mushi 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 uf.. to pa jst ne bi vedla, jst sam vem da jim je barv zmanjkal... določenih.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Povsem enostavno vprasanje: Ali veste kaksna je vasa avra oz. ce ste se ze slikali. Je morda kdo izmed vas sposoben videnja avre? Ne da bi svojo avro videla al pa od kogarkoli drugega, na žalost ne. Res pa je, da pa kar hitro začutim neko energijo, preko katere lahko ugotovim ali je človek s katerim imam opravka v večini dober ali slab. Pa tako kot je rekel Volk K.L. :"Avra je najbrž rezultat elektro-magnetnega polja ali sevanja, ki ga proizvaja vsako živo ali pa neživo telo. Tam kjer je elektrostatika, tam je tudi polje." Tud to bo verjetno res. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mornarka 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 prakticirala sem vajo, ko prste ene roke pomikas proti drugi, oz obe hkrati, in potem pocasi stran, ter tako veckrat ponovis, ob medli svetlobi. takrat sem si ful zelela da bi vidla svojo avro. in sem sla pocasi po korakih... vidla sem sam zeleno okoli prstov in malo modro. res pa je, da to ni bila tako zelo izrazita barva. potem pa cez kako leto dni, cisto nepricakovana sedim v predavalnici in kar nekaj tuhtam. ob dolgocasnem predavanju dobim preblisk, kako sem nekoc v knjigi Kako videti, gledati in izboljsati auro (al neki tazga:) prebrala, da je za zacetnike fajn, da je vzadaj za osebo kateri zelimo gledati auro bela ravna podlaga. in glej ga zlomka, profesorica je stala pred velikim belim platnom...osredotocim se na vrh njene glave, gledam bol tako prekrizano z ocmi in zagledam moder sij okoli njenega telesa. cist sem bla sokirana, ampak prijetno. situacija je bila primerna tudi zato, ker je bila prof pri miru, sicer bi blo najbrz bol tezko. upam pa, da ni opazila mojega nepremicnega zrenja okoli nje najbrz modra zato, ker je prof ful modra(se hecam, res veliko ve in zivi s svojo stroko), pa tud dobra govornica sicer. najbrz bi mogla videt se kaksno drugo barvo, ampak takrat pac nisem. svojo auro mi se ni uspel videt...najbrz vse ob svojem casu, je pa bila zgoraj opisana situacija prijetna izkusnja. vsak trud se poplaca, ceprav ne takoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Honey, modra barva je zato bla ker je prva plast avre vedno modra, od človeka in njegove fizične moći je odvisno al bo svetlo modra al temno modra No ko boš še malo vadila, boš vidla pisano avro, še malo in rumeno-zlato, še malo in sivo, še malo in s5 modro, še malo pa bo vse s5 zlato, potem pa še malo in boš lahko sama izbrala ktero plast boš videla Priporočam Barbara Ann Brenan - Moč zdravilnih rok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Maedhoriell NIsem napisal sam vse slike moje so iz Tunjic... Ponavad me je slikala ena mlada dečva... razlaga hmmm ja kr ok, za neko osnovo. Problemčke, ki jih mamo je itak bol da si razlagamo sami saj drugih tako ali tako nebomo poslušali pa če imajo še tako prav... Glede na to da se večina folka ne strinja s povedanim mislim da njej ni v interesu da ti govori 2h za brezveze, drugače pa je grede na slike njabolj uporabljat horoskop, psihologijo in anatomijo za razlago. Drugače pa sem si sam naredil dosti boljšo analizo po cca 3h urah, pač mal sem knjige premetal... Slike so po moji razlagi čist točne, vendar obstaja veliko razlag, povrhu tega je dobro, da daš mal več denarja, da ti sprinta še ostale liste ne sam tistega osnovnega. S tistga zbereš res bore malo. Behemoth666Maš prav. Sam men čist odgovarja zaenkrat, da ne vidim... ker bi rabil 3 mesece da bi se navadil in sprejel nova občutja in videnja, tok dopusta pa nekak nimam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hvala za odgovor Gandalf! Se strinjam s tem, da si težje priznamo težave/napake, če jih ugotovijo drugi, kot če do njih pridemo sami... Pa da v tisti uri ne morejo vsega o vseh ugotovit...Še 1x hvala za celotno oceno (tako slik kot razlagalke) Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Ni problema.Ravno si me spomnila, da je leto že naokoli ter da se grem počas spet slikat. Da vidim razlike.... Iz 4h slik bo po vsej verjetnosti kar zanimivo razbirat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 jaz pa nameravam zdaj enkrat it v neki gaj, ne vem kako se mu reče, nahaja pa se v okolici LJ. tam so neke energetske točke in avro ti slikajo pod zdravniškim nadzorom. ali ve kdo kako se reče tistemu gaju, če pozna slučajno kdo to? ker en kolega iz lj je delal tam, ampak sem pozabila kaj za en kraj je tam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Clementine, mislim, da iščeš Zdravilni gaj v Tunjicah (o njem sem tudi zgoraj spraševala)... Je v okolici Kamnika.