sonce 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 Zlata ribica,pomagaj mi premagati silno žalost in bolečino, ki jo čutim tako močno, da me duši in zaradi katere ne vem več, kaj je prav in kaj narobe.Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 http://www.swri.edu/EMS/sun.gifSonce,veš trenutno čutim tako kot ti ampak verjamem da se da tudi to premagat.Kar te ne ubije te ojača!!!!!!!Verjemi vase,naj ti ribica izpolni tvojo željo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 Pa smo že tri, nekaj je v zraku.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 http://www.astrologija.org/napoved2003/teden38.php (*gl. '... od petka dalje...'). Saj bo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 Zlata ribica,pomagaj mi premagati silno žalost in bolečino, ki jo čutim tako močno, da me duši in zaradi katere ne vem več, kaj je prav in kaj narobe.SonceDrago sonce, zakaj čutiš tako silno žalost in bolečino Mogoče ti bo pa pomagalo, če poveš zakaj se gre. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 Hvala vsem. Naj tudi vam sonček posije.Verjtno bi res pomagala izpoved, pa kar nekako ne gre iz mene. Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Hvala vsem. Naj tudi vam sonček posije.Verjtno bi res pomagala izpoved, pa kar nekako ne gre iz mene. SoncePa pomaga, ves... Ampak te razumemo... tezko je takole, sploh pa ker se morda se nisi cisto 'udomacila'.Skratka - ne bodi zalostna, pomisli, lepo je ziveti, vse se vedno uredi.Bos pa drugic, morda... lazje iz sebe dala tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 16. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2003 Zahvaljujem se zlati ribici. Od takrat, ko sem ribico prosila za pomoč, je danes že veliko veliko bolje.Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Sonce, tak lep nick si si izbrala, da žalost kar ne sodi k njemu. Že pred časom sem prebral tole lepo misel, ki jo sedaj posvečam tebi: Naj sije sonce v tvojem srcu, tudi če zunaj dežuje! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Uh tale je pa res lepa misel. Sicer je pa žalost tudi stvar odločitve. Tudi mene je letos enkrat zgrabila, me par dni držala, potem sem si pa rekla,d a to ne vodi nikamor in da ne bom več žalostna in je šlo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 19. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2003 Bigm,res zelo lepa misel, pa še posvečena samo meni ..., torej ni razlogov za žalost.Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 5. december 2003 Avtor Prijavi Deli 5. december 2003 Oh, ribica.Res je, da žalost in bolčina nista več tako močni, vendar pa sta še vedno prisotni. Razum mi govori eno, srček pa nikakor noče popustiti in na vso moč vleče v nasprotno smer. Kakor, da bi se kar naprej zaletavala v zid in si povzročala bolečino. Ribica, pomagaj mi najti pot iz tega.Hvla. Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 veš kaj sonce, tako ali tako bolečini ne uidemo,sori ampak : Ne jokaj za soncem, ki je zašlo - zaradi solz ne boš videla zvezd Let the Sun (& the stars) Shine IN x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 ne boj se žalosti in pojdi še globje in našla boš biser kot v školjki na koncu na dnu boš našla ljubezen...veš zapomni si stavek TUDI TO BO MINILO IN SE SPOMNI NANJ ko boš žalostna a tudi ko boš srečna..rada te imam ,tudi žalostno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 16. december 2003 Avtor Prijavi Deli 16. december 2003 Oh, Sfinga, lepo. Ko sem tole prebrala, se mi je prikradel nasmešek na obraz.Hvala ti.Amis, tudi tebi.Ribica, pa tebi tudi.Sonce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 .. ko boš žalostna a tudi ko boš srečna..rada te imam ,tudi žalostno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 tole pa je izjava, smrk, tole verjetno paše duši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.