Osamljena 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Enkrat sem bila na neki nogometni tekmi v Filovcih-prekmurje. Morm priznat, da nisem keka zastopla. Najbolj dobro je pa, ko se skregajo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 MLODA KÜRA Mloda küra se odloči,f friško gnejzdo doj se poči:"Zaj sen že zadosti zrela,ka bi kakšo jajco mela." Eno vüro tak čepino pomalen doj tiši,s škrampli prsa si potpirapa na rit se koncentrira... Drügo vüro tak čepi,švic po perji se cedi,krč lovi jo tijan f klün -ali jajce neče vün... Tretjo vüro tak čepi,fse se v glovi ji vrti,püto ma ži čist pri riti -ali jajce neče priti... Te pa naednuk zropočepa zleti iz riti vroče,kviški skoči bogi vrag:"Mon ga! Mon ga! Kokodak!" "Jajce! Jajce! Bog libleni!"Celi kürjak zaj je jeni,kokodaka s kota f kot,ka priküri kcoj kokot. Doj do gnezda stopi strogono pošlatne notri z nogo:"Ka se, baba, sigdar dereš,dere v gnezdo se posereš?" Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 v katerem narečju poje Iztok Mlakar, iz katerega konca je?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ma ki se vi tu neki zajebavaste, mone! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ma ja grem domuh pa dej hiti to piksno v koš belokranjščina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Stankaa, svetovna faca si!!!!!! Men je tud savinjščina všeč, k mam tm sorodnike in se skor polulam od smeha, k mi sestrična al pa brtaranc pošljeta msg al pa kartico,. napisano direkt v narečju! Drgač mi je bla pa zmer mariborščina všeč , ljubljanščina pa ne. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>v katerem narečju poje Iztok Mlakar, iz katerega konca je??Je iz Solkana, poje v sukenščini (meni najmilovočnejšem slovenskem dialektu) http://www.s-3gim.mb.edus.si/Timko-2003/2....nka/solkan2.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stankaa, svetovna faca si!!!!!! Men je tud savinjščina všeč, k mam tm sorodnike in se skor polulam od smeha, k mi sestrična al pa brtaranc pošljeta msg al pa kartico,. napisano direkt v narečju! Drgač mi je bla pa zmer mariborščina všeč , ljubljanščina pa ne. :xx!:mi mamo podobno špraho kot MB skoraj enaka je, samo oni bolj slovensko govorijo Drgač pa stanka čist prekmurščina Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 A sm fest a sm grda? Fest grda Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Me zadnjič sodelavka kliče iz službe, ker me pa ni bilo doma naroči mlajši, da mi naj pove, da me je zwola. Mala v šoku....in pridem domov pa mi pravi.. iz službe je ena klicala...pa bi te naj zevnila ali kaj??? zwoti - poklicati (prleško) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me zadnjič sodelavka kliče iz službe, ker me pa ni bilo doma naroči mlajši, da mi naj pove, da me je zwola. Mala v šoku....in pridem domov pa mi pravi.. iz službe je ena klicala...pa bi te naj zevnila ali kaj??? zwoti - poklicati (prleško) hahaha, kaka super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Vidla zdele reklamo za Novice, no una ženska govori v narečju k ga pr nas v Kr. Gori govorijo Mal že pogrešam to narečje, ker pr nas doma ne govorimo tko (priseljenci), pa jaz sem itak skoz v Lj. Sicer znam, če se pačim. Morm kej v štacuno, tam največ slišiš, pa zveš Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Men pa so dijalekti grozn usec! Kolk bi blo grozn, ce bi se ljudje usi praviln izrazal, use umetno bi zgledal. Najbl, poleg lublanskega, mi je stajerski usec, pa tut fajn guvorim pu stajarsk!!!! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Drgač mi je bla pa zmer mariborščina všeč ..men je pa mariboscina ful pretrda... Ptujscina je pa zakon-tko mehka, melodicna... sem mel 1X eno od tam... mater jo je blo fajn poslusat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ... mater jo je blo fajn poslusat... svaku tvoju rijec ja volim, ma da nista ne razumijem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ..kwa moje fore kopiras... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..kwa moje fore kopiras... A ti od Plavog orkestra.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 ...no ja, no... ampak jest sm se jih prvi spomnu kopirat!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.