku....na koncu pa zmeri napišem vse naj pa še kako neumnost zravn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 lahko tudi za rojstni dan:(Neža Maurer) Okrog vseh dreves se lahko loviš.Za vsemi drevesi se lahko skrivaš..Na nobeno se ne naslanjaj!Ne veš katero je trhlo, nagnito, spodkopano.....lahko padeš.....Hudo.....A to ni najhujše...Huje je , ker potem sumiš, da so vsa drevesa trhla, nagnita, spodkopana.... in nenadoma si tako žalosten in sam..... čim manj takih dreves ..... Želim....... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 (popravljeno) V trenutku globoke notranje tišine sem zaslišala šepetanje prijetnega glasu:"Ljuba moja, zberi pogum in se otresi osame. Toliko lepega te čaka v življenju. Veličasten namen se ti bo odkril. Otresi se svojega zastarelega in obrabljenega jaza! Zberi pogum in se rodi znova v lesku prostosti Duha, ki ga izpopolnjuje in navdihuje univerzalna energija, ki teče naravnost iz srca Boga"Očarana sem poslušala: "Ljubljena moja, zberi pogum in odvrzi svoje stare načine izražanja, stare navade slabosti in smrti, stare uničujoče spomine. Drzni si postati priča božanske ljubezni, ki se bo izražala skozte kot dovršeno življenje, se obnavljala, pomlajevala in prenovila vsako celico tvojega bitja. Zaživi v celovitosti duha in usmeri svoje sveto bistvo v zdravljenje in napredek sveta!"UH! Si drznem? Sem pomislila. Glas pa je nadaljeval:"Ljubljena moja, pojdi čez mejo svojega sedanjega razumevanja. Prisezi svojo sedanjo zavest o Resnici. Vsa se predaj božanskemu načrtu z vsem dobrim... tako na zemlji ko na nebu. V sebi nosiš ključe kraljestva. Uporabljaj jih in odpiraj vrata radostnih izkušenj ter jih skupaj z učinkovitostjo in čudeži duhovnih darov, ki jih že imaš usmerjaj v svoje delovno znanje."V pričakovanju sem molčala in poslušala."Ljubljena, predaj se ljubezni. Glej, kako ljubezen rešuje neljube dogodke, nezaželene okoliščine, vse negativne misli in čustva. Drzni si biti mogočna! Drzni si postati tempelj živega Boga, ki se sam obnavlja! Drzni si biti lepota, sklad, luč in glasba, kakršno sem te ustvaril, da bodi! Ne pozabi od nekdaj sem te ljubil z neumrljivo ljubeznijo!"Radost je napolnila moje srce, ko sem vprašala: "Kdo si? Kdo mi to govori?"Iz notranje neskončnosti je prišel odgovor: "Jaz sem!" Popravljeno 5. maj 2005 -> Robida Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma jaz tud zmeri išem kao neke verze k je kak roj. dan na vidiku....na koncu pa zmeri napišem vse naj pa še kako neumnost zravn drugič ko jih boš rabila povej,jih imam jaz nekaj na zalogi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Veliko modrost pozna, kdor se zna tudi v starosti poigrati z otroško igračo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Vsako jutro, ko se zbudimo si lahko naredimo krasen dan, pa ni važno ali je zunaj dež ali sonce. Najbolj enostavno si je reči: NO SPET SE JE PREBUDIL EN KRASEN DAN in si nadeti smehljaj na usta. Vse je odvisno od nas. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Uči se na tujih napakah, ko nimaš časa, da bi vse sam napravil. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Največ se naučimo na svojih napakah. Vsi jih delamo celo življenje. Že star pregovor pravi: CELO ŽIVLJENJE SE UČIMO, NA KONCU PA ŠE NEUMNI UMREMO. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Obkrožajo nas lepe stvari, le mi smo tisti, ki jim pustimo, da se dotaknejo našega srca..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 ZIVI, KOT DA JE VSAK DAN TVOJ ZADNJI. PREJ ALI SLEJ BOS IMEL PRAV. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Principesa, upam da bo čimveč ljudi to razumelo pozitivno, ker je zelo zavajajoča tud pesimistična razlaga, se bojim Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Barnumovih 10 zapovedi Izberi si dejavnost, ki najbolj ustreza tvojim sposobnostim. Tvoja beseda naj bo zmeraj obvezujoča. Kar že počneš, počni zmeraj z vsemi svojimi močmi. Ne pij nikoli alkoholnih pijač. Upaj neprestano, ne da bi pri tem samega sebe preveč varal. Ne drobi svojih moči na preveč koncev. Poišči si pridne sodelavce. Delaj čimveč reklame. Varčuj . Ne računaj na nikogar drugega kot nase. Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Jaz sem samo ena.Ne morem narediti vsega vendar lahko naredim nekaj; in ne bom se odrekla temu,kar lahko naredim... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Dober človek ne živi sam, zmeraj ima obiske. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz sem samo ena.Ne morem narediti vsega vendar lahko naredim nekaj; in ne bom se odrekla temu,kar lahko naredim... tole je pa misel, ki jo potrebujem danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.