aquarius 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Preberite:http://www.siol.net/novice/default.asp?sit...603092300572344 Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Uf....zdaj pa končno vem zakaj sem grd .........pa zakaj moje drage iz službe na telefon ne dobim :xx!: ..........slabo, zelo slabo se piše mojemu mucu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Mick Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Ma kaksne fore bedaste! Kaj pa ima ta, ki je to pisal - psa ali kanarcka? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 marsa..... (mogoche ma pa zheno ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Bivso zeno, ki je imela (ima) macko, pa njen novi tip ima macko - pa je sklenil takole potem, model... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 tisti, ki je to napisal, je ljubitelj psov, v resnici pa nima pojma Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2003 Prijavi Deli 24. september 2003 Jaz pa sem ljubitelj mack... komaj da si upam tole napisat, madonca... Spodaj pa ena nasih mladick... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Marsa, še ena ljubiteljica mačk tule ... http://images.webshots.com/ProThumbs/96/20996_wallpaper110.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Mačke...... ljubim jih!!!!Ko sem bla otrok smo jih vedno imeli.. Pa jih bom spet, ko bova hiško imela... ker v stanovanju mi pa ni muca za met.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 tistole (kar je aquarius podal semle) pa skor kot kakšni posti na lnf ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Mateja - res. Contesa - vceraj sem samo postnila, moram pa specialno pohvalit se tvojo slikico, ki si postnila, ki je ful lustna muca, ful dobra fotka zaradi gibanja in zaradi barve podlage.Ja, to so te talustne 'whiskas macke' (jim pravim jaz tem ta najbolj lustnim tem progastim etc...).Dve sta tudi na LN razglednicah od nasih tehle muck... ena je se, ki na modrem tako zasanjano gledka... kwa je cortkana.Ma - jaz od malega shizim na muckice... Tina - ja, vem, ja... Smo ze v enih parih temah nametani z mucami tu na F, pa povsod sva midve zraven... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Kaj zdaj to.......od lunatkov (moških) pa ima samo Mick rad muce al kaj Hm....čudno....ko pa so tako luštne, tople, navihane , samosvoje pa vendar tako zelo božanja potrebne kosmatinke (no, ene bolj ali manj....kosmatinke ) ..... Sam sem kot otrok imel psa, muce, zajčka, ptička........ma, so mi muce naredile poseben vtis .......Samo, da jih spoznaš se moraš tudi malo ukvarjati z njimi, jih opazovati.....ne pa....ker ne ubogajo na tvoj klic.....zaključiti, da so glupe in brezvezne :xx!: .....Muce so samosvoje in pametne.....se brez težav naučijo to kar potrebujejo.....ne pa to...... kar drugi potrebujejo od njih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Ehm, eden mojih najboljših prijateljev pa ima doma ne vem, sedaj ne več tako dosti kot včasih, trenutno pač ene 10 ... morda malo več. Ne tako dosti ker je 1 ali 2 mački zmagali na neki razstavi in potem so ljubitelji iz celega sveta navalili ... Gre pa se za rusko modro (ali sivo?) mačko ... čistokrvne, pasemske mačke z rodovnikom, njegov foter (ki je v bistvu rejec) je predsednik društva ljubiteljev ... No, ko včasih pridem do Lukeja, se lepo malo pocartamo z Hajo in Sabo, to so tak cutne živalce, da dol padneš .... lepo nastaviš obraz mački in potem te pridejo malo povohat pa to ... full paše ... Bom enkrat eno sliko prispeval imam namen kupit mobitel z fotoaparatom ... Ehm, pa še llink do strani .. imajo gori tudi Hajine in Sabine slike ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Vidite dragi lunatki, za razliko velike večine od vas, sem šel zadevo preveriti zaradi dveh ključnih momentov. Izolacija in nasilništvo moškega ter ženske promiskuitete. Hitra poizvedba mi je dala pozitiven rezultat. Mi reče prijateljica, da ima njena mama zelo scrklanega mačka in oh in ah. Vendar mi je tudi povedala, da se njena mama zadnje dve leti "ful rihta". Pa prej se pa ni nikoli! Vendar, to je en primer in minimalno merodajen. Ta "mačkasti" primer sem kot zanimivost posredoval tudi pionirju psihološkega profiliranja storilca. Včeraj sem dobil naslednji odgovor:(preveden in skrajšan) Dragi Kljuka! Hvala za obvestilo o mačkah. Toxoplazmo gondii sem imel v mislih pred mnogimi leti, ko sem preučeval mladoletniško delinkvenco. (kot enega od faktorjev za slabšo duševno razvitost in posledično delinkventno ravnanje). Pošiljam ti....... (to pa ni več za lunatike) Ravno sedaj mi je prišel v misli "mačkast" primer na kranjskem sodišču. In Kljuki je postalo žal, da ne sodeluje na procesu. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 :xx!:.......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Ravno sedaj mi je prišel v misli "mačkast" primer na kranjskem sodišču. In Kljuki je postalo žal, da ne sodeluje na procesu.GRRR! PHHH! jas bi jih...(krivce) bolje bo da ne napisem, ker je preveč .... fuj Ampak kako so lahko takšni????? To mi ne gre v glavo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Muc, muc!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 http://www.00fun.com/kittycollection.shtml Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Lushyji! (3. fotkica za znort!) ..4., 5. itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 kak so lubane!!! kak bi jih cartala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ej, Marsa! Luštna mucica!(fotka) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Jz sm tut cist nora na mucke.... Moj dragi ma perzijca pa je ze str mackon, ampak... Men pa doma niso nikol pustil met zivali in sploh ne vem, kako nej se obnasam.... Zdej mi gre ze bols! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Danes sem dobila mail... Zdravo! Po dolgem času vam zopet pošiljam sliko vašega-našega Jimmya kako uživa zraven moje nečakinje, ki se je rodila natanko dva meseca pred njim. Jimmy je zelo zrastel, se poredil, ampak še vedno se bi kar naprej igral ali spal. Je tapravi mačkon. Lepo ste ga vzgojili! Še veliko mačk in lepih dni z njimi! Lep pozdrav! Kaksen dober filing, dobiti tak mail. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 iiii kaj je lepi !! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.