Skoči na vsebino

Lepe misli, ki naj vas vodijo skozi lepše dni !

PilotGirl

Recommended Posts

• Komentarji 1,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Biti zares dober v majhnih stvareh ter odličen in junaški v malenkostih dolgočasnega življenja je tako redka vrlina, kot biti vreden svetništva.

Harriet Beecher Stowe

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Prijatelja sta hodila skozi puščavo. Na neki točki potovanja sta se hudo sprla in se preprirala, vse dokler je eden drugemu primazal klofuto. Tisti, ki je klofuto dobil je bil prizadet in žalosten, vendar se je brez besed sklonil in v mivko zapisal:

DANES ME JE MOJ NAJBOLJŠI PRIJATELJ UDARIL PO LICU.

Nadaljevala sta s hojo, dokler nista zagledala oaze. Odločila sta se, da se bosta okopala. Tisti, ki je klofuto prejel, se je zagozdil v mulju in se začel pogrezati vanj. Toda prijatelj mu je ponudil roko in ga rešil iz mulja. Ko si je opomogel od skorajšnje smrti, je vklesal v kamen:

DANES MI JE MOJ NAJBOLJŠI PRIJATELJ REŠIL ŽIVLJENJE!

»Ne razumem,« je dejal prijatelj, ki ga je udaril in mu kasneje rešil življenje, »ko sem te udaril, si to zapisal v pesek, ko sem ti pomagal in te rešil, pa si to vklesal v kamen. Zakaj?«

Odgovoril mu je: »Ko nas nekdo prizadene, bi to morali zapisati v pesek, da lahko veter odpuščanja izbriše bolečino. Ko pa nam kdo naredi kaj dobrega, moramo to vklesati v kamen, kjer veter temu ne pride do živega in ostane za vselej zapisano.«

BOLEČINE ZAPISUJMO V PESEK, VSAKO DOBRO DELO, KI NAM GA KDO NAREDI, PA VKLEŠIMO V KAMEN !

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...