El Nino 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 kaksna je moja aura, no, lahko pac sklepam, jo pa vidim vcasih pri drugih... vendar gre pravzaprav za danost in ne sposobnost, kajti v primeru slednjega bi to danost pac negovala in bi bila sposobna jo najbrz kadarkoli videti. Jaz pa jo vidim sem in tja kdaj...Ne vidi se to tako, kot nekateri opisujejo - v bistvu je samo tak nekaksen 'sij', barve pa niso intenzivne, recimo rumena in tko, ko slisis praviti, ampak je nekako srebrnkasta in potem pac v odtenkih posameznih barv.Ko sva z enim igrala v placu, je vsake toliko videl mojo avro - okoli rok (igrala sem tedaj sint, ko je to opazil) sem imela baje vijolicasto.Menim, da se to itak skoz spreminja. Haha, na čem je bil pa tisti tip, hehe, da je vsemogoče videl hehe, hja saj čit mogoče da je vijolčna, čeprav jst k sem te videl v živo se mi ni zdelo vijolčno za na tvoj karakter, morda si taka kadar si v glasbi.., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 off topic: ima moodring kaj veze z avro? Toliko stvari je, ki se jih zelim nauciti, pa ne vem, kje naj zacnem.... Tako da se opravicujem za moja neumestna vprasanja... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 There's music in the sighing of a reed;there's music in the gushing of a rill;there's music in all things, if men had ears... Lord Byron (1788-1824) Pismu ej, kdor se podpiše takole, že dost met v glavi. hehe, se povsem strinjam, if man had ears, jst zdej slišim glasbo v marsičem... hehe, pa vidim, to, tko da če je kako vprašanje, kar vprašaj, in ne opravičuj se za neumestna vprašanja... hehe, če ne se bom mogu še jst, kar se tiče moodring, pa nimam blage veze kaj je to, hm... diši mi mal podobno, ampak res prvič slišim. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 El Nino: Hvala! Danes prodajajo moodringe (t.j. prstane, ki s spreminjanjem barve pokazejo, kako se pocutimo) na vsakem vogalu. Me pa zanima, ce kdo ve, ali je larifari to spreminjanje barve ali je dejansko odraz nasega pocutja? Pa ce ima kaksno vezo z avro... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Aura je elektromagnetno valovanje, ki ga povzročata gibanje namagnetenega železa v tvoji krvi in električni tok, ki potuje po elektrolitih, predvsem NaCl, kot prevodniku v tvoji krvni in drugih plazmah. Jakost tega polja je odvisna od količine železa v krvi, koncentracije elektrolitov v plazmah, frekvence in hitrosti pretoka krvi, ter jakosti električnega toka, ki teče po žilah. Zmanjšanje katerekoli vrednosti pomeni tudi zmanjšanje aure. Delovanje možganov, ki so največji porabnik elektrike v telesu, pri konstantnih pogojih najbolj vpliva na jakost tega polja. Zmanjšanje aure kaže na bolezensko stanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Ja, videt avro je po moje kr u redu, še posebno pr drugih ljudeh, lahk prepoznaš lažnivca, kdo je iskren pa kdo ti je resnično naklonjen... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Seveda, detektorji laži merijo avro v bistvu, nihanje jakosti elektromagnetnega polja, ki ga povzroči miselni proces v možganih. Tak detektor pa ima v sebi tudi vsak človek, saj tvoje telo tudi zaznava spremembe jakosti polja. Se ti kdaj naježi koža Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Mam jst mal drgačno teorijo o avri, .) ena bejba fizičarka (dol s kemiki) nekaj let pr nasi, in tko naprej, zdaj pa ratala zdravilka, in ful gleda avre in to, pravi tkole... da je avra sled ki jo pušča naša energija iz tiste lepe enačbe W=mc2 za mnozice E=mc2, in kjer imas maso za sabo pustis energijo, ta masa neprestano razpada, in tvori energijo v obliki fotonov, ti so elektromagnetno valovanje ja, to je ze res ampak njihov izvor ni vezan na zelezo in sol in druge elektrolite, temvec na kerokoli snov kerikoli objekt, avra je v bistvu kar ostane od nas k jedrsko razpadamo, v majhnih kolicinah sicer vendar smo sestavljeni iz ogromnega stevila elementov.... so pa nekateri komplicirani problemi eden je ta da avra tudi ce jo oddas je nastane se vec,... to je pol ženska razložila s kvantno mehaniko, za vse avromaniake, priporocam tole njeno knjigo Moc Zdravilnih Rok - Barbara Ann Brennan, mislim da je notr bolj natancno opisana avra tko znanstveno kot neznanstveno kokr kjerkoli drugje.... ... tko da sstane, mrbit je tvoj opis tvoj, ni pa edini, in mrbit bi blo fajn da se tole mal prelistas.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 A misliš, da jaz nič ne listam na primer : http://www.alternativa.hr/tekstovi/bb3.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 go sstane, sam srbohrvasko pa ne znam, za par let napacna generacija, premalkrat na jadranski obali na morju, hehe.