borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Marsa, kar je mojih osebnih, z veseljem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 evo...jst pa spet FUMUS VAGINALIS 666 fumusou iz vaginalisa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Boris in Umetnica! Imata blazno lepe fotke. Ce so vajine - avtorske - oz. tiste, ki so, imam predlog za vaju. Ali bi jih hotela prispevati nekaj za Lunine razglednice?Seveda bi avtorja bila napisana, vendar se bi morala odreci honorarju. Bi bila za? moje objave so moje delose strinjamMarsa thx za pohvale Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Super, dbest!! Hvala obema! Ja, Umetnica - sory, ampak ne morem biti cisto ziher - sem pa postekala, ja, da so (ali vecina) avtorske - sicer itak ne bi bila predlagala (kajti z neta jih lahko sama poberem). No, saj sva jih (seveda z dovoljenjem), vecino (razen mojih slik pa parih fotk, ki so najine) - obstojecih in nekaj jih bova se dodala. Ce bosta poslala kmalu, zdaj, bodo lahko ze v tokratni novoletni ponudbi. :) 'Rabim' od vsakega 6 fotk - oz. skupno 12. Ce jih imata toliko.No, da ne kompliciram - lahko jih posljeta, kolkor zelita, samo za predstavo. Najbolje, da se obrneta na Mitjo ( mitja@lunin.net ) - da se dogovorite (velikost etc.) Super. Hvala se 1x. Aja.Seveda je vabljen kdorkoli, ki ima kaj lepega - vendar svojega, poleg tega pa si pridrzujeva tudi pravico neobjave na razglednicah - iz objektivnih razlogov. Aja - obstojece LN razglednice so pa tule. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Marsa, hvala za pohvale......saj se trudim, še fino, če je komu všeč, pa še mogoče, da dobi kdo idejo za kakšen izlet ali pa, da analizira fotko, pa, da se še sam izpopolni recimo pri izbiri stojišča, ali pri izbiri motivov. Jaz imam žal skenirane, ker črpam iz klasične fotografije, mogoče bi bile fotke kvalitetnejše ob večji kvaliteti, ampak se razume, ker ni prostora in ostalih stranskih stvari.....Dobro, bom stopil v kontakt z Mitjo, da se pomeniva, glede izbora in velikosti..... Lep večer še naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 borism, a je slika iz 4.decembra tudi tvoja se mi ful dopade, idealna za ikonco Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Amis, zdravo x!x Lepa je, ni pa moja......ker lahko vidiš v enem kotu, ti jo kar vzemi za ikonco, dokler jo ni kdo drug, potem jo itak, čez čas zbrišem......lep večer in lep december Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Dolomiti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 no, to je pa vrtača Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. december 2003 Prijavi Deli 7. december 2003 Jutro na Kredarici... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 borism hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 Amis, ni za kaj.....lep dan in naj se "razpotegne" čez cel december Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Borism, fotka cerkve od 30. dec, kje je to? Nije Slovenija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Borism, fotka cerkve od 30. dec, kje je to? Nije Slovenija? Pozdravljena Alica! Verjetno si mislila na fotko od 30. novembra.To je posneto v Sloveniji, na Veliki planini, to je planota, kjer je veliko planšarij, pašnikov, krav in se nahaja v severni Sloveniji (najvišji vrh 1666m!). Na to planino se lahko pride iz smeri Ljubljane, Kamnika in do Kamniške Bistrice z avtomobilom, nato pa peš ali z gondolo do motela Šimnovec. Do najvišjega vrja vodi sedežnica ali peš pot. Od tu do te cerkvice Marije Snežne, kjer so maše na prostem v avgustu in jepravo doživetje to mašo takole na prostem doživeti. Jaz sicer na Veliko planino prihajam iz smeri Mozirja in Gornjega Gradu in Črnivca, od tu je še 1 uro prijetne hoje( povzpneš še cca 600 metrov) do Male planine in si že tukaj! Pozimi so pa tukaj smučišča. Upam , da si razumela in da ti nisem napisal preveč! Lep večer Alica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Krasno, in hvala. Enkrat cu iti tam, ker mi zgleda fantastično. Spomine me na cerkvu u Norveškoj sa fotke iz nekog časopisa.. Skeniram pa postavim na Lnf in prašam pozna neko gdo je to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Kako se postavlja fotka na komentar? To nisam još delala? Velikost: 6 x 8 cm. Pomagajte? (u Vprašanja urednštvo probrala sam teme Fotka, a mislim postaviti tu enu!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Alice toliko glej, da fotka ne presega 25 KB, pote, poišči...."prebrskaj" in najdi to fotko na svojem računalniku(na disku!) in klikni dvoklik....pa OBJAVO, pa bo že gor....lep dan! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Fotka je skenirana iz časopisa in dobila sam ju mailom. Stavim je u My Documents in ovde na forumu "Browse" to My Documents, postavim kako se kliče fotka, ali nič. Tina, hvala, nič ni pomagalo. Mislim da se to ne da storiti - u attachmentu je bila, image prewiew - to je pomembno? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Alica pa bo dodala še tekst Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Tina HVALA!!Tekst bom dodala pozneje, zdaj samo povedam kako sam vesela zaradi fotke!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Se mi zdi, da sem videl takšno cerkvico nekje na Poljskem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Alica, ciljam, da je to HEDDAL STAVE CHURCH Tule pa si lahko ogledaš še ostale: NORWEGIAN STAVE CHURCHES (strani so v angleščini) Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Se mi zdi, da sem videl takšno cerkvico nekje na Poljskem.Kje pa? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.