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Honey, modra barva je zato bla ker je prva plast avre vedno modra, od človeka in njegove fizične moći je odvisno al bo svetlo modra al temno modra No ko boš še malo vadila, boš vidla pisano avro, še malo in rumeno-zlato, še malo in sivo, še malo in s5 modro, še malo pa bo vse s5 zlato, potem pa še malo in boš lahko sama izbrala ktero plast boš videla Priporočam Barbara Ann Brenan - Moč zdravilnih rok Haj Behemoth666, svojo avro vidim belkasto rumeno... sijočo, ne samo trakec okrog telesa, ampak kar širok pas, ki ni enako širok, in zelo razpršen navzven. Nikoli pa še nisem svoje avre videla v nobeni drugi barvi... mislis, da mi bo to tudi uspelo. Mi je pa moj dober prijatelj povedal, da je videl mojo avro, in je bila vijolične barve. Kaj to pomeni? Ali sami vidimo drugače? Je od našega razpoloženja odvisno, kakšna barva je? vsem želim lep sončen dan... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Ja ne odvisno, prvo plast avre vidiš modo svetlo al pa temno, odvisno al si špotnik al ne. Drugo plast pa glede na počutje, emocije ker je to emocialna raven, trtjo, pa rumeno, če se zatopiš v razmišljanje pa fuuuul zažari. Četrta je astralna tam prebivajo vilinčki pa angeli in druga astralna bitja (bogovi malokrat). No 5 plast je s5 modra, ker je kalup. & plast je nebeška, ta sije z nebeškimi barvami - odvinso od tebe aj je nebeško V 7 plasti pa je sama belina Aja, jah odvisno katero plast je videl, samo barva pomeni življenje, volja, veselje Ja in bo ti uspelo. Vsakemu je No, upam da sem ti odgovoril na vprašanje Fajn bodi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 jest nevem kašna je,niti jo neznam videt,niti mi jo še noben ni vidu...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ne odvisno, prvo plast avre vidiš modo svetlo al pa temno, odvisno al si špotnik al ne. Drugo plast pa glede na počutje, emocije ker je to emocialna raven, trtjo, pa rumeno, če se zatopiš v razmišljanje pa fuuuul zažari. Četrta je astralna tam prebivajo vilinčki pa angeli in druga astralna bitja (bogovi malokrat). No 5 plast je s5 modra, ker je kalup. & plast je nebeška, ta sije z nebeškimi barvami - odvinso od tebe aj je nebeško V 7 plasti pa je sama belina Aja, jah odvisno katero plast je videl, samo barva pomeni življenje, volja, veselje Ja in bo ti uspelo. Vsakemu je No, upam da sem ti odgovoril na vprašanje Fajn bodi Hvala ti B666, za razlago, prva plast.. v čem je razlika, če si športnik ali ne? Se vprašanje, ali se te barve prelivajo.. se pravi da vidiš, vse po vrsti, vse plasti, al eno po eno... Sama vidim samo svetlo barvo.. skoraj belo in rumenkasto.. nikjer nobene druge barve... so pa to zame nebesa, ko to vidim, ker je resnično svetski občutek Mu bom povedala, da sem očitno takrat v tistem trenutku, bila polna življenja, volje in veselja...in da je zato videl vijolično barvo... Hvala za lepe želje, ti povem, ko mi uspe še več... Lep večer ti želim B666 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala ti B666, za razlago, prva plast.. v čem je razlika, če si športnik ali ne? Se vprašanje, ali se te barve prelivajo.. se pravi da vidiš, vse po vrsti, vse plasti, al eno po eno... Sama vidim samo svetlo barvo.. skoraj belo in rumenkasto.. nikjer nobene druge barve... so pa to zame nebesa, ko to vidim, ker je resnično svetski občutek Mu bom povedala, da sem očitno takrat v tistem trenutku, bila polna življenja, volje in veselja...in da je zato videl vijolično barvo... Hvala za lepe želje, ti povem, ko mi uspe še več... Lep večer ti želim B666 Ja se prelivajo, ti ko še lih nisis expert v tem gledanju avre, vidiš samo neke medle barve, ko boš dosti znatrenirala, boš lahko ločevala plasti.Super to Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Edino kaj jaz vidim od svoje aure je milimeterski ovoj nekakšne energije okrog moje dlani. Je kdo poskušal gledat samo z tretjim očesom. Na tak način, da bi lahko z zaprtimi očmi gledal tako kot z odprtimi. Jaz sm neki testiral in ne vem ali se mi samo dozdeva, da deluje ali res čist malo deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Edino kaj jaz vidim od svoje aure je milimeterski ovoj nekakšne energije okrog moje dlani. Je kdo poskušal gledat samo z tretjim očesom. Na tak