Skoči na vsebino

Muc

aquarius

Recommended Posts

Uf....zdaj pa končno vem zakaj sem grd x^x .........pa zakaj moje drage iz službe na telefon ne dobim :xx!: :O: ..........slabo, zelo slabo se piše mojemu mucu..... x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Bivso zeno, ki je imela (ima) macko, pa njen novi tip ima macko - pa je sklenil takole potem, model... x:o)x x:Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa sem ljubitelj mack... komaj da si upam tole napisat, madonca... x:o)x x:px x;)x

Spodaj pa ena nasih mladick... x^x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mateja - res. x:Dx :palec:

Contesa - vceraj sem samo postnila, moram pa specialno pohvalit se tvojo slikico, ki si postnila, ki je ful lustna muca, ful dobra fotka zaradi gibanja in zaradi barve podlage.

Ja, to so te talustne 'whiskas macke' (jim pravim jaz tem ta najbolj lustnim tem progastim etc...).

Dve sta tudi na LN razglednicah od nasih tehle muck... ena je se, ki na modrem tako zasanjano gledka... kwa je cortkana.

Ma - jaz od malega shizim na muckice... x:Xx xsrcx :2src:

Tina - ja, vem, ja... Smo ze v enih parih temah nametani z mucami tu na F, pa povsod sva midve zraven... x:)x

Picasso

Kaj zdaj to.......od lunatkov (moških) pa ima samo Mick rad muce al kaj x:Ix x;)x x:Dx x?x Hm....čudno....ko pa so tako luštne, tople, navihane x:Dx , samosvoje pa vendar tako zelo božanja potrebne kosmatinke (no, ene bolj ali manj....kosmatinke x;)x) ..... x:Dx x:Dx

Sam sem kot otrok imel psa, muce, zajčka, ptička........ma, so mi muce naredile poseben vtis :palec: .......Samo, da jih spoznaš se moraš tudi malo ukvarjati z njimi, jih opazovati.....ne pa....ker ne ubogajo na tvoj klic.....zaključiti, da so glupe in brezvezne :xx!: .....Muce so samosvoje in pametne.....se brez težav naučijo to kar potrebujejo.....ne pa to...... kar drugi potrebujejo od njih x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ehm, eden mojih najboljših prijateljev pa ima doma ne vem, sedaj ne več tako dosti kot včasih, trenutno pač ene 10 ... morda malo več. Ne tako dosti ker je 1 ali 2 mački zmagali na neki razstavi in potem so ljubitelji iz celega sveta navalili ... x:)x Gre pa se za rusko modro (ali sivo?) mačko ... čistokrvne, pasemske mačke z rodovnikom, njegov foter (ki je v bistvu rejec) je predsednik društva ljubiteljev ... No, ko včasih pridem do Lukeja, se lepo malo pocartamo z Hajo in Sabo, to so tak cutne živalce, da dol padneš .... lepo nastaviš obraz mački in potem te pridejo malo povohat pa to ... full paše ... x:Dx Bom enkrat eno sliko prispeval imam namen kupit mobitel z fotoaparatom ... x:Dx

Ehm, pa še llink do strani .. imajo gori tudi Hajine in Sabine slike ... x:Dx

Vidite dragi lunatki, za razliko velike večine od vas, sem šel zadevo preveriti zaradi dveh ključnih momentov. Izolacija in nasilništvo moškega ter ženske promiskuitete. Hitra poizvedba mi je dala pozitiven rezultat.

Mi reče prijateljica, da ima njena mama zelo scrklanega mačka in oh in ah. Vendar mi je tudi povedala, da se njena mama zadnje dve leti "ful rihta". Pa prej se pa ni nikoli! x;)x Vendar, to je en primer in minimalno merodajen.

Ta "mačkasti" primer sem kot zanimivost posredoval tudi pionirju psihološkega profiliranja storilca. Včeraj sem dobil naslednji odgovor:(preveden in skrajšan)

Dragi Kljuka!

Hvala za obvestilo o mačkah. Toxoplazmo gondii sem imel v mislih pred mnogimi leti, ko sem preučeval mladoletniško delinkvenco. (kot enega od faktorjev za slabšo duševno razvitost in posledično delinkventno ravnanje).

Pošiljam ti....... (to pa ni več za lunatike) x;)x

Ravno sedaj mi je prišel v misli "mačkast" primer na kranjskem sodišču. In Kljuki je postalo žal, da ne sodeluje na procesu.

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Ravno sedaj mi je prišel v misli "mačkast" primer na kranjskem sodišču. In Kljuki je postalo žal, da ne sodeluje na procesu.

GRRR! PHHH! jas bi jih...(krivce) bolje bo da ne napisem, ker je preveč .... fuj :angry:

Ampak kako so lahko takšni????? To mi ne gre v glavo! :cry:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iiiiiiiii! Lushyji! x:Xx x:Xx x:Xx

(3. fotkica za znort!)

..4., 5. itd. x:Dx :palec:

Picasso

Jz sm tut cist nora na mucke.... :wub:

Moj dragi ma perzijca pa je ze str mackon, ampak... :inlove:

Men pa doma niso nikol pustil met zivali in sploh ne vem, kako nej se obnasam.... Zdej mi gre ze bols! :palec: x:Dx x:Dx x:Dx x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Danes sem dobila mail... xsrcx

Zdravo!

Po dolgem času vam zopet pošiljam sliko vašega-našega Jimmya kako uživa zraven moje nečakinje, ki se je rodila natanko dva meseca pred njim.

Jimmy je zelo zrastel, se poredil, ampak še vedno se bi kar naprej igral ali spal. Je tapravi mačkon. Lepo ste ga vzgojili!

Še veliko mačk in lepih dni z njimi!

Lep pozdrav!

Kaksen dober filing, dobiti tak mail. :vio: :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...