Skoči na vsebino

Listi padajo čarobnih barv...

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 285
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Popoldne bili v gozdu...

Kostanji, vse polno jih je...

Nabrali nekaj jurčkov, nekaj kostanjev (smo jih kuhane pravkar popapcali)...in hodili smo, hodili...uživali in vdihovali vlago v zraku...

Potem pa - sončni zahod; okrog 18.35. ure... velika rdeča žareča krogla je počasi izginjala za gozdovi, nad katerimi so se začele pojavljati meglice....

Kar sedeli smo in gledali...

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Mick; ko se pozdraviš - za piko na i ...pojdi k trem ribnikom...tam je :palec: :palec: :palec:

Včasih bi rekla za tak kraj: pozitivne vibracije.

Gostilna...ni bogsigavedi....vendar če je družba prava x:Ix (lahko si sam s sabo....tudi fajn družba) ...spregledaš vse xDDx ....

Guest sanjalica

Boš mi na koncu še hvala dolžna rečt Astra, ko boš Micka tam srečala... x^x

Drugič se kar oziraj...kdo se "uči" uživati ob treh ribnikih.... (tisto bo sigurno Mick x:Dx )

Guest sanjalica

:vragec: ti :vragec: ...jesen je, ne pomlad...tebe pa kar :onfire:

Jaz sem ti priporočala...najboljšo družbo...biti SAM S SABO x^x ... je pa pač potem Astra prišetala mimo x:Ix xDDx (kot dober sosed x;)x )

Pa čajček...iz polodov jeseni Mick... (da ne bo čisto iz "teme")

Slika je nastala točno pred 2 leti(oktober 2001),ko sem se odpravil čez Krmo(zelo lahka pot)preko Kredarice na Triglav.

Po priporočilu mojih predhodnikov sem tudi jaz upošteval,da grem enkrat na Triglav v JESENSKEM času.Bilo je neponovljivo,že samo zaradi macesnov se izplača takrat,nasplošno zaradi barv,stabilnega vremena,manj navala v kočah-Kredarica je zmeraj odprta…!

Ko sem pa prišel na vrh Triglava,neponovljiva panorama(po zagotovilu takratnih obiskovalcev,ki so bili na vrhu že več kot 150 krat,so imeli samo 2 KRAT takšen razgled!!!Jaz sem rekel,bom ostal 15 minut,ah kje,cele 4 ure sem ostal pri 14 stopinjah in super razgledu!

Nasvet:enkrat pojdite v oktobru (ta čas)čez Krmo vsaj do Kredarice in NIKOLI vam ne bo žal.Iste motive v tem času lahko srečate na Slemenu(Vršič-snemanje Kekca,znani motivi iz koledarjev….).Kateri ne hodi v hribe,naj ne bere teh vrstic!

Pogoj:Fotoaparat ali kamera+svoje oči in ne naredite napake,ki sem jo jaz.Na poti nje hranite ovčk,ki so zelo priljubljene,ker si jih ne boste znebili debele dve uri(to je tako kot pri otrocih,če nimaš bombonov za vse,jih ne smeš nobenemu ponuduti…).

Lepa tale jesen…..

Guest sanjalica

BorisM, nisem neka strašna planinka...zato bom napisala (za ene bogokleten predlog) ...da je greh oditi mimo teh macesnov...v višave..., kjer ni narave...

Kar tukaj...nahrbtnik pod glavo...oči spustiti...zadihati...in...sanjariti...

Saj vem...ko se dvigneš...dobiš razgled....kakršen koli je...svojstven je...

Eh...Sanjalica bi samo sanjarila...

Sanjalica,ni potrebno biti strasten planinec za na Kredarico čez Krmo.

Včasih sem hodil v hribe zaradi "štemplov"ampak sedaj pa zaradi razgledov,barv narave....

Zanimivo res,ampak resnično...

Takšen je bil razgled iz vrha našega očaka....

Pa saj te ne prepričujem,da moraš gor....da ne bom spet kriv za kaj....vedi pa kaj vse zamujaš...

Lep jesenski dan/popoldan....

Guest sanjalica

BorisM bila sem gor...

Uživala (topila) sem gor...

Moj post je bil največji kompliment sliki...; da se je pač težko ločiti od take narave in oditi dalje...

Če primerjam to sliko...kjer so gore in tisto, z macesni...mi je vsekakor veliko, veliko ljubša tista z macesni oz. tista prej...z jezerom...

Tople jesenske barve....

In če bi bila...pri zdravju, bi verjetno letos spet krenila na to pot... In bi...šla do konca.

Mogoče...prihodnje leto x;)x

Bohinj, Komarča, Triglavska jezera.....

• 3 weeks later...

Težak dan, v mislih se preselim v gozd.

Tiho stopam po potki in uživam v tišini, katero preseka le kakšen ptičji smeh. Pod čevlji čutim toplino listov, katere ogreje sonce. Brcnem v kup in se nasmejim, na enkrat se počutim kot razigran otrok. Potrebovala sem ta občutek tišine in občutek imam da vsak list v vetru igra njemu znano melodijo. Ljubim naravo, tišino. Zazrem se v nebo. Puhasti oblački se igrajo med seboj. sedem pod hrast, res me malce zazebe, pa nič zato. Naslonim se na deblo in občutim varnost, ki mi jo vedno znova da. Zrem v daljavo in prepustim mislim prosto pot. Po licu polzijo solze, pustim jim prosto pot, čistim si dušo. Hrast me polni s toplino, energijo, ki jo potrebujem za preživetje tega dneva.

Pogledam skozi okno, v daljavi me vabita gozd in hrast, popoldan popoldan vaju obiščem. počutim se bolje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...