Skoči na vsebino

Listi padajo čarobnih barv...

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 285
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

skozi okno vidim, da so že skoraj vsi zlati listi javorja odpadli in po zeleni trati, kjer se igrajo v lepem vremenu otroci je zdaj vse zlatorumeno

drevesa bodo počasi slekla svoje košate krošnje...

lepe so te jesenske barve, vino, sadje

Kdo je poslikal gozd v te tople barve

narava največja umetnica

Uživajte jesen

lp s

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

JanjaK...

Romantik za to slikco pravi: Vauuu je lepa, pesimist pa...GRRR koliko bo treba grabit listja x;)x

Dokaz; kako isto stvar vsak vidi drugače....

Je pa slikca :palec:

Hi, hi, meni so take scene nadvse simplastične. Jaz bi tole listje dol zmetala, pa kakšno dobro buklico zvlekla semle in mojo volnico zraven, kaj češ lepšega ?

Na splošno mi je postala narava zelo zelo všeč v vsakem obdobju - se učim zadnje 2 leti, prej sem imela tak or tempo življenja, da sem bila slepa za take zadeve. No skratka, jesen je taka pravljična, listki so v miljardo odtenkih in tudi pravi slikarji težko pričarajo take umetnine, kot nam jih naša narava.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Janja :palec: . Jst se tud učim tega.... ko drugač sam jamram... pa v bistvu maram le poletje... in pol ti gre 3/4 leta skoz, in se to dogaja leta in leta.... pha.. ne smem tako gledat na lajf.. Sam snega pa še vedno ne maram, kadar pada neprimerni čas....
Mushi

Guest sanjalica

Mushi...si kdaj hodila po razsvetljenem drevoredu...ko padajo na zemljo najmehkejše snežinke...ti pa oblečene kot severni medved...v telo te je vroče...obraz pa hladijo snežinke...

Pravljično ...

Razganja me... x:o)x x:o)x

Mick, Sanjalica.... :palec:

Sanjalica... men je sneg full všeč.. pa takrat ko ga leta in leta ni blo... pol pa so začele snežinke naletavat...

Men je full dober, lepo je gledat sneženje.... ampak ko ni treba v službo zjutri it... ko je meni vožnja v takih razmerah smotana.... in lansko leto oz. letos januarja je že tako bilo da je vedno snežilo z nedelje na ponedeljek, pol pa pucat si avto, pa se drsat po cesti.. Meni ni....

Bom pa letos ko bo tako dopust koristila in poklicala zjutri v službo pa rekla jst bom danes doma pa fajn se mejte.. x:Dx Al pa šla v službo ob 10-ih dopoldan..... x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Guest sanjalica
Bom pa letos ko bo tako dopust koristila in poklicala zjutri v službo pa rekla jst bom danes doma pa fajn se mejte..  x:Dx  Al pa šla v službo ob 10-ih dopoldan.....  x:Dx  x:Dx  x:Dx

To Mushi, To... :palec: :palec: :palec:

Saj so rešitve, samo najti jih je treba, a ne x?x x;)x

Guest sanjalica

Eh...dva človečka (različnega spola/ali pa tudi istospolna) se lahko ujameta še marsikje...

Še posebno nad jurja x;)x x;)x :vragec:

(ujemem te sigurno za komolec, če bo zunaj naliv, ti z dežnikom, jaz pa brez x:o)x )

Guest sanjalica

Otožna...s tabo bom v navezi x;)x

Vedno bolj se mi zdi, da se začne BorisM izmikat...odkar je zvedel, da me ni tako "malo" xredx

Prpa... x;)x :vragec: x8Dx

Sicer pa...se vse dokumentira, bomo odškodnino že iztožili...(iztožena sredstva bomo namenili za širitev LNF) micken Mick me bo zastopal, ti boš priča, Tina bo tk ali tk že predsednica vlade...

SANJALICA, saj sva že oba nad jurja, nisem nič izvedel, škoda zdajle si se pa sam izdala,glede teže, pa saj se mi zdi da je za/z rokico le bolj romantično.......a tebi se ne zdi.....Otožna, nič nisem obljubil......to oblubljam samo v temi OBLJUBE....pa lep dan vsem trem....Sanjalici, Otožni in Mushi :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...