stankaa 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Megla razprostira pajcolane, gobice veselo rastejo pod pisane platane... a ni to lep čas pisanih barv listov, ki plešejo z dreves, prihaja spet poseben čar jeseni, grozdje, mošt, vino, kostanji, gobe,... Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/99/35099_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2003 Avtor Prijavi Deli 22. september 2003 uh Tina si pa mojster v objavi slikic, super je A ste kdaj bili v Blejskem Vintgarju, in takrat ko se listi že obarvajo? Čudovito je, meni zelo priljubljen kraj,seveda vooodaa in narava kot v pravljici Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Bila, samo v poletnem času. Bo treba iti še enkrat jeseni. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2003 Avtor Prijavi Deli 22. september 2003 Ja Tina, tvoja slika me je takoj spomnila na ta Čarobni kraj... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Mmmmm...Tina ......obožujem jesen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Tina...iskrene čestitke... res lepa slikca. Ko jo tako pogledaš...bi že skoraj rekel...kič...tako popolno pravljična... Sama se predstavljam...sedeti na mostičku...v tišini...poslušati žuborenje potočka, pokanju drevesnih vej, šelestenju listov,... ptičjega petja..... Mir, tišina, sanje, spomini, upanja, želje...uro, dve...pet.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Vidim post, naslov - takoj vem, jasno, da je Stankin , hocem komentirat: 'obozujem jesen', se sprehodim cez odgovore, vidim, Mick rekel natancno to, vseeno ponovim:Obozujem jesen! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Nč, tko je: OBOŽUJEM JESEN Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Jest pa jeseni ne maram...saj mi je lepa...ampak vedno me dela malce otožno... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 eni klele zhe v jeseni.....zhivljenja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Meni je jesen lepa, ampak tudi poletje in pomlad in zima so mi lepi....vsak letni cas je zame lep. Jesen mi je asociacija na vonj pecenega kostanja, ki mi greje roke ob prvem mrazu,.... jesen...,prva slana, volnen polover, kratek dan, drevesa izgubljajo svojo oblekico,polno listja po tleh, caj, ki ga pijem, ko pridem domov in si skodelico naslonim na premrazena lica, jate ptic v letu, na novo vino in pa jabolcni strudel, cakanje na zimo in prvi sneg... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 najlepsha je pozna jesen in zima.....v ljubljanimegla, dezhne kaplje, scejene fasade.....mrkobni in zoprni mimoidochi,ki se zapletajo z dezhniki in bemtijo chez vse... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 najlepsha je pozna jesen in zima.....v ljubljanimegla, dezhne kaplje, scejene fasade.....mrkobni in zoprni mimoidochi,ki se zapletajo z dezhniki in bemtijo chez vse... ga ni lepšiga itaq Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 pade sneg...plundra, luzhe ob cestah,avtobusi in taxiji shpricajo peshce,s streh, iz pokvarjenih zhlebou pada voda,ledene sveche padajo na nich hudega sluteche starce.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 ej...ti si pa jesen kr preskoču...ah, ja..čas je...pr teb... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 No, da vam še nekaj povem, tamle v Bohovi pri Mariboru je na enem velikem travniku bilo zbirališče štorkelj predno so odšle in nepozaben pogledpoln travnik belih velikih ptic... ki se pripravljajo na dolgo pot.Cudovito! in takoj sva z možem (ravno danes imava 3letnco poroke)odhitela po nečaka in nečakinjo in smo skupaj tam ob strani stali inobčudovali! in gledaš in prav občutiš tale ciklus naravni, da se poletje zaključuje in njene lepote in radosti začnejo zamenjevati radosti in lepote jeseni... AND I THINK TO MYSELF WHAT A WONDERFUL WORLD... Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Čestitke za tretjo obletnico... pa...še veliko srčkastih let.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Mhm, jaz sem drugače bolj poletno bitje, bolj je vroče, bolj je fajn, zato mi takele ohladitve glih najboljš ne ugajajo. Ampak sem pred kratkim sklenila, da se bom naučila v vsakem letnem času najti nekaj lepega in biti vsakega posebej vesela. Jeseni mi je všeč, da še ni tako zelo hladno, pa da so drevesa tako zelo lepo pisana, poleg tega pa nam narava postreže z vsemi pridelki in na jesenskih sprehodih lahko človek mimgrede kakšno jabolko al pa orehe zrabuta. Njam. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Svirajte mi JESEN stiže Dunjo moja......nek zazvone tambure u transu...Znam da nije pjesma ova za veselje.... Danes je enakonočje (solsticij)...Od jutri naprej...bo naša noč še daljša in dan še krajši... In noč je tema... Danes sem groooznoooo jesensko žalostna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Cudovito! in takoj sva z možem (ravno danes imava 3letnco poroke)odhitela po nečaka in nečakinjo in smo skupaj tam ob strani stali inobčudovali! in gledaš in prav občutiš tale ciklus naravni, da se poletje zaključuje in njene lepote in radosti začnejo zamenjevati radosti in lepote jeseni... AND I THINK TO MYSELF WHAT A WONDERFUL WORLD... Stankaaaa Lepo Stankaa! Čestitke iz srca http://images.webshots.com/ProThumbs/78/20878_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Helena, lepo, res simpatična slikca, ampak ne obljubljaj mi poletja izza ovinka (tlele mi zgleda pomlad ). Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/56/12456_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Tina...danes še eno tako sliko...pa bom jokala...kot oktobrski dež.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.