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 No, saj nič novega ne piše, o kvantni fiziki, kvantni medicini, o stalnem gibanju atomov pri konstantni strukturi molekul, zaključek je pa bolj nedokazljiv, tako kot cela kvantna fizika, na srečo. Dokaz bi namreč terjal fuzijo kozmosa.Take so tudi nekatere trditve v zvezi z auro. Kar se ne da dokazati, je pač najbolj moderno zagovarjati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Povsem enostavno vprasanje: Ali veste kaksna je vasa avra oz. ce ste se ze slikali. Je morda kdo izmed vas sposoben videnja avre? Ne, ne poznam. Sem skeptik.Nekoč so mi z enim aparatom izmerili bioenergijo in mi je ta aparatek pokazal, da sem "zombi"...jaz pa polna energije, ker sem vedno v pokretu....od takrat sem skeptična... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Joj o temle sva z Mushi govorili, se mi zdi nekje... hm... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Marsa, si tole mislila? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Pih! Thanx, Cocci! To, ja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Anytime Nč, grem zdaj domov Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. december 2004 Prijavi Deli 5. december 2004 Avra je najbrž rezultat elektro-magnetnega polja ali sevanja, ki ga proizvaja vsako živo ali pa neživo telo. Tam kjer je elektrostatika, tam je tudi polje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Slikanje: Jaz se vsako leto slikam poleti enkrat... problem je samo ker slike telesa niso enako velike??? Naslednič ko pridem tja mi bodo pa mal razlagal vseh 5 slik...Razlike so kar očitne... Gledanje:Včasih vidim iznenda...nočem pa se učit za kaj bol trajnega... imam potem ponoči preveč pokanja v sobi, raznoraznih filmov, flešev, itd... drugače pa nimam problema z razbiranjem s slik...pisav...osebnih predmetov...(samo za osebno uporabo in učenje) Barve:Ma kokrkol velik sloj sm kdaj videl zmeraj je bila samo ena barva(resda gledam ponavadi samo svoje roke), vsaj pri mojih rokah, med masažami obsega včasih tudi celo telo tistega, ki ga masiram, drugič pa samo obolele dele, razlage za to še nisem našel... tako da če kdo ve kaj bi naj to blo ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jaz sem avro parkrat opazovala pri drugih....pol sem poskusala enkrat pri sebi in bila je cisto drugacna ,kot sem jo videla na druguh....bolj je zarela in bila je oranzno-rumene....skoraj zlate barve....pri drugih je bila tanka,komaj vidna in bolj zelenkaste ali modre barve....takrat sem rekla ,da se bom malo pozanimala o teh avrah,pa nisem kaj dosti...tako da sploh zdej ne vem ,ce je to kar sem videla avra ali kaj drugega.. in niti ne vem kaj pomenijo te barve in njihove intenzivnosti....vidim,da bo treba se mal pozanimat.a kdo tuki ve kaj pomeni ta zlatkasta barve,ki sem jo videla na sebi....in ali je avra zmeraj enake barve in te spremlja skozi celo zivljenje ali se spreminja? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 a si je auro kdo v Tunjicah slikal...in če, kako ste zadovoljni z razlago, so "zadeli"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem avro parkrat opazovala pri drugih....pol sem poskusala enkrat pri sebi in bila je cisto drugacna ,kot sem jo videla na druguh....bolj je zarela in bila je oranzno-rumene....skoraj zlate barve....pri drugih je bila tanka,komaj vidna in bolj zelenkaste ali modre barve....takrat sem rekla ,da se bom malo pozanimala o teh avrah,pa nisem kaj dosti...tako da sploh zdej ne vem ,ce je to kar sem videla avra ali kaj drugega.. in niti ne vem kaj pomenijo te barve in njihove intenzivnosti....vidim,da bo treba se mal pozanimat.a kdo tuki ve kaj pomeni ta zlatkasta barve,ki sem jo videla na sebi....in ali je avra zmeraj enake barve in te spremlja skozi celo zivljenje ali se spreminja? Zlata je baje najboljša barva.....baje....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zlata je baje najboljša barva.....baje....hehe kaj najboljsa?glede cesa?kaj pomeni? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Da si zdrava....črna pa bolezen...pnavad majo zdravilci zlato....šibam na predavanje...lejtr! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si je auro kdo v Tunjicah slikal...in če, kako ste zadovoljni z razlago, so "zadeli"? moja mama si jo je, kakih 5 let nazaj.Pa so glih zapirali takrat, po frajlo za računalnikom je prišu pubec na štirki, pa je že vse izklopla neki minut prej.Pol je pa moj ata insistiral, ko smo tam že bli, da si je žena želela slikanja aure in ji je lastnik reku da mora še tist nrdit, normalno je vse šlo s TAAAAAAKIM odporom, pol pa ji da tiste naprstnike gor, pa je blo premalo barve v printerju pa ni bla aura popolna skor da je ni blo!!!!!!! Sam dve barve so ble... pol pa punca moji mami to mate zanč pa to pa to pa to pa to pa to pa to...kao da bo kr crknala, moja mama bla čist zgrožena, pa pobita pol 2 mesca..tko da tam, jst nč na tisto auro ne dam, pa pol teh šarlatanov bi blo za zapret. Ko kvarjo ugled onim, na kterih pa kej je. Pol pa ponavad rečemo da je to vse larifari.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 hvala mushi! kako naj bi pa izrisal barve?a naj bi bile take, kot je aura v resnici? zato ker eni pravijo, da ja, ena mi je pa rekla, da so tiste barve tam kr tako, da je razvejanost (oz. neka takega) važna? Še kdo drug kaj ve o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.