Skoči na vsebino

Muc

aquarius

Recommended Posts

Bral v starem 7D : "kar veliko je zdravnikov, ki pacientom namesto pilul predpišejo kakšno domačo žival, predvsem mačko. To velja zlasti za ljudi, ki iščejo zdravniško pomoč zaradi depresije, nervoze, osamljenosti.....Mačke hitro začutijo, da je človek nesrečen ali slabe volje in se pridejo prilizovat in dobrikat....potem opisuje nekaj primerov.....npr. : "Zanimiv je primer nosečnice, ki je bila živčna in zaskrbljena zaradi pogostih in močnih otrokovih gibov v nosečnosti. Opazila je, da se je plod hitro umiril, kadar je vzela v naročje muco in je ta od ugodja začela presti, pa še en zanimiv primer deklice v depresiji zaradi ločitve staršev in izboljšanja ob nasvetu zdravnika, da se ji kupi muca.....itd.

Mačka je torej primeren "štirinožni terapevt." Zna poslušati, pusti se ljubkovati, ljudem daje ljubezen in toplino in pomaga reševati njihove duševne stiske.

Potrjujem x^x ......sem malo žalosten, ker je nekdo meni zelo ljub pozabil name :V: .......pa moj muc že cel dan na meni visi x:Dx x:Dx x;)x Ne res.....muca izrazito začuti našo stisko.....in nas pride tolažiti......velikokrat potrjeno z izkušnjami......in seveda nas spravi v boljšo voljo tak luštkan brneč cartljiv štulež x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

x;)x Mick,pravijo in jaz v to verjamem,da če misliš na nekoga dovolj intenzivno, bo začutil tvoje misli! In prepričana sem, da ta oseba zelo misli nate! :hepko: Ko se boš dovolj skoncentriral,boš sigurno začutil pozitivne misli in vibracije! xsrcbumx

Pa še eno mucico dobiš, da bo delala družbo tvoji! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Contesa..x:Xx .....zelo sem vesel x:)x ...... ker si imela prav x:Dx x;)x Hi-hi.....mucica pa skoraj taka kot moj mačkon....ki bi bil sigurno vesel družbe....(tako kot jaz :vragec: x:o)x ) ene mucice x:px x:Ix

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hehe, jaz pa mačke... mislim Mačke/Mačkoni majo nekaj na sebi, psi so kt bush, mačke pa nekaj bolj inteligentnega, hehe, pravzaprav bolj zvitega in to, recimo zdaj sem se preselil (hm vsaj na pol, k zdej sem pol tedna tu pol tedna tam) k babici kjer majo mačka.. že kar star, po imenu Medo.. hehe, in k pridem jaz, se uležem na kavč, vedno pride gor k meni na noge sedet..... se že vidi kadar pride energija mimo jo pride pograbit, sicer pa ja se bom hitro navadil na mačje prebivalce, na takih ruralnih lokacijah je dost lepih kosmatih zadevc ki tekajo okrog in se prijazno smehljajo.... tko da recimo da se lahko kvalificiram za lastnika mačka...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
:palec:  x8Dx  x:Xx  :vio:

Dobro se drzi, pa lustne ucke ima!  :vio:

Prav super se drzi.. pa itak je najlepsi muc na svetu x^x

Samo ni prav nic lustno, ko bi jaz vcasih rad malo spal, on pa bi se igral pa cartal.. me pac zivcira tak dolgo, dokler ga ne ubogam xrolleyesx

Tako pac je.. tukaj je on gospodar x:)x

xDDx Jaz pa Mimi kar malo zbrcam, pa je... Tako blago, skoz se kam takole tisci... pa SKOZ (!) prede! xsrcx

Od malega. In tudi tamale so predilje. x:)x x:Xx

Imam jaz tudi eno prav vrazjo 'od zgoraj' (ko ravno zazeha, pa je ful divja scena dobra)... samo ni digital, pac pa... hm, morda jo imam v fazi skeniranja (ze kake pol leta pri nekom, upam)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Miha tud prede kot cirkularka ja... Saj vcasih se potuhnem in se delam kot da spim.. samo pol me pa pac zacne tapkat s tacko po moji glavi.. ampak brez krempljev x:Ix

Vcasih pa je totalna baraba.. prihotapi se k postli, pol pa s tacko maha pod odejo sem in tja, dokler me ne najde.. takrat pa se pa stegne in da kremplje ven kolko lahko :vragec:

Hudic kosmati :vragec: x:)x

če bi jest doma imel majhno kakšno žival,bi jo morda tut pohodu, seveda nehote, in men se res ne da še na to gledat, mam rad svobodo miganja, hmmm

Ce nisi popolnoma slepa, gluha in brez cuta, se ne more nic kaj zgoditi. x;)x

Ko smo ze glih pri temle konkretno... xDDx x:o)x

Ko smo dobili Mici (prva mucka, crna, divja), nam je frend prinesel majhnega gumijastega dojencka - crncka. :)

Ej, to je bilo grozno - da si sel ponoci na wc, pa stopil na tistega dojenca in je pretresljivo zajamral in si vedno mislil, da si pohodil macjo kepico (ki pa smo jih imeli vsega skupaj... hm, kakih 30 ali vec, pa se kaj takega seveda ni nikoli zgodilo). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...