Skoči na vsebino

Listi padajo čarobnih barv...

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 285
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem si v nedeljo privoščila 2,5 h sprehod po Snežniških gozdovih. Po tleh lepo pisano listje, povsod tišina, spokojnost, kot jagode velike brinove jagode - modre, ki še dodatno popestrijo sliko na jesenski gozd.

Tišina, samo jaz, volnica, šumeče listje pod najinimi tačkami. Rahel dežek - mršči, bi rekli pri nas. POvsod v gozdu ogromno zlomljenih vej, vejic,. posledica prvega letošnjega snega in še veliko listov na drevju.

Tišina, dež, šumeče pisano listje, star drevored hrastov ob široki makedamski poti, tule bi se še graščaki z veseljem sprehajai. Zazrem se v nebo in vidim čudovite padavine - listi padajo čarobnih barv, vsak je drugačne barve in vsak se v svojem ritmu spušča na moje lase, rame, na mojo drago volnico, nekateri naju tudi zgrešijo.

Prideva do klopce, prekrite z listjem, kot sem že predvidela, sem ga morala z roko umakniti, da sem se lahko usedla in uživala v čarobni naravi xsrcx :2src: :vio:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...