Skoči na vsebino

Partnerska zveza

NIKOLAJ

Recommended Posts

Imam kvadrat Venera 15 st.Dev. z Marsom 12 st. Dvojček. Partner ima Saturn na 17. st. Ribi, tako da Saturn dela opozicijo moji Veneri in kvadrat mojemu Marsu. Na kaj je treba paziti v taki zvezi? Dodatno bo čez par let (npr. 2005) Uran v opoziciji z mojo Venero in hkrati na partnerjevem Saturnu, ki tvori trigon z Venero v Raku. Ali se takšna zveza obvezno slabo konča, ali so možni tudi drugačni zaključki?

Pozdravček!

MV

Deli na socialnih omrežjih

Paziti...

Predvsem se to vidi sčasoma (če npr, skupaj živimo) - kot npr. malo drugačni pogledi na svet, predvsem v smislu vrednot - pa tudi morda pričakovanj.

Morda se spričo aspektov v posameznih obdobjih (kot sami omenjate), pojavijo obdobja nerazumevanja..

Tudi zaradi vajine drugačne dinamike, energije, obnašanja in delovanja v vsakdanjem življenju je to lahko možno.

Sicer pa se opozicije v partnerskih odnosih razlagajo tudi kot dobrodošle, kvadrat pa vse skupaj kvečjemu malo motivira ali draži", spodbuja k delovanju oz. ukrepanju...

Svetujem vam, da živite za ZDAJ - kje je še leto 2005!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...