Tina 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Počakaj še nekaj dni ... bo kmalu oktober. Še boljše ... uživaj v jesenskih sončnih dnevih. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 O hvala... Helena res točno tako je bilo kot na sliki -vzdušje slike mislim.Hvala Sanjalica.Moj dragi mi je v službo poslal šopek vrtnic podobnih kot sobile v šopku in sem skoraj pozabila dihat od šoka...Res danes sem z mislimi 3 leta nazaj, zdaj so že muzikanti špilali pred domačo hišo, mama je vzela Persen, jaz sem si še lakirala nohte in sestrična mi je popravljala puder, zunaj pa so mučili mojega s starimi navadami, da je brusil srp... in vreme je bilo kot danes, sonček pa tu in tam oblaček. Lepi spomini... Stankaaaa Vsak letni čas ima kake lepe spomine,Tistih se spominjajmo!ostale pa ... naj tonejo v temo Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 Pokowc na tvoji sliki pa listje postilja naravo, da lahko nanjo priplešejo snežinke in se razprostre bela odeja...Čutim tud... morda je to energija-razposajenosti v zraku Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Moj dragi mi je v službo poslal šopek vrtnic podobnih kot sobile v šopku in sem skoraj pozabila dihat od šoka...Res danes sem z mislimi 3 leta nazaj,... Bela vrtnica za nevesto Stanko, ki je že pridnain ljubeča ženička svojega možička. http://images.webshots.com/ProThumbs/1/21101_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 ja; Ta veseli dan in Ta vesela jesen... Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 ah, bors, kak ta slika gane sama poezija, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Uh Boris, tole je pa prav fajn kombinacija, ti zazrt v jezero na katerem plava list.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 http://www.prairiepublic.org/features/riverwatch/images/leaves.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 konchno........................deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezh..............................she mraz mora prit Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Danes, zjutraj je bil taksen jesenski dan, ki ga nisem tako zelo vesela...al kaj cmo, tudi cofotati po dezju je fino vcasih. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Ma nee, zdaj je blo d best vreme. Okol 20 stopinj , to je zakon. Ja, tudi jaz sem v podnebnih zadevah za zmernost... ... je pa to morda tudi edino podrocje, kjer je tako... pri meni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Uhh!!! Quel barve!!! NORO!Borism - obvladas - ni kaj! Tele fotke - pa se mi ja ne prilizujes kaj z njimi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 ... ceprav... oni listek na vodi mi je se bolj gatetrgajoc... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Marsa hvala;ja se prilizujem,ker vidim da si se razodela ali ikonsko prenovila.A je to v modi(menjava)?To je samo vprašanje... Drugač so pa to čist normalne lepe JESENSKE barve...saj se ne morem odločit kaj imam rajši(POMLAD ali JESEN).Vse ima svoje čare...Zdaj ko je jesen pred vrati bom rekel "jesen". Lep večer! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/38/18838_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Marsa si preoblekla slikico obdobju primerno - v bolj jesenske barve? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 http://www.sogi-handa.jp/images/top_autmn5.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 pejte raj ven v naravo gledat v zivo slike ne pred ekranom zabijat cas ni isti obcutek!!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 spet ta berashka pech... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 http://www.etext.org/Zines/Intl_Teletimes/Teletimes_HTML/leaves.jpeg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Hmm....nekdo me ima rad...KLOPI... Kar dva sta se "zalepila" name... Ampak užitek, ko hodiš po gozdu...je nepopisen. Mir, tišina, oddaljeno brnjenje traktorja, ptičje petje, pok vejic...in jurčki, katere bomo jutri mnjamsnili za kosilo... Kaj slika o jeseni...ven, vsesti se, počakati med 18.30 in 19.30 sončni zahod, prve meglice...bajno... V dušo se naseli mir, tišina.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 KONEC POLETJA Bila je nedelja in ker je padal dež,sem dolgo spal.Ko sem prišel v kuhinjo je bila ura že okrog poldneva in mama je ravno tolkla zrezke za kosilo.Slučajno sem pogledal skozi okno ven v deževnodopoldne in na drevesu, ki raste pred hišo,opazilda je nekaj listov že porumenelo."Poglej, pa bo spet kmalu jesen" sem rekel mami. B.OgorevcZbirka Poezije Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.