način, da bi lahko z zaprtimi očmi gledal tako kot z odprtimi. Jaz sm neki testiral in ne vem ali se mi samo dozdeva, da deluje ali res čist malo deluje.Ja to je prva plat, jaz sem jo na začetku tudi videl, ampak zdaj več ne, ker se mi ni dalo več trenirat Ja jaz sem probal in mi je ratalo, je kar dobro vun spalo Samo tistega jaz nisem delal že kako leto ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja to je prva plat, jaz sem jo na začetku tudi videl, ampak zdaj več ne, ker se mi ni dalo več trenirat Ja jaz sem probal in mi je ratalo, je kar dobro vun spalo Samo tistega jaz nisem delal že kako leto ne Samo ko delaš vaje za tretje oko je najboljš da to počneš zjutraj. Jaz bom spet kmal to prakticiral. Samo pa ne smeš preveč napredovat, ker drugač bi lahk goljufal pri testih - teoretično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ne odvisno, prvo plast avre vidiš modo svetlo al pa temno, odvisno al si špotnik al ne. Drugo plast pa glede na počutje, emocije ker je to emocialna raven, trtjo, pa rumeno, če se zatopiš v razmišljanje pa fuuuul zažari. Četrta je astralna tam prebivajo vilinčki pa angeli in druga astralna bitja (bogovi malokrat). No 5 plast je s5 modra, ker je kalup. & plast je nebeška, ta sije z nebeškimi barvami - odvinso od tebe aj je nebeško V 7 plasti pa je sama belina Aja, jah odvisno katero plast je videl, samo barva pomeni življenje, volja, veselje Ja in bo ti uspelo. Vsakemu je No, upam da sem ti odgovoril na vprašanje Fajn bodi behi odkod tebi vse to znanje? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 kdaj vidimo zeleno auro? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 kak jo pa vidmo spljoh? A tisto ko ti sprintajo.. al jo kdo "res" vid kr tko.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kak jo pa vidmo spljoh? A tisto ko ti sprintajo.. al jo kdo "res" vid kr tko.. Tisto je ena naprava. Ko daš vsak prst posebej celo roko na en skener. In skenira avro na podlagi nekakšnih magnetnih.... ni važn. Ko so v računalniku vse avre od 10 prstov potem program izračuna kako bi morala tvoja avra zgledat. Tako nekak. Ne vem pa, če se da cela avra slikat naenkrat. Jaz bom šel to probat da vidim kje sem. In na sliki se veid, da tam ko so luknje v avri tam ni prehoda energije. In se da velik razbrat, če veš. Al ti pa nekdo svetuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 aha to sem že videla!Sej sem zgori nekje napisala tudi. Ne veš kaj, zanimalo me je ti zdravilci ne, pa prideš komu pa pol oči zapre pa pol tko pa kao da neki vidi, me je zanimalo, če kdo to misli, pa a da je kak tečaj hodil in zdej to "kr vid", ko jst v to glih ne verjamem, ampak če bi se dal probat in prevert in videt pol bi pa verjela, če bi videla! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj se tiče bioenergetikov Resda so eni, ki ti naredijo več škode kot koristi. Ampak za takšne, ki pomagajo zveš od drugih ljudi in to je zadostno potrdilo. Če ti pa bioenergetih po 5 ali večih obiskih sploh ne pomaga potem veš da ni ta pravi. Pa resnične bioenergetike prepoznaš po njihovi energiji. Če je ne čutiš jo pa vidiš po potezah obraza. Bioenergetika lahko prever bioenergetik ali nekdo, ki je na dovolj veliki duhovni stopnji. Kaj se tiče gledanja aure. To se da z treningom. Samo ne pričakovat takojšnj rezultate. Je kr treba trenirat po več mesecev. Za tečaje pa ne vem. V glavnem rabiš full cajta in pozornosti če hočeš videt. Lahko narediš test in pogledaš, če vediš energijski ovoj okrog prstov (1-2 mm). To še jaz vidim, ki ne prakticiram gledanja aure. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo ko delaš vaje za tretje oko je najboljš da to počneš zjutraj. Jaz bom spet kmal to prakticiral. Samo pa ne smeš preveč napredovat, ker drugač bi lahk goljufal pri testih - teoretično.s tem da vidiš avro, je nemogoče, ker nikjer se ti ne izpiše kakšen je rezultat tega pa tega srranja, če boš si razvil tako da boš celo avro videl, potem boš med testom pri vseh svojih sošolcih videl rumeno avro drugo pa nič - ker ko si zatopljen mentalno telo začne žareti <{POST_SNAPBACK}>behi odkod tebi vse to znanje? knjigice sem bral, veliko pa sem sam ugotovil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Kdaj bojo prodaval naprave, ki so boš lahk sam slikal auro, tako kot se sedaj slika z fotoaparatom. Sej po eni strani je pa tud dobr da ne, ker bi te nekdo poslikal in vedel vse slabosti, ki jih nosiši. Pa kdo bi to sploh kupil. No jaz bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.