otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 pa ne, no, jaz moram nazaj v službo, pa ne bi no... bi bla nek tkole no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Otožna, družba je družba......služba je služba Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 BorisM kaj pa če združiš družbo v službi in službo z družbo... Potem pa je -kasto, a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Aha Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 http://www.poconohotel.com/images/autum-leaves.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Dajta nehajta rajcat pošten delovni narod x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 BorisM kaj pa če združiš družbo v službi in službo z družbo... Potem pa je -kasto, a ne zelo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 http://www.whiffletreecandles.com/LEAVES.jpg Ah Sanjalica, midva pa glih tebe šarmirava... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Šarmiranje da... sprejmem.... (Juuuhejj...nekdo me spet po dooolgem času šarmira...) Ampak rajcanje na suho in daljavo pa je bolj...hmm :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 http://www.netacc.net/~urban/Leaves.jpg Sanjalica, kaj je tvoj motto kdor je z malim zadovoljen velikega nikoli ne dobi? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 http://emb1.bcc.univie.ac.at/embnet/vrr/tuts/jbrown/images/autmn.jpg He, he, po takemle se bom zdajle za vikend privoščila krasne sprehode in si napojila oči in akumulator.... xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 http://www.soils.wisc.edu/wimnext/tree/tree.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 http://dfsweb.state.wy.us/leaves.jpg Boris, bova poslikala midva tole temo, a ne? Mi je prav fajn risat tule, ker mi z barvicami ne šiba tako zelo dobro . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 JanjaK, ja ne vem ? Drugače pa sem z barvicami včasih rad risal ali barval.....ne vem sedaj ali imava samo midva takšne očke, da tole vidijo v naravi ali je kaj drugega vmes pri drugih x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Majstori ste... s temi slikcami nam "priljubljate" jesen! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 http://www.lessons4living.com/leaves.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 BorisM...polnim baterijo za svoj fotoaparat...jutri ga bom vzela s sabo v naravo... Bom tudi jaz limala fotke gor (če mi bo uspelo kakšno lepo narest... ). Sicer pa... objavljate svoje mojstrovine ali "jesen" ukradete na netu BorisM...me boš učil kako pripraviti fotke da se pojavijo na LNF Sem hotela svojo slikco objavit... pa mi vedno napiše, da sem "prevelika"...sem že 2 kg shujšala...pa še zmeraj (nocoj se odrečem večerji...bomo videli jutri zjutraj ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Seveda Sanjalica, saj sem ti že parkrat namignil, da skušam pomagati, če se le da......glede narave in fotk....oprosti očke moraš imeti na pecljih pa gre.....nekaj ti jih bo sigurno uspelo.......fotke pa ne smejo presegati 25 KB, pa bodo šle v eter......res si želim tvoje slike, no pa še marsikdo drug verjetno......pa en lep večer in lepo se imej v naravi jutri, pojutrišnjem........VEDNO......uživaj,v življenju, saj tako sama sebi najbolj koristiš, no pa še drugim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Ohh pišuka...moje slikce so v velikosti od 100 kb do 2 mb... Spet se bom morala učiti...kako zmanjšati fotko Celo življenje je eno samo učenje In če je kdo tako antitehničen tip kot jaz; potem to ni enostavno...ampak...sem trmasto bitje Bom že... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.