borism 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Sem si v nedeljo privoščila 2,5 h sprehod po Snežniških gozdovih. Po tleh lepo pisano listje, povsod tišina, spokojnost, kot jagode velike brinove jagode - modre, ki še dodatno popestrijo sliko na jesenski gozd. Tišina, samo jaz, volnica, šumeče listje pod najinimi tačkami. Rahel dežek - mršči, bi rekli pri nas. POvsod v gozdu ogromno zlomljenih vej, vejic,. posledica prvega letošnjega snega in še veliko listov na drevju. Tišina, dež, šumeče pisano listje, star drevored hrastov ob široki makedamski poti, tule bi se še graščaki z veseljem sprehajai. Zazrem se v nebo in vidim čudovite padavine - listi padajo čarobnih barv, vsak je drugačne barve in vsak se v svojem ritmu spušča na moje lase, rame, na mojo drago volnico, nekateri naju tudi zgrešijo. Prideva do klopce, prekrite z listjem, kot sem že predvidela, sem ga morala z roko umakniti, da sem se lahko usedla in uživala v čarobni naravi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 JanjaK Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 http://www.burger.si/Cerknica/CerkniskoJezero/Mini_CerkniskoJezero_PolnoPanorama.JPG He he, panoramska jesen v naših koncih - Cerkniško jezero.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 http://spider.ipac.caltech.edu/staff/cd/Pictures/tree.jpeg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 http://www.scenicphotographsbyvance.com/images/VTH-101b-Maple-Leaves.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Tole pa Peričnik, ne? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Tina a greš večkrat tja gor? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Deda je bil iz Dovjega, pa me pogosto vleče v tisti konec. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 zgornji je lepshi.... 666 -ou za obe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Deda je bil iz Dovjega, pa me pogosto vleče v tisti konec. te vleče v lepe konce Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 zgornji je lepshi.... 666 -ou za obe aakhut , sej to je TA ZGORNJI x!x Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 hihi....zato pa x!x 666 .... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 kje je pa to blo? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 lucifer....(mokra pech,,,martulk) 666 .... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 se mi je zdel, pa se nisem hotla pametno delat al pa brukat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 a je ta iz belga potoka Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 tut luci...fer tole je pa shpik: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 bravo vidš, pozimi se pa jas tko visok ne potikam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.