Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 plundra po Notranjsko kako pa vi temu na Totem koncu pravite ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 ŽLOFRCA kak pa te drugač, tak se "prav" reče vsaj pri nas pod Pohorjem Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 An bart?Ašteržle?Pejt u tla po malinovc? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ta prvega bi še mogoče ugibala, če je slučajno kao en brt - enkrat? Naprej pa nimam pojma Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 tla...špajzaaštržle...naramnice... to je Rašišnsa špraha...5 km iz Ljubljane...pa pravijo, da grejo POHLANCAT solato... Pa škarfa namest škarpa Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Hecno a ne, se človek par km stran odpelje, pa ne šteka nič več. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 mh, kejs djau, k sm ti riku, de ne it, pas vseenu šu Dans pa bm šla nikam v hribe, de ulovim taprav spirit Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Sem glih včeraj o tebi pri tej temi razmišljala, da si verjetno pravi narečni poliglot, ko tok po Sloveniji potuješ in verjetno imam prav, a ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Enkrat smo se še zelo pubertetniški v eni šolski varjanti klatili v okolici Murske. Pridemo v gostilno, zdelo se nam je imenitno, da takole po odraslo gremo na kosilo. Pa pride debela blond gospodarica s predpasnikom, borasana čevlji in blokcem:-kaj e deco? -Mi bi kosili, smo sramežjivo rekli. -A peneze imate?, nas je pobarala.Pa smo pokimali, čeprav nismo vedeli zakaj.-Ima pujtek, je strogo rekla.Verjetno puran, smo si mislili.>Pa ni bil puran. Spomnem se, da smo plačali račun vsak po enega siv'ga in dva rdeča (700 din) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Obožujem dialekte, narečja, vse pogovorne oblike jezika Eno najlepših slovenskih narečij pa je zame cerkljanščina. Malo mestece z finimi meščani in lepimi manirami. Izredno narečje. Poslovenčene nemške in italijanske besede.Posebni skloni in celo spremenjen spol (zejle je bla dabra/zelje je bilo dobro)Enkrat sem slišala, kako je Cerkljan pospremil ženo z besedami v trgovino:-pal pa le nazaj damov, neč wakul ganit flauze (iz trgovine pa takoj nazaj, nič naokoli opravljat!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Hm, me zanima, če veste kaj po notranjsko pomeni protati Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 tla...špajzaaštržle...naramnice... to je Rašišnsa špraha...5 km iz Ljubljane...pa pravijo, da grejo POHLANCAT solato... Pa škarfa namest škarpamislim da so rekli v POD Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Enkrat smo s klapo silvestrovali v Kranjski gori. Med nami (Primorci) je bila tudi ena Idrijčanka... Ko smo se namestili v neogreti apartma, smo takoj prižgali akumulacijsko peč, da se prostor malo ogreje. Pa pravi en kolega: "Brrr, me zebe!" Tista Idrijčanka pa: "Pridi, vsedi se na pičko!" Tip pa (ni štekal, da je "pička" po idrijsko "pečka")... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 hahahaaa, Tamaras ja Tamaras, reče se z dolgim, poudarkom i-jem...piiičkaDobra fora ja. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Idričanke pa goričanke mmm dabest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 ka prijden k tebi pa ti fse labuške skup spoteren...pa te va šla na cintor z ražuškof arvačke okapat. Aja pa njekre, begje pa dulamo si moreš oblejčte ka te nade zieblo. Gele bar...v kmici se itak ne da repinclin saditi...hehehehehe Iden zdaj ka me na šankrejt stisnilo Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 ka prijden k tebi pa ti fse labuške skup spoteren...pa te va šla na cintor z ražuškof arvačke okapat. Aja pa njekre, begje pa dulamo si moreš oblejčte ka te nade zieblo. Gele bar...v kmici se itak ne da repinclin saditi...hehehehehe Iden zdaj ka me na šankrejt stisnilo Samo "hehehehehe" sem razumela. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ka prijden k tebi pa ti fse labuške skup spoteren...pa te va šla na cintor z ražuškof arvačke okapat. Aja pa njekre, begje pa dulamo si moreš oblejčte ka te nade zieblo. Gele bar...v kmici se itak ne da repinclin saditi...hehehehehe Iden zdaj ka me na šankrejt stisnilo tole je vse v prekmurščini;-)))) Tisti pristni stari prekmurščini Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Lepo, mojamura Ampak za nas z desnega brega Mure (da ne rečem Drave, ali pa celo Save) bi bil vseeno zaželen prevod Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 ma dai kr niki ena bolj moderna˝kt tadruga Al pa šempetrčanke, Jure a se ti Niče, pol pa še en in tisti Jurček:D dvojčice pač... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. julij 2004 Prijavi Deli 12. julij 2004 Ena moja sošolka (iz Solkana) je takole oponašala zamejske Slovence: "Noi siamo zamejzgi zlovenzi e molto bene parliamo zlovenzgo. Noi siamo molto contenti, perche abiamo Franzeta Prezerna..." (Menda so tako govorili na eni proslavi ob kulturnem prazniku.) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojamura 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ka prijden k tebi pa ti fse labuške skup spoteren...pa te va šla na cintor z ražuškof arvačke okapat. Aja pa njekre, begje pa dulamo si moreš oblejčte ka te nade zieblo. Gele bar...v kmici se itak ne da repinclin saditi...hehehehehe Iden zdaj ka me na šankrejt stisnilo naj pridem k tebi pa ti vse sklede polomim....pol pa bova šla na pokopališče z vilico mačehe okopat. Aja pa kravato, pa dolge sp. gate pa plašč si obleči da te ne bo zeblo.A neda...v temi tako ne moreš motovilca saditi heheheheheGrem zdaj ker me je na wc stisnilo No to bi bil prevod Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Hm, me zanima, če veste kaj po notranjsko pomeni protati Slediti, sfolgati Sicer pa kul, so mi všeč narečja. Mama pravi,da nas je vsega skupaj za en zelnik, pa toliko narečij, še celo res se prav ne razumemo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 ka prijden k tebi pa ti fse labuške skup spoteren...pa te va šla na cintor z ražuškof arvačke okapat. Aja pa njekre, begje pa dulamo si moreš oblejčte ka te nade zieblo. Gele bar...v kmici se itak ne da repinclin saditi...hehehehehe Iden zdaj ka me na šankrejt stisnilo Rad imam Prekmurce, fejst ljudje so. Ali ovo stvarno ne kontam x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 prekmurci so res fajni ljudje, sam rpoblem je k se jih tko tezko razume ...sploh starejse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.