Skoči na vsebino

Poznamo svojo avro?

Zobi

Recommended Posts

• Komentarji 150
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem če bi blo to dobr, bi lahko prišlo do zlorab, že brez tega je dost hudga...So pač na svetu taki in taki ljudje.... :sori:  :o|o:

če bi vedeli tvoje slabosti, lih nebi bilo fajn... :o|o:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

Kje se da torej poleg Tunjic v Lj ali okolici se slikat in kredibilno interpretirat slikano auro??Pa kaxna je cena??

V Tunjice me ne vlece... sem slisal da tisti interpretirat ne znajo ravno najbolje...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Kje se da torej poleg Tunjic v Lj ali okolici se slikat in kredibilno interpretirat slikano auro??Pa kaxna je cena??

V Tunjice me ne vlece... sem slisal da tisti interpretirat ne znajo ravno najbolje...

cena so kar visoke :blink:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

O kaxnih cifrah pa govoriva??? Kje pa??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

živjo..

jaz sicer ne zmorem videti aure (še), vendar sem si jo dala slikati pred enim mesecem... in sicer je to bilo slikanje emotivnega dela aure...

okrog glave je bila svetlo rdeča barva, ki se je raztezala po levi strani vratu...okrog 3 očesa (6 čakre) zlata barva....po desni strani pa je moje polje aure bilo svetlo vijoličasto...:)

Kolikor se spoznam na to, je leva stran (okoli vratu) tisto, kar si mi predstavljamo o svetu, druga desna stran pa predstavlja, kar mi manifestiramo navzven :)

Tip, ki mi je to razlagal, se ni zmotil, ker mi je točno povedal v kakšni situaciji sem trenutno... imam pa to slikico tudi doma :)

lp syringa

Nikoli ne obstaja tako globoka tema, da je svetloba ne bi mogla razsvetliti.

<{POST_SNAPBACK}>Kje se da torej poleg Tunjic v Lj ali okolici se slikat in kredibilno interpretirat slikano auro??Pa kaxna je cena??

http://www.avrapelko.gajba.net/

fuuullllllll zakon stricek z velenja!!! x^x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hvala kapica... samo neki dalec je vseskupi... velenje... pride ta clovek kdaj kaj blizje lj??

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Kdaj bojo prodaval naprave, ki so boš lahk sam slikal auro, tako kot se sedaj slika z fotoaparatom. Sej po eni strani je pa tud dobr da ne, ker bi te nekdo poslikal in vedel vse slabosti, ki jih nosiši. Pa kdo bi to sploh kupil. No jaz bi.

kdor se RESNICNO s tem ukvarja, verjemi, da ne dela to zrd tega, da bi vedl kje imas "sibke tocke".... ce bi te kamere bile na razprodajo vsem povsod za realno ceno potem bi VSEM tistim, ki bi z njo izkoriscevali in jo imeli zato, da bi drugim vzbujali strah, zdr spoznanih sibkih tock, lezala v kotu nabrana z prahom...sigurno! poleg tega mors z njo znat delat... ja x:px

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>hvala kapica... samo neki dalec je vseskupi... velenje... pride ta clovek kdaj kaj blizje lj??

najlazje, najboljs, da se direktno kontaktiras z njim (lahko kar z e-mailom, mobijem... sej imas vse podatke na tisti strani... pogumno! x;)x

(ja pride v lj tud!) x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem če bi blo to dobr, bi lahko prišlo do zlorab, že brez tega je dost hudga...So pač na svetu taki in taki ljudje.... :sori:  :o|o:

Kaksih zlorab mislis?

emmm.... kar se tice energijskih ovojev okoli nase lupine jih lahko izkljucno zlorabljamo le sami! (kajenje, nepravilna prehrana, izcrpanost, premal spanja, skrbi, bes, nevoscljivost....) noben drug!

pri avri se ne da zlorabljati! napake, nepravilnosti ima vsak! nismo popolna bitja, itk se pa avra neprestano spreminja, niha..., tko da do zlorab pri avri sami kot avri, ne more pridit! avra ni denar...... dej to ali pa bo to... ce ne das, poves tega bo pa to pa to.... ja ja, tle lahko z pravilnimi ukrepi takoj spremenimo trenutno stanje avre in kaj te bo potem nekdo izsiljeval za nekaj kjer ti nic ne more, sam je pa na istem (ne enakem)?

<{POST_SNAPBACK}>stran metanje dnarja x8Dx boljš da ga porabiš za kaj bolj pametnega x8Dx

Tam pa tam pa tam pa tam... je pa kr dobr! tko kot pri ginekologu x:)x

ker se potencialne bolezni v avri prej vidijo kot se potem izrazijo na telesnem nivoju (rak, ki ga je zdaj se pa se, sladkorna.......) !

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>se strinjam xsrcx  xsrcx

sam povedat pa ni imel nič vzpodbudnega... ampak bom še šla (če bo še kdaj priložnost) x:Xx

x:)x mogoce pa takrat nisi potrebovala vzpodbude x;)x xDDx

<{POST_SNAPBACK}>http://www.avrapelko.gajba.net/

fuuullllllll zakon stricek z velenja!!!  x^x

Hahha...Tega ne poznam, poznam pa Kononenka, ki je tud tu na eni strani...Kr zajeban prfoks na FRI-ju xrolleyesx

Sam res ni nikjer cenika :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

No...kolk stane zadeva... x?x Sicer se lohk pa naučiš čistit in razčesavat avro :palec: x:)x Mogoč bi ti to koristilo...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:D hm a bi sploh lahko poznali avro, saj se ta karnaprej spreminja, morda če bi jo skozi videli, ...

P.S. ;) Kapica lepa fotka!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:D hm a bi sploh lahko poznali avro, saj se ta karnaprej spreminja, morda če bi jo skozi videli, ...

P.S. ;) Kapica lepa fotka!

poznat je ne mores, lih zdr tega jap, ker se spreminja :palec: x!x poznas lahko samo pomen njenih barv, njene moci izzarvenaja, njenih vrzeli itd...

kot je napisal Behi jo lahko pa vidis, slikas, cutis... x:)x

P.S tnx x:Ix x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...