astra 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Janjak, pred leti sem bila na Hrvatinski noči...pa je med dvema prišlo do pretepa...(eden Prekmurec, drugi Primorec)...ker drug drugega nista razumela... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 , po domače pri temintem, Thn št. xx... " :o|o: pojma ni mel, kje je zdej ta Thn in kaj to sploh je... mama pa "sem ga 3x vprašala in je tko rekel" ... pa je fotr poklical kolega in tip se je krohotal... "Tuhinj je to!" luskana mateja. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 marsa.... pa sej je shtajershchina.....mislim ona prava, chist coolmarpurgershchina pa tko spominja na beogradshchino... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Men kot štajerki fulll ljuba štajerščina... Okolica Celja se mi zdi da tako najmanj zavijamo in se pačimo, drugače mam pa rada toto štajersko špraho.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Škrince, poznate ta izraz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Pa po koroško tok fino zloge povdarjajo..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. september 2003 Avtor Prijavi Deli 23. september 2003 Janja: "Š te Korošice prave so lisice..."Otožna: *Škrince*, a so skrinjice... pojma niam čueš, ka te to je, ha?Jali, da so skrije?Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Škrince so napolitanke, ha ha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Moj ata jema puško. To je prjavu sošolec iz Ajdovščine. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Sošolka iz Renč je na vprašanje, kdaj gre domov, odgovorila: "Na dan patka." (Prevod: "V petek.") Sošolka Nada iz Ljutomerja je rekla, da je "Noda z Lotmerka". Ma da ne govorim, kolk smo se primorke v Mariboru narežale na račun narečja... Se spomnim, ko je enkrat ena primorka v delikatesi naročala: "En panin z eno feto mortadele in malo formađina." Prodajalka pa ... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Hehehehe Tale narecja so prov fajn! Se spomnem vcasih mi je bla stajerscina ful bljak, ampak pol sm pa spoznala ene par stajercev in stajerk, mi je pa fuuuuuuuuuulllll simpaticna ratala! Drgac pa mi je primorscina ful lepa.... un del ob morju bol k Gorica. ...my humble opinion... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Ma krneki. Kurc pr' nam u lublan' kr neki nakladamo. Mislm kva, mislm kva. Morš bit čist zblojen da po lublansk govoriš. Mah kurc grem na enga pirčka, da mau k seb' prid'm. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Kwa zdej, a gremo doga walkat ? ( ) Piz** je tale kofi tumač šugran ( ) Okej, to so res ekstremni primeri popačenja. :o|o: To spada že v drugo temo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Hm......mushi......moja draga je iz Cela......pa ne vem, če je ravno tako kot pravišJaz (Mb) bi tudi rekel, da celjani najlepšo slovenščino govorijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Ena istrijanska kletvica: Šajeta te hitila u tubo di škarigo! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2003 Čuj Tamara kaj te to pomeni ? daj malo prevedi, ker res pojma niam po doooougem cajti vas tu na brzino pozdravljamvse skup od Marse, Helene, Tine, Tamare, Borism, Mick, Astro...ah saj lahko celi dan samo naštevampa pokowcu morm pripomnt, da ma zaj najbolšo ikono! ciaubau Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Čuj ti Stankaa, ka te ti si štajerka, dase te po naše tak lepo mejniš? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 San da neuš misnla, ke de šteri to htejo za resn vzejti(ormoško) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Mislm kwa? Haloo? Ej, folk, sorchy, ampak nc ne stekam, kwa praute.... tale spraha, k jo furate, je cist otpulena... al sm pa jst cist zblojena... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Prevajalca nabavit! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Te pa pridi na Štajersko..te bom kuj naučli...še kakega rukneš polek.. ...pa oš vidla... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Prevajalca nabavit! Mi je bilo hecno, ko smo v Primorje enkrat šli na obisk...tam pa vse na h. Hora - gora, hor-gor...pa poslušamo...a imajo vsi govorno napako ali kaj? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Skoda, ker ni sounda - no, za nas z domisljijo ni taka frka, ker si pac predstavljas...Prav predstavljam si tele sprehice...Kok je lustn. Se posebej mi je duhovito, ce kaksen MB-can ali KP-can se pudarjeno, zanalasc, v bistvu duhovito na svoj racun, takole kaj rece..Npr. sn.Oh, kako me je to motilo v osnovni soli pri sosolki, ko je vedno govorila sn sla... Al pa ko recejo v Kostanjevici v kolajeuc... Jaz sploh nocem reci, mi je kar nerodno, reecem, tja, hmm..., pa recejo - a v kolajeuc, pa jaz recem - ja, ja, to to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 V hajzlc? Sekret? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 PINH - PONH ZHOHCA(shkofja loka